Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offff kavga ettik![]()
puffff niye ama
gelince dövücektik ama esracım nolduuu![]()
off saçma sapan konuştu yaa çok moralim bozuldu..bütün söyledikleri kafamda..
haklı olduğum yerde haksız oldum..
bide tatbikata gidicek kaldık böyle :26:
çook haklı olduğumuz yerde haksız durumuna düştük bu askerlik sayesinde
tatbikata gitmeden bi konuşsaydınız, öyle küs kalmayın ya
belki telefon falan bulamaz üzgün olmayın boşuna
akşama arar heralde son son..
daha telefon olayı da belli değil zaten,belki de olmaz..
güzel güzel konuşun bare akşam, alttan al biraz daha canım az kaldı azz![]()
Özlediiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84:
selaaam güzelllerrrr :)) okulda 23 nisanımızı kutladııık ardından beşiktaaaş taksiiim oooh ne güzel gezzzdiim bu buz gibi hawadaa :))) sizlerdeen naberrr....nasıldı geçti 23 nisaaaan hepinizeee kutluuu olsuun bu aradaaa...
naaapalım öğretmenimm yaa..ankarada hava çok güzeldi bende çıktım gezdimm bayaaa ama akşam eve gelince 5-10 dk konuşabildik yinee..artık telefonda kesmiyo demi dedi..EVET dedim yaa EVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTT artık telefonda kesmiyooor hiç bişey kesmiyooor![]()
geezzz gezz gezeliim hep beraberr :))telefona şükrediin diyoruum kötünün kötüsü de waar...bugün 12 saatt nöbet tutuo sabah 8-10 öğlen 12- 6 akşaam 8 -12 arada ikişer dk aradı( bööööööfff
sokaklara vurduk artık napalımm :) dogru söylüyosun buna da şükür diyoruz ama sabır kalmadı artıkkşafakta bişey kalmadı..dayanıcaz biraz dahaa yaa sabıııır :)
yarında çarşı var bakalım msnden görüşücezz..30 kere kopar artıık msnde ..!
şafakta atmak bilmioo beaa son günlerdeee( oooh yarın görceeen aamaaaa tadınıı çıkarr bak gözlerinee doya doyaa:))
ben geldim kızlar..nasılsınız??
şafaak durdu resmen yaa..sanki iki aydır yirmilerdeyiz :) yarın görücem kameradaan inşalah bi aksilik çıkmazsaa..siz de görüşürsünüz inşalah rahat rahatt
iyiyiz canım sen nasılsınn..naptın sevgilinle halletinizmi aranızdaki sorunu..okudum geçmiş sayfaları daa..yarında biz kamerayla görüşcez bakalımm..bizde tartışmazsak iyidir :))