339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

iyiymiş geliştirdiğin yöntem videodan falan haberim yok ya en az aranan benim heralde iskenderundan kızdım şimdi bulduğum ilk fırsatta sorarım canım ben eşime çavuşluk olayını
belki sizinkileri daha çekmemişlerdir canım çektiklerinde hemen söyler senin eşinde merak etme.kim önce aranırsa soralım bakalım.

Evet canım bende Elazığ'ın iyi olduğunu duydum ama çok uzak
Acemi birliğide Kastamonu uzak yemin töreni 29 nisanda gitmeyi çok istiyorum ama gidebilecekmiyim bilmiyorum

valla ben gidemicem bizim de 13 mayısta yemin töreni ama gelmeyin dio bize.nasıl olsa gelcek yemin töreninden sonra.senin gelebilcek mi direk elazığa mı geççek?

Kızlar bi sorum var.Bugün doktor kontrolüm vardı ve eşime kızımızın son renkli ultrasonunu göndermek istiyorum bi çerçeve içinde.kargoyla göndersem ulaştırırlarmı ona sizce.sadece mektup fotoğraf gibi kağıttan şeyler mi gönderebiliyoruz başka şeylere de izin var mı? :)

canım kargo ile gönderince nizamiyedekiler teslim alıyor sonra senin eşini çağırırlar orda açılıyormuş kontrol ediliyormuş paket diye duydum ben ama 337 ler daha iyi bilir sanırım.bu anlattığım gibi olursa artık sizin bebiş meşhur olur :)

Saol canım cevabın için :) 337 lerden var mı sesimi duyaaan?

kızlar bu gün amasyadakilerden arayan var mıı? benimki halaaa aramadı yarın sınavım var kafa gidik yaniii :2:

benimki aradı canım öğlen farklı bisey yapmamışlar akşam da banyo günüymüş galiba akşam arayamam yoğunluk olur dedi...zaten benimki manga başı olmuşbaya boylu poslu diye seçtiler heralde acaba senin sevgilinle aynı mangada mı

benmki de aradı cnm.. hatta bugn 2 kez aradı çok mutlandım süperim şu an. ama yarına etkisini kaybeder kesin bi daha arayana kadar. ağrı kesici ilaç gibi bişe araması :( geçici larak acımı dindiriyo sonra yine başlıyo

ay azönce benimki de aradı :) kız benimki de bişeyin başı olmuş ama ne başı bilmiom :)) seninki kaçıncı mangada? belki beraberlerdir :) bu akşam yine arayabilirmiş sorarım ben :9 sen de sor sertaç benimkinin adı :) benimki de boylu eşşek yaa özledim valla merak ediorum asker halini çokkk

cnm kargoyla yollarsan kargo askeriyeye gitmezz.Askeriyede görevli kurye gider alır hiç açılmadan askerine verir..Bende 337yim hep böle yolluyorum bölece paketimde açılmıyor,mektubumda okunmuyor..

valla ben gidemicem bizim de 13 mayısta yemin töreni ama gelmeyin dio bize.nasıl olsa gelcek yemin töreninden sonra.senin gelebilcek mi direk elazığa mı geççek?

bizimkinin yemin töreni 29 nisanda sonra 3 hafta daha ordalarmış. Sonra Elazığa gitmeden 1 hafta dağıtım izniyle gelecek galiba ama tam karar vermedik o zamanda şafak uzayacak çünkü

o da manga başı olmuştur o zmn canım sorarım kaçıncı manga diyeya bide burnu falan tıkanmış bogazı agrıomuş biraz çogu kişi öle oldu falan diodu revire çıkıcam bi ara diodu yaa yazık kıyamam ben cankuşum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…