- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 36
- Konu Sahibi fakeangell
Bizim haftaya canım gideceğiz Allah izin verirse.Gidemeyenler de üzülmesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim haftaya canım gideceğiz Allah izin verirse.Gidemeyenler de üzülmesin.
Saol canım benim keşke sende gelebilsen.Hatta gelmek ıstersen goturelım senı.İnşallah güzel olur her şey.Benimki de 1 hafta izin kullanacak.Senin askerin ne kadar izin alcak peki?1 haftadan az vermıyorlarmıs heralde
Tabi ki canım öyle.Nasıl olsa gelecekmiş o yüzden sorun yok.Zaten sen çok gittin üzülmene de gerek yok :) Hiç göremeyenler var.O da 1 hafta kullandıgına göre seninle aynı şafagı sayacagız desene![]()
![]()
hımm kısa dönem mi hatayda mı kalacak. ya burda da hep karıştıyıorum kim nerde nerden asker bekliyo :)) sorup duruyorum :SSS
merhaba sizin sevgiliniz amasyada mı asker ???
hanımlar nerelerdesiniz? kimsecikler yok bugün iyice yalnız hissettim bugün kendimi![]()
ne bitmez askerlikmiş! gün saymayayım diyorym sonra dönüp bakıyorum daha 26 gün olmuş.
hayırlısıyla yemin törenine gitsek de biraz su serpilse yüreğimize....![]()
![]()
evet canım amasyada acemilik yapıo. yemin törenleri 13 mayısta olacak.. hoşgeldn buarada![]()
Teşekkür ederim hazalelif :)) Peki yemin töreni bittikten sonra hemen dağıtım olacak mı??? İzin almaları mecburimi nedir tam olarak bilgi verirmisin???
Bugün ilk defa uzun uzuuun konuştuk nerdeyse 1 saat kadar
Öyle çok özlemişim ki
Bi de hastalığı geçse daha rahat edicek içim![]()