- 21 Aralık 2010
- 746
- 8
- 318
günaydın kızlarr ya ben pek giremiyorum artık neler yapıyorsunuz 20 lere düşmüşsünüz ne güzel biz daha 30lardayız :2:
çok şükür bozduk biz 30ları artıkk 20leri bozma derdine düştüük :)) Darısı da sizlere olsun inşalaaah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarr ya ben pek giremiyorum artık neler yapıyorsunuz 20 lere düşmüşsünüz ne güzel biz daha 30lardayız :2:
aynen ilişkilerimiz sağlamlaştı gelsinlerde ben çok merak ediyorum nasıl olucak ne gibi hisler yaşıcaz yada istediklerimiz olucak mı ? vs.şu yirmileri bir bozsak sonrasını düşünemiyorum bile :) solaryum seanslarımı haftaya hızlandırmam gerekecek
Yapığım program geldiğinde konaklama ve havuza vs..ye takılma amaçlı 1-2 gecelik yani ama sonra haziran sonu gibi bir tatil planı yaptıkki mükemmel Kaş'tan Başlıcaz Side'ye kadar bütün Antalya'yı karoş karış gezicez işallahh.
bizimde gelince aileler tanışacak..söz nişan düşünüyoruz inşalahh..gelince de ayrı bi stres başlıyacak yanii..babamda çok zor adamm..sevse bari damadını![]()
![]()
bizimde gelince aileler tanışacak..söz nişan düşünüyoruz inşalahh..gelince de ayrı bi stres başlıyacak yanii..babamda çok zor adamm..sevse bari damadını![]()
![]()
senin adına çoook sevindim darısı bize inş.
Sever sever babanda damat sevilmezmi yahu
senin adına çoook sevindim darısı bize inş.
Sever sever babanda damat sevilmezmi yahu
saol canım aminn...inşalah hepimiz için hayırlısı olur..
yaa babamda sevmezse ayıp eder yanii..böyle damat dostlar başınaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ben varımmm.............
iyi bebiş babannesi bakıyor ben de iş yerindeyim can sıkıntısı nolsun ne gzl 20 lere düşmüşünüz biz daha 30 lardayız
çok sıkıldımmm
Hu şekerler napıyıosunuz ya artık takılamıyorum işlerim o kadar yoğunki anlatamam başımı işten kaldıramıyorum ama aklımdasınız 30larıda yedik yaaaaa inş. Gecer zaman çok az kaldı yupiiiiiiiiiiii gelsin aşşkım biran evvel artıkınnnnnnnnnnnn
canım iyiyiz sen nasılsın?
bende uzun zamandır yoktum ama 2 gün buradayım inşallah![]()
çok sıkıldımmm
sıkılırsın tabi şekerim...
daha yeni geldin askerciğinin yanından :)
ama en azından az kaldı kaçlardan saydık saydık da şu minicik zamana geldik değil mi?
döndükten sonra ilk hafta zor geçiyor ikinci hafta normale dönersin canımcıımm..sonra da zaten şafak hepten comolokko olucaak inşalaaaahh![]()
evet canımm nerelerdeydin naptınn geldimi yoksa askerin ??
inşallah![]()
bitsin bitsin sabır kalmadı artık :26:
bu arada canım okudum yazdıklarını zamanın nasıl geçtiğini:)
çok güzel anlar yaşamışsınız:)
ayrılmakta tabiki zor
inşallah geldiğinde her gününüz birbirinize biraz daha aşık olmakla geçer:)
RABBİM hepimizi sevdiceklerimize kavuştursuuunnnn![]()