• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

Gözümüz aydın kızlar yarın acemilik bitiyor.Öyle böyle derken hep birlikte bitirdik.Emeği geçen herkese teşekkürler :) Yarın sabah 5 gibi çıkacağız yola.Hadi bakalım hayırlısı

canım ben gittiğimde de cüzdanımın en küçük bölmelerine bile tek tek baktılar makyaj çantamı aradılar.Gerçi normal aramaları herkes iyi niyetli değil sonuçta.Fotoğraf makinamın çantasının en küçük gözlerine bile baktılar tek tek.Çoğu şeyide nizamiyeye bırakanlar oldu anons ettiler isimle almayı unutmayın diyede tören bittikten sonra, olmazsa teslim edersin sende.Tabi yerine göre değişebilir bu dediklerim ben iskenderun deniz alayından bahsediyorum.

iyi geceleeer ! öncelikle Allah hepinizi sevdiceklerinize kavuştursun kızlar bende 337. dönem yareniyim... cnm ben yemin törenine gittiğimde cep telefonu fotoğraf makinasını almadılar içeri yani laptop hiç almazlar diye düşünüyorum.ama her yer farklı olabiliyo zaten içeri almadıkları eşyaları nizamiyeye bırakıyorsun

evet evet bikaç yere daha soruşturdum. kendim için değilde sevgilim en azından dağıtım yerine teslim olmadan dilediğince internete girsin rahat etsin istemiştim:( napalım yapcak bişi yok. çook teşekkür ederim yardımınız için :) yarın görcem sevgilimi inşallah!! :3:

evet evet bikaç yere daha soruşturdum. kendim için değilde sevgilim en azından dağıtım yerine teslim olmadan dilediğince internete girsin rahat etsin istemiştim:( napalım yapcak bişi yok. çook teşekkür ederim yardımınız için :) yarın görcem sevgilimi inşallah!! :3:

canım sevgilin hiç interneti bile düşünmez sen yanındayken aklına bile gelmez bende düşünmüştüm iyikide götürmemişim :)

Bizim de şırnak'ta olacak ustalık ama kısa dönem. Tedirginim biraz çok merak ediyorum. Amasya'dan sonra Şırnak Köyceğiz sınır birliğine katılacak. Şırnak'ta nerede acaba sevgilin?

sizin kisa dönem olmasina sevindim....tedirgin olman cok normal ama insallah alahin izniyle geri gelir.....
benim sevgilim sirnak cudi dagina en yakin olan birlikte.....yaz geldiginden artik 15-20 günde bi ariyo malesef....senin sevgilin nerde yapicak sirnakta?

sizin kisa dönem olmasina sevindim....tedirgin olman cok normal ama insallah alahin izniyle geri gelir.....
benim sevgilim sirnak cudi dagina en yakin olan birlikte.....yaz geldiginden artik 15-20 günde bi ariyo malesef....senin sevgilin nerde yapicak sirnakta?

şırnak deyince ben de katılma gereği duyuyorum :) benimkide usta birliğine şırnağa gidiyor sınıra... snnkinin görevi ne cnm orda? Allah kavuştursun bu arada..

ay canımm yaa bi de bak bizimki 2 gündür arkadaşının kartından arıyor yani çaldırıyo ben arıyorum ankesorlu telefonu. çünküü bizimki gitmeden aile kartı almıstı telekomdan o arıza verıyomus 2 gundur, sizinki de öyleyse belki ondandır? arada servis dışı filan oluyolar. ama benim tavsıyem koğusun numarasını bul ve ara ben öyle yapmıştım internetten jandarmanın nosunu bulup boluk ismiyle koğus nosu almıstım. yine de bnm aklımda olsun bugun söliyim serdara tanıyosa ve tanışabilecekleri bi konumdaysa tanışsınlar:) isim neydi cnm snn??
bizimki serinyolda çektiklerinden sonra gelceği günün şafağını deil şırnağa gitmenin şafağını bekliyo zaten:) inş oraya gidince rahatlıcaz.

bugün konuşabildik sonunda canım
biraz yoğun bigün olmuş yine çok yorgundu
ama hala neşeli konuşmaya çalışıyordu canım ya
çok rahatladım
evet canım bursalıyız belki de tanışıyorlardır :)

bugün konuşabildik sonunda canım
biraz yoğun bigün olmuş yine çok yorgundu
ama hala neşeli konuşmaya çalışıyordu canım ya
çok rahatladım
evet canım bursalıyız belki de tanışıyorlardır :)

ayy çok sevindim :)) bnmkinin de bugun mutfak günüymüş. bulaşıkları yıkamıs, servis yapmış filan..
oh diyorum gelince de yaparsın ;)
ben de bugun bahsetmiştim serdara sizden :) tanışmamışlar. 1.bölük için sosyete bölüğü diyorlarmış bi de:)) genelde iyi güzel yerlere düştükleri için :)))
eminim o da adana da çok rahat edecektir, hatay dan sonra.

şırnak deyince ben de katılma gereği duyuyorum :) benimkide usta birliğine şırnağa gidiyor sınıra... snnkinin görevi ne cnm orda? Allah kavuştursun bu arada..[/QU

Benim sevgilim Komando....senin sevgilin ne zaman gidiyo cnm ?

Allah yardımcısı olsun canım..
bnmki şuan acemilikte, hatay da... bu ay sonuna kadar şırnağa,gülyazıya gitceklermiş ama günü kesin değil. 21inde de ktmye götürcekler işte ordan...

ayy çok sevindim :)) bnmkinin de bugun mutfak günüymüş. bulaşıkları yıkamıs, servis yapmış filan..
oh diyorum gelince de yaparsın ;)
ben de bugun bahsetmiştim serdara sizden :) tanışmamışlar. 1.bölük için sosyete bölüğü diyorlarmış bi de:)) genelde iyi güzel yerlere düştükleri için :)))
eminim o da adana da çok rahat edecektir, hatay dan sonra.

:1: evet canım gerçekten rahat yerlere çıktılar çok şükür
ben alıştım sanırım ya da konuştukça içim ferahlıyor :26:

ikisi de bence.. hem alıştık, hem de konusunca daha bi iyi oluyo... ama bn haftaya yine basa döncem bakalım yine bi veda anı yaşıcaz:5:

narsisus nbr nasılsın eşin iskenderundan nereye gitti dağıtımdan sonra canım

iyiyim teşekkürler canım mersine gitti alışmay çalışıyo iskenderundan biraz daha yorucu sanırım. bebeği bekliyorum heyecanla ilgim biraz bölündü daha çabuk geçiyo böyle olunca :D sen nasılsın

ahhh kızlarrr bitti sonunda acemilik...
sevgilim şuan ailesi ile yolda yemin töreni bitti geliyor ben gidemedim ama o geliyor :66: akşama görebilicem, bugün akşam da olmaz artık...:69: dün sesi çok kötüydü konuşmaya çok ihtiyacım var dedi :5: kıyamam kim bilir 1 aydır neler yaşadılar ! neyse bitecek hayırlısıyla..

Son düzenleme:
ahhh kızlarrr bitti sonunda acemilik...
sevgilim şuan ailesi ile yolda yemin töreni bitti geliyor ben gidemedim ama o geliyor :66: akşama görebilicem, bugün akşam da olmaz artık...:69: dün sesi çok kötüydü konuşmaya çok ihtiyacım var dedi :5: kıyamam kim bilir 1 aydır neler yaşadılar ! neyse bitecek hayırlısıyla..

çok kötü oluyolar canım acayip değişiyolar ihtiyaçları oluyo anlatmaya ilgi bekliyolar akşam çabuk olsun senin için sonra zaman biraz dursun :)) bizim içinde birgün daha bitmiş olur

iyiyim teşekkürler canım mersine gitti alışmay çalışıyo iskenderundan biraz daha yorucu sanırım. bebeği bekliyorum heyecanla ilgim biraz bölündü daha çabuk geçiyo böyle olunca :D sen nasılsın

iyiyim canım işte idare ediyorum.ayyy canım ne güzel bebişin sana biraz unutturur işte.Aslında iskenderun daha zormuş emin ol buraya alışınca daha kolay gelir sanada eşinede.Hem çarşılarıda olcak biraz onlarında kafaları dağılmış olcak.Sürekli içerde olup aynı şeyleri yapmak sıkıyor onlarıda.

çok kötü oluyolar canım acayip değişiyolar ihtiyaçları oluyo anlatmaya ilgi bekliyolar akşam çabuk olsun senin için sonra zaman biraz dursun :)) bizim içinde birgün daha bitmiş olur[/QUOTE

=) evet canım çabucak akşam olsun ve sonra bizim için zaman biraz dursun ! sonrada günler su gibi akıp geçsin hepimiz için...

kızlarrrrr yoldayımm gidiyorum yemin törenine yetişemedim belki ama sevdiceğimi görücem.::):)
hayırlıasıyla 1 ay bitti geri kalanda bitsinnnnnnnn cabucak amin deyin hanımlar:)

Benim nişanlım uzun dönem :59:
3 kısa dönem yolladık yaptığımız askerlik boyunca...
4.sü 339.dönem oluyor ve Allahın izniyle aynı tarihlerde alacağız teskerelerimizi :72:

Back