337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar bizim kaynanacım geldi hafta sonu pek güzeldi ama biz beyfendiyle tartıştık neyse istemeye gelcekller yakındaaaaa

sevindim canım atlatmışsın haftasonunu :)
beyfendiyle neden kavga ettiniz yahuu
boşver bak istemeye gelceklermiş:64:

kızlar selam topiğinize bakıyorum da arada ne mutlu size... askerliği bitirdiniz evliliğe adımlar başlamış.. biz de 339. dönem şafak 93 :72::72: her konuşmmaızda evliliğe bi adım daha yaklaşıyoruz bi engel daha kalkıyo önümüzden die güç alıoruz birbirimizden. sizin gibi askerliği bitirdiğimiz günler gelsin artık :5::5::5:

hepinize de mutluluklar diliyorum. inşallah bekleyişleriniz emeklerinizin karşığılını bi ömür mutlu olarak alırsınız...:40::40::40:

hayırlı olsun canımm çok sevindim darısı başımıza :)
babaları ikna etmek zor oluyor heralde
babam bana çok düşkündür napcaz bilmiyorum :))

saol canım benim darısı sizlere olsun inşalah
babaları ikna etmek zor oluyo benimkisi katmerli zor oldu ama oldu çok şüküür
şimdi de düğün derdine düştük bakalımm hayırlısıyla atlatırız inşalah bu günleri :)

saol canım benim darısı sizlere olsun inşalah
babaları ikna etmek zor oluyo benimkisi katmerli zor oldu ama oldu çok şüküür
şimdi de düğün derdine düştük bakalımm hayırlısıyla atlatırız inşalah bu günleri :)

düğün ne zamaaan??

bu arada müstakbel görümcemin düğününe gidemedim içime oturdu yani :(
ayakkabısının altına ismimi yazmış, yarısı silinmiş hadi hayırlısı :1::66:

bu arada müstakbel görümcemin düğününe gidemedim içime oturdu yani :(
ayakkabısının altına ismimi yazmış, yarısı silinmiş hadi hayırlısı :1::66:

gidiyosun yaniiii ölemiiiiiii:83::83::83::83::89::89::89::89::89::89::89::90::90:

Kızlar sizlere kötü bir haberim var ben sevgilimden ayrıldım.zaten askere giderken ailesiyle tanıştırmamıştı dönüncede hiçbirşey yapmadı beni seviyordu biliyorum ama konu ciddiyet olunca kaçıyor ailemle aramda problemler var diyor 1,5 yıldır bendede sabır kalmadı.Askerdeyken aman kızma yazıktır çocuğa diyodunuz bende öyle yaptım askerliği bitirsin elbet bişeyler yapar dedim ama yapmıyor yapamıyor ve en acısıda galiba yapmak istemiyor çünkü ona bu konuda kaç kez şans verdim eğer bunlar olmazsa bu ilişkinin biteceğinin sinyallerini verdim ama yapmadı ne yazıkki beni birşeyleri göze alacak kadar çok sevmiyormuş ve biliyomusunuz ayrıldıktan bir gün sonra facede başka bir kız ile yazıştı telefonunu verdi seni çok tanımak isterim vs gibi kelimeler...ben anladımki benim sevdiğim kadar sevmemiş beni ki bişeyler yapması gerekirken sevgisini elde tutması için bişeyler yapabilecekken ve ben hala ondan bişeyler bekliyoken o gidiyor başka kızlara,belki yeni ilişkilere....
Benim artık bu ilişkiden hiç umudum kalmadı sizde sevgilileriniz değerini bilin bakın benim gibilerde var 5,5 ay bekleyip sonra böyle bir haksılıkla karşılaşmak inanın çok zor.:50:

Kızlar sizlere kötü bir haberim var ben sevgilimden ayrıldım.zaten askere giderken ailesiyle tanıştırmamıştı dönüncede hiçbirşey yapmadı beni seviyordu biliyorum ama konu ciddiyet olunca kaçıyor ailemle aramda problemler var diyor 1,5 yıldır bendede sabır kalmadı.Askerdeyken aman kızma yazıktır çocuğa diyodunuz bende öyle yaptım askerliği bitirsin elbet bişeyler yapar dedim ama yapmıyor yapamıyor ve en acısıda galiba yapmak istemiyor çünkü ona bu konuda kaç kez şans verdim eğer bunlar olmazsa bu ilişkinin biteceğinin sinyallerini verdim ama yapmadı ne yazıkki beni birşeyleri göze alacak kadar çok sevmiyormuş ve biliyomusunuz ayrıldıktan bir gün sonra facede başka bir kız ile yazıştı telefonunu verdi seni çok tanımak isterim vs gibi kelimeler...ben anladımki benim sevdiğim kadar sevmemiş beni ki bişeyler yapması gerekirken sevgisini elde tutması için bişeyler yapabilecekken ve ben hala ondan bişeyler bekliyoken o gidiyor başka kızlara,belki yeni ilişkilere....
Benim artık bu ilişkiden hiç umudum kalmadı sizde sevgilileriniz değerini bilin bakın benim gibilerde var 5,5 ay bekleyip sonra böyle bir haksılıkla karşılaşmak inanın çok zor.:50:

canım ya çok üzüldüm, ama aynı zamanda senin adına sevindim. 1,5 yıl az bir süre değil, bi de onun askerliğini bekledin ama o ayrıldıktan sonra neler yapmış. sanki fırsat kolluyormuş gibi. üzülme böyle insanlar için, hatta kurtulduğun için sevin...sana değer vermeyen bi insandan hayır gelmez. allah karşına seni gerçekten seven, sana değer veren insanlar çıkarsın...

canım ya çok üzüldüm, ama aynı zamanda senin adına sevindim. 1,5 yıl az bir süre değil, bi de onun askerliğini bekledin ama o ayrıldıktan sonra neler yapmış. sanki fırsat kolluyormuş gibi. üzülme böyle insanlar için, hatta kurtulduğun için sevin...sana değer vermeyen bi insandan hayır gelmez. allah karşına seni gerçekten seven, sana değer veren insanlar çıkarsın...

Evet çok çok haklısın sanki fırsat kolluyormuş gibi yaptığına bak zaten ciddi olsaydı beni ailesiyle çoktan tanıştırmıştı buna rağmen devam ettim askerliğini bekledim gene iş yok....güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

canım ya çok üzüldüm ama hakkınızda hayırlısı olsun..belkide pek üzülmemek lazım kurtulmuşsun..allah önüne daha iyisini çıkarır inşallah :69:

canım ya çok üzüldüm umarım bu zor günlerini en az hasarla atlatırsın bi an önce unutursun 1.5 yıl tabiki az süre değil ama daha iyi yönünden bakmak lazım hiç değmiycek bi insana ömrünü feda edebilirdin ben senin kadar cesaretli değilim benimkide evliliği düşünmüyo ama ben o kadar çok seviyorumki bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum :43: Allah yardımcın olsun bırak oda ne yaparsa yapsın bakalım senin gibisini bulabilcekmi :57:

ohh maşallah nazar değmesin:nazar:
haber aldık birinden sonunda :1:

biz bugün evlilik tarihimizi kararlaştık 2014'te evleniyoruz kısmetse:9::9:

ohh maşallah, bu da süper bir haber..
bizim evlilik tarihimiz belli bile değildi, öööyle bekliyorduk, sonra birden bire işler yoluna girdi ve evlendik..
sizin tarih belirleyebilmeniz süper, hayırlsı olsun bakalım:8:

ewt heyecanlıyım yarın gelcekler bakalım inş. u:30::30::30::30::30:ff inş. iyi gecer anam ya :30::30::30:yeni gelin gibi kırıt hizmet et abowwwwwwwwwwwwwwwwwwww:8::8::8::8::18::18::18::18::18:

isteme işi bitmiştir sanırım.. ben yeni gelebildim foruma:55:

kızlaaarr haberim var :)
aşkımın babası babamla tanışmaya gitmiş..çok iyi anlaşmışlar,kaynaşmışlar :)
sanırım artık bişeyler yoluna giriyo..evde temizlik falan var da işimiz bitince eve gelcekler tanışmaya..
şimdiden heyecanlandım ya :69:

ohh maşallah, bu da süper bir haber..
bizim evlilik tarihimiz belli bile değildi, öööyle bekliyorduk, sonra birden bire işler yoluna girdi ve evlendik..
sizin tarih belirleyebilmeniz süper, hayırlsı olsun bakalım:8:

isteme işi bitmiştir sanırım.. ben yeni gelebildim foruma:55:

yok şeker olck inş. ya bakalım daha var haber vercem tanışma olduda istemeye gelcekler aşkım yeni girdi işe

kızlaaarr haberim var :)
aşkımın babası babamla tanışmaya gitmiş..çok iyi anlaşmışlar,kaynaşmışlar :)
sanırım artık bişeyler yoluna giriyo..evde temizlik falan var da işimiz bitince eve gelcekler tanışmaya..
şimdiden heyecanlandım ya :69:

ayy canım yaa çok sevindimm:69: ailelerin birbirini sevmesi çok önemlii
tanışmaya gelince de haber ver merak ederiz noldu diye:34:
sevgilin işe girdi mi bu aradaa

kızlarrr bu arada benim için dua edin nolur. kpss ataması var bu hafta tercih yapıcak sevgilim
aramız bu aralar kötüydü bunun yüzünden, neyseki şimdi iyi:nazar:
bana yakın yerleri yazmasını istiyorum en azından marmara bölgesi yazsın sadece
biliyorum bencilim ama ondan uzakta olmak o kadar zor ki :14:
o uzak yerleri de yazmak istiyor, sadece atanmak istiyor yani.o da kendine göre haklı..
off uzağa giderse naparım bilmiyorum
hayırlısı olsun demekten başka çarem yok...

ayy canım yaa çok sevindimm:69: ailelerin birbirini sevmesi çok önemlii
tanışmaya gelince de haber ver merak ederiz noldu diye:34:
sevgilin işe girdi mi bu aradaa

haber veririm tabi canım :)
evet boluda başladı çalışıyo da şimdi geçici bi süreliğine bilecikte..boluya geri döncek yine..
acayip heyecan bastı beni :69:

kızlarrr bu arada benim için dua edin nolur. kpss ataması var bu hafta tercih yapıcak sevgilim
aramız bu aralar kötüydü bunun yüzünden, neyseki şimdi iyi:nazar:
bana yakın yerleri yazmasını istiyorum en azından marmara bölgesi yazsın sadece
biliyorum bencilim ama ondan uzakta olmak o kadar zor ki :14:
o uzak yerleri de yazmak istiyor, sadece atanmak istiyor yani.o da kendine göre haklı..
off uzağa giderse naparım bilmiyorum
hayırlısı olsun demekten başka çarem yok...

canım benim hayırlısı olsun.o da uygun yerleri yazmaya çalışır zaten..bozma sen moralini..
hakkınızda hayırlısı neyse orası olsun inşallah :69:

Back