337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

tatlım hayırlısı neyse o olur zamanı vardır üzülmeyin herşey yoluna girecek göreceksin çokkkkkkkkkkkkkk mutlu olacaksınız.......

kızlaaaarr yarın akşam bizimkiler tanışmaya geliyolar..
çok heyecanlıyım dua edin bana lütfen..inşallah güzel haberlerle gelirim tekrardan :)

ayy canım çok üzüldüm senın adına sen 5,5 ay bekle o senı 1 gün bile beklemesinn...daha da ayrılmayı fırsat bılmısss yuhh diyorum ... aç kurt gibi baska koyunlara atlasın ahların en büyüğünü hakediyorr..

selam kızlar.nasılsınız..askerlık bıttı uzerınden aylar gectı vay be.. daisy24 cok uzuldum cnm ınankı ( demekkı senı haketmemıs gercekten..okuduklarımdan bnları cıkardım..allah yardımcın olsn cnm.. bızımde bu aralar aramz hıc ıı degıl kızlar..bayadr gıremıodum ozledım burayı..kendınze ıyı bakn canlar..

kızlaaar yine buralar bomboş ama ben haberleri vermeye devam edeyim :)
perşembe akşamı sözüm var hemde isteme olcak inşallah :)
dualarınız benimle olsun

kızlaaar yine buralar bomboş ama ben haberleri vermeye devam edeyim :)
perşembe akşamı sözüm var hemde isteme olcak inşallah :)
dualarınız benimle olsun

çok sevindim esracım Allah tamamına erdirsin.darısı başımıza inşallah biz önce gelmelerini bekliyoruz tabi askerden:)

esracım hayırlı olsun çok sevindim senin adına ama ben bu aralar çok mutsuzum biz ayrıldık çok mutsuz çok çaresizim burda şafak saydığım günleri geri istiyorum

esracım hayırlı olsun çok sevindim senin adına ama ben bu aralar çok mutsuzum biz ayrıldık çok mutsuz çok çaresizim burda şafak saydığım günleri geri istiyorum

buraya gelpte böyle haberler alınca cok uzuluorum ıns eskı gunlere doneblrsnz yda hayırlısı dıyım
esra hayırlı olsun darısı basımıza ...:81:

buraya gelpte böyle haberler alınca cok uzuluorum ıns eskı gunlere doneblrsnz yda hayırlısı dıyım
esra hayırlı olsun darısı basımıza ...:81:

canım benim dönersiniz inşallah ama en başı hayırlısı tabi..
burdaki herkes mutluluğu çoktan haketti ama bazen böyle üzücü haberler de oluyo işte

noluyo kızlar böyle ya olmuyo böyle ayrışıklar filan bizdede annesi filan geldiler işte tanışmaya tam isteme olcktı bizim oturdugumuz evler parkmı ne oluyomuş kaldı yaniii bklyoruz nolck ev arama telaşındayız ama her akşam beraberiz bu bile yetiyo bana ama olsun

slm kizlar..neler olmus böyle ayrilanlar falan,Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah..
bizde hersey yolunda cok sükür askim 2hafta once bi ise girdi,bende meslege basliyorum eylülde stajm dvm ediyor hala
bu sene bizim dönüm noktamiz oolucak insallahh hersey yolunda gider...
Ask böcegi oldumm ise baslayinca bi aksamlari msnde gorusebiliyoruzz cok özlüyorummm

canım benim dönersiniz inşallah ama en başı hayırlısı tabi..
burdaki herkes mutluluğu çoktan haketti ama bazen böyle üzücü haberler de oluyo işte

canım esracımmm çok mutlu olursunuz inşallah bi ömür boyu....çok sevindim senin için şekercimm:123:düğün ne zaman inşallah???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…