339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

ben 21'inde istanbul'dan samsuna oradan da amasyaya geçeceğim. İnşallah bir sıkıntı olmadan rahatça görüştürürler...

Canım bende 23 unde gıtmeyı dusunuyorum Samsundan.Bana gittikten sonra haber verir misin bir sorun olmadıgını cumrtesı gorusup gorusemeyecegımı

kızlar bizimkiler aradığında hangimizinki ararsa şunu sorabilirmisiniz.Acaba denizcilerde acemilikten sonra hemen usta birliğine gidince çavuş oluyolar mı? Çavuş olunca biraz daha rahat oluyolar sonuçta.eğer biz konuşursak bende sorucam.

:10:

iyi iyi kötü yerler çıkmamış size de.elazığın da iyi olduğunu duymuştum.ama ne var ki uzak biras işte :( benimki de amasya sonra adana bakalım ben daha şimdiden şafak saymaya başladım :((

Evet canım bende Elazığ'ın iyi olduğunu duydum ama çok uzak :5:
Acemi birliğide Kastamonu uzak yemin töreni 29 nisanda gitmeyi çok istiyorum ama gidebilecekmiyim bilmiyorum

bizde hergün konuşmaya çalışıyoruz ama arkada sıra var onlarda aramaya çalışıyor dediği için çok fazla uzatamıyoruz.Bende bi yöntem geliştirdim :) soracağım soruları merak ettiklerimi yazıyorum bir kenara aradığında hemen soruyorum :)) soru cevap şeklinde konuşuyoruz sonra bitince normale dönüyoruz napıym ama insan merak ediyo.bizimde video çekmişlerdi 2 gün önce gideceğiniz yerlerde görevleriniz ona göre belli olcak demişler inşallah sivildekileri dikkate alırlar.2gündürde yemekhanede görevliymiş herkese bir kere denk geliyormuş ve yorucu geçiyormuş ama zaman geçiyor böyle dedi benim eşim.gidecekleri yerler biran önce belli olsa yaa herkesinki belli ne güzel.

iyiymiş geliştirdiğin yöntem :1: videodan falan haberim yok ya en az aranan benim heralde iskenderundan kızdım şimdi :17: bulduğum ilk fırsatta sorarım canım ben eşime çavuşluk olayını

Canım dün seni aradı mı benimki aradı da :(

evet aradı cnm saat gece 10u geçiyordu 10 dkka falan konuşabildik çok şükür.. aramyacak sanmştım.. bugün haber var mı napmş askerlemz amasyada?? dün pazar olmasına rağmen eğitim yaptırmşlar ilk defa sesi yorgun geldi :((

evet aradı cnm saat gece 10u geçiyordu 10 dkka falan konuşabildik çok şükür.. aramyacak sanmştım.. bugün haber var mı napmş askerlemz amasyada?? dün pazar olmasına rağmen eğitim yaptırmşlar ilk defa sesi yorgun geldi :((

Beni aramadı canım dun ılk defa.Bugun de daha aramadı ama aksama arar zannedersem.Evet dün eğitim varmıs.Hala merak ediyorum cumartesi gitmek istiyorum görüştürecekler mi acaba?

Beni aramadı canım dun ılk defa.Bugun de daha aramadı ama aksama arar zannedersem.Evet dün eğitim varmıs.Hala merak ediyorum cumartesi gitmek istiyorum görüştürecekler mi acaba?

ben de pazar gidiyorum cnm inş. ama 23 nisan ya cumartesi askeriye içinde bi kutlama tören vs . bişe olabilir mi?? görüşme izni var cnm benm sevgilimi amasyadan bi ark. gitti görüştürdüler 3-4 saat

dün baya yoğun geçmş canım merak etme ondan arayamamıştır.çok sıra varmış zaten bi aradı 2 dkka konştuk sora boş denk gelmş tlfn o zaman biraz daha uzun konuşabildik. aşkımın sesi nasıl yorgun geliyo ama yine de bana espri yapıyo şebeklik yapıyo neşelendirmek için :((( oyyy kuzum benmmm benm yapmam gerekeni o bana yapıyo utandım kendimdne. bi dahakine sesimi çok iyi neşeli güçlü duyurcam:72::72::72::65:

Benimde erkek arkadaşım askere gitti. Aynı şeyi paylaşanlardan başka kimse ne hissettiğinizi anlamıyo, erkek arkadaşımın acemi birliği kastamonu gölköy, usta birliği zonguldak devrek. Telefonda çok şükür konuşabiliyoruz ama buralarıyla ilgili bir bilgisi olan, bir yakını giden var mı ? allah hepimize sabır versin :(

Selam
Senin askerinden haber varmı benim sevgilimde Gölköyde jandarma ama sen şanslısın bizim usta birliği Elazığ:5:

ben de pazar gidiyorum cnm inş. ama 23 nisan ya cumartesi askeriye içinde bi kutlama tören vs . bişe olabilir mi?? görüşme izni var cnm benm sevgilimi amasyadan bi ark. gitti görüştürdüler 3-4 saat

Off gidersem bir de görüştürmezlerse:( Ama bu çocuk bayramı onlar kutlama yapar mı ki :)

Off gidersem bir de görüştürmezlerse:( Ama bu çocuk bayramı onlar kutlama yapar mı ki :)

canım tabiki görüştürürler öyle bi hak var sonuçta. kutlama değil de tören yapabilirler belki benmk,i tahmn :)) bildiğimden konşmuyorum :))) yaa bizim yemin törenine annesi gelecekmş ben de nası gitcem şmdionu düşünüyorum :(( şu dönemde nişanlı olmayı ne kadar isterdm

dün baya yoğun geçmş canım merak etme ondan arayamamıştır.çok sıra varmış zaten bi aradı 2 dkka konştuk sora boş denk gelmş tlfn o zaman biraz daha uzun konuşabildik. aşkımın sesi nasıl yorgun geliyo ama yine de bana espri yapıyo şebeklik yapıyo neşelendirmek için :((( oyyy kuzum benmmm benm yapmam gerekeni o bana yapıyo utandım kendimdne. bi dahakine sesimi çok iyi neşeli güçlü duyurcam:72::72::72::65:

sabah 6da gitsin klube başına benimki öyle yapıyo yeni çözdük bunu :9:

sabah 6da gitsin klube başına benimki öyle yapıyo yeni çözdük bunu :9:

buarada burdaki herkes sabah 6da dermiş artık sabah 6da da sıra olmaya başlarmış :D bizimkiler toplanır o zaman söyleriz sabah 6da hatunlarınız için ankesörün önnde toplanın kaynaşın .DD:52::52:

canım tabiki görüştürürler öyle bi hak var sonuçta. kutlama değil de tören yapabilirler belki benmk,i tahmn :)) bildiğimden konşmuyorum :))) yaa bizim yemin törenine annesi gelecekmş ben de nası gitcem şmdionu düşünüyorum :(( şu dönemde nişanlı olmayı ne kadar isterdm

Gelsin annesi ne olacak zaten bir gün tanısacaksınız.Hem ikinizin duygusu da ortak olunca daha ıyı kaynasırsınız.Ben de orada olacagım destek olurum sana :)

Back