339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

ben de gidiyorum !! :)) ikinci mektubumu yazdım ama dedim ona da elden vercem bunu sana diye :)
bu arada mektup gönderin kesinlikle. :34: hem ona iyi geldi hem de geri dönüş yapınca bana :)

ben bi daha gidemicem.. yemin törenine de gidemicem :(( izin kullanıp o yanıma gelecek inşallah onun için gün sayıyorum. gidecek arkadaşlara da çooook güzel kaymak tadında zaman geçirmelerini diliyorum =))):69::69::69::69::69:

Saol canım benim keşke sende gelebilsen.Hatta gelmek ıstersen goturelım senı.İnşallah güzel olur her şey.Benimki de 1 hafta izin kullanacak.Senin askerin ne kadar izin alcak peki?1 haftadan az vermıyorlarmıs heralde

ben gidemiyorum ama sevgilim geliyor yemin töreninden sonra o yüzden üzülmüyorum... :34:

Saol canım benim keşke sende gelebilsen.Hatta gelmek ıstersen goturelım senı.İnşallah güzel olur her şey.Benimki de 1 hafta izin kullanacak.Senin askerin ne kadar izin alcak peki?1 haftadan az vermıyorlarmıs heralde

EVET CNM en az 1 hafta alabiliyolarmş. ya annesi babası geliyo o yüzden ben gitmek istemiyorum zaten o gelecek hem yanıma... isterdim orda olmayı ama napalım artık gittiğim 3 güne sayıcam :61::61::61::61:
o hayırlısıyla bitirsin de ben dayanırım :69::69:

Tabi ki canım öyle.Nasıl olsa gelecekmiş o yüzden sorun yok.Zaten sen çok gittin üzülmene de gerek yok :) Hiç göremeyenler var.O da 1 hafta kullandıgına göre seninle aynı şafagı sayacagız desene :64: :64:

Tabi ki canım öyle.Nasıl olsa gelecekmiş o yüzden sorun yok.Zaten sen çok gittin üzülmene de gerek yok :) Hiç göremeyenler var.O da 1 hafta kullandıgına göre seninle aynı şafagı sayacagız desene :64: :64:

evet mehtap sayıyoruz bakalım bi aksilik çıkmaz inş :)) haftaya cumaya vuslat Allah ın izniyle.. sonrasını hiiiiiiç düşünmek istemiyorum km lerce uzağıma gidecek :(( canımın içi o beniiiim... hiçbişy onun yerini dolduramıyo bundan bi kez bi çok kez daha emin olmalı sağladı b u askerlik. demekki bi işe de yarayabilmiş :1::1::1::1::69:

hanımlar nerelerdesiniz? kimsecikler yok bugün iyice yalnız hissettim bugün kendimi :43: :59:

ne bitmez askerlikmiş! gün saymayayım diyorym sonra dönüp bakıyorum daha 26 gün olmuş. :50:

hayırlısıyla yemin törenine gitsek de biraz su serpilse yüreğimize.... :31: :31:

hanımlar nerelerdesiniz? kimsecikler yok bugün iyice yalnız hissettim bugün kendimi :43: :59:

ne bitmez askerlikmiş! gün saymayayım diyorym sonra dönüp bakıyorum daha 26 gün olmuş. :50:

hayırlısıyla yemin törenine gitsek de biraz su serpilse yüreğimize.... :31: :31:

ooof offff sormaaaa coyladycim aynen öyle zaman çok yavaş geçiyo valla. ama ge.ecek bi şekdilde. 1 ay bitti sayılır. 5te 1ini yedik o açıdan bakınca biraz moral buluyorum ben de...:43::43::43::43:

Teşekkür ederim hazalelif :)) Peki yemin töreni bittikten sonra hemen dağıtım olacak mı??? İzin almaları mecburimi nedir tam olarak bilgi verirmisin???

eğer izin almıcaksa evciye çıkmayacaksa dağıtıma gönderiyolarmş hemen bildiğim kadarıyla. izin mecburi değil isteğe göre. en az 1 hafta izin kullanabiliyolar canım:54:

Bugün ilk defa uzun uzuuun konuştuk nerdeyse 1 saat kadar
Öyle çok özlemişim ki
Bi de hastalığı geçse daha rahat edicek içim :43:

Bugün ilk defa uzun uzuuun konuştuk nerdeyse 1 saat kadar
Öyle çok özlemişim ki
Bi de hastalığı geçse daha rahat edicek içim :43:

evet canım çok iyi geliyo inşallah daha uzun konuşmalarımız olur hepimizin.. ustalığa geçince çok daha rahat edebiliriz. ..biz uzun konuşunca duygusal moddan çıkıp esprilere gırgıra vurabiliyoruz kendimizi eski günlerdeki gibi:3::3::3:

bu hafta içi 1 gün daha ayarlayabilcem galiba yanına gitmek için.. haber vermeden gidip sürpriz yapayım diyorum nasıl olur ki? öyle de kulağı anonsta olmaz duymaz falan die de paranoya yapıyorum :53::53::53::53:

Ben gidemiyorum okul yüzünden ama mektup yazmaya heveslendim ben de :1:
Adresi de aldım pazartesi postane yolları gözüktü bana :1:

Back