• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

günaydın kızlarr ya ben pek giremiyorum artık neler yapıyorsunuz 20 lere düşmüşsünüz ne güzel biz daha 30lardayız :2:

çok şükür bozduk biz 30ları artıkk 20leri bozma derdine düştüük :)) Darısı da sizlere olsun inşalaaah

aynen ilişkilerimiz sağlamlaştı gelsinlerde ben çok merak ediyorum nasıl olucak ne gibi hisler yaşıcaz yada istediklerimiz olucak mı ? vs.şu yirmileri bir bozsak sonrasını düşünemiyorum bile :) solaryum seanslarımı haftaya hızlandırmam gerekecek:21::21::21:

Yapığım program geldiğinde konaklama ve havuza vs..ye takılma amaçlı 1-2 gecelik yani ama sonra haziran sonu gibi bir tatil planı yaptıkki mükemmel Kaş'tan Başlıcaz Side'ye kadar bütün Antalya'yı karoş karış gezicez işallahh.

bizimde gelince aileler tanışacak..söz nişan düşünüyoruz inşalahh..gelince de ayrı bi stres başlıyacak yanii..babamda çok zor adamm..sevse bari damadını :1: :1:

iyi bebiş babannesi bakıyor ben de iş yerindeyim can sıkıntısı nolsun ne gzl 20 lere düşmüşünüz biz daha 30 lardayız

Hu şekerler napıyıosunuz ya artık takılamıyorum işlerim o kadar yoğunki anlatamam başımı işten kaldıramıyorum ama aklımdasınız 30larıda yedik yaaaaa inş. Gecer zaman çok az kaldı yupiiiiiiiiiiii gelsin aşşkım biran evvel artıkınnnnnnnnnnnn

Hu şekerler napıyıosunuz ya artık takılamıyorum işlerim o kadar yoğunki anlatamam başımı işten kaldıramıyorum ama aklımdasınız 30larıda yedik yaaaaa inş. Gecer zaman çok az kaldı yupiiiiiiiiiiii gelsin aşşkım biran evvel artıkınnnnnnnnnnnn

canım iyiyiz sen nasılsın?
bende uzun zamandır yoktum ama 2 gün buradayım inşallah
:1::1:

sıkılırsın tabi şekerim...
daha yeni geldin askerciğinin yanından :)

ama en azından az kaldı kaçlardan saydık saydık da şu minicik zamana geldik değil mi?

az kaldı evet canım ya
ikimiz de kötüyüz ama, o orda ben burda ayrılmak bu sefer çok zor geldi

sen naptın takip edemedim döndü mü evine sevgilin

evet canımm nerelerdeydin naptınn geldimi yoksa askerin ??

canım ya daha gelmedi zaten yamacıma gelmesi mayısı bulur:)
aslında 1 mayıs benim doğum günüm o zaman gelir diye düşünüyorum ama iyileşmiş olursa tabi...

wakeupcall az kaldı evet canım ya
ikimiz de kötüyüz ama, o orda ben burda ayrılmak bu sefer çok zor geldi

sen naptın takip edemedim döndü mü evine sevgilin

dönmedi canım henüz..beklediğimizden uzun sürdü bu süreç...iyileşme sürecide öyle olacak gibi görünüyor...
yarın hastaneden çıkıp birliğine dönecek oradaki işlemlerini halledince perşembe günü sabah terhis olmuş olacak :66:
çabuk gitsin anneciğini görsün çabucak yamacıma gelsin istiyoruummmmm :)

inşallah :nazar:
bitsin bitsin sabır kalmadı artık :26:

bu arada canım okudum yazdıklarını zamanın nasıl geçtiğini:)
çok güzel anlar yaşamışsınız:)
ayrılmakta tabiki zor :43:
inşallah geldiğinde her gününüz birbirinize biraz daha aşık olmakla geçer:)

RABBİM hepimizi sevdiceklerimize kavuştursuuunnnn:38:

bu arada canım okudum yazdıklarını zamanın nasıl geçtiğini:)
çok güzel anlar yaşamışsınız:)
ayrılmakta tabiki zor :43:
inşallah geldiğinde her gününüz birbirinize biraz daha aşık olmakla geçer:)

RABBİM hepimizi sevdiceklerimize kavuştursuuunnnn:38:

amiin canım amiin
her geçen gün daha fazla aşık oluyoruz sonumuz iyi değil hadi hayırlısı :1:

o zaman senin şafak 2 :nazar:
çarşamba gecesi de senin depük gecen

Back
X