- Konu Sahibi fakeangell
-
keşke biz de o kadar konuşabilsek az ve kısa konuşuyoruz hala hiçbişi soramıyorum bile senden öğrendim eğitim başlayacağını
slm 339 lar:) 337.kısa dönemimmmm.. şafamız 28 olucak inş birazdan... çok çabuk geçer inş..
aminnn inş.... ama başlanınca devamı gelio... evet çok zor ama geç,icek bi şekilde sıkmayın canınızzzıdarısı başımızaAllah kavuştursun sizi de çok az kalmış çok şükür
piyade olarak giden varmı?piyadelerin yemin töreni 6sımı yoksa 13ü mü?
benimki amasyada, 13ü canım
benimki amasyada, 13ü canım
o zaten haftaya kesinleşir. abim jandarma mesela tören 10 gün sonra olmuştuanladım canım bana 6 sı yada 13ü dedi tam belli değilmiş ankarada o.heryerde aynımıdır acaba?
Hatay serinyol 121.jandarma komutanliginda eşi-sevgilisi olan var mı?
Gittiğinden beri sesini duyamadım öyle çok merak ediyorum ki
piyade olarak giden varmı?piyadelerin yemin töreni 6sımı yoksa 13ü mü?
neden konuşamıyorsunuz canım
hergün aramaya çalışıyo ama sıra var uzatamıcam diyince soracağım şeyler aklımdan uçup gidiyo iyi misin doğru söyle derken bitiyo
aslında çok kalabalık değillermiş 339. dönem önceleri 3000-4000 kişiymiş 339. dönemde olanlar 700-800 kişiymiş eşim çok rahat olduğunu fazla sıra falan beklemediğini söyledi ben şu halimize şükrediyorum. dün video çekmişler ne iş yaptıklarını falan sormuşlar ona göre usta birliğinde görevleri verilecekmiş eşim için büyük ihtimal kantinci olursun demişler inşallah olur çok rahat eder
:s kafam karıştı neyse arar inş bugün bende sorabilirim zamanının nasıl geçtiğini. eşin normalde ne olarak görev yapıyodu sivildeki görevlerini önemsemişler mi acaba
hergün aramaya çalışıyo ama sıra var uzatamıcam diyince soracağım şeyler aklımdan uçup gidiyo iyi misin doğru söyle derken bitiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?