• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

çook yidiği için mii öldüü:( başka bi hastalığı wardır ya onun...başın sağolsun:(
yok çok yemekten değil,kıvırcık salatalık vs.. sulu şey yedi çok ama kıyamadım napim::((( sonra isahal oldu... tavşanalr ishal olunca yüzde 90 ölürler ve ölede oldu.. ondan öldü yani:(((((((((((((

yok çok yemekten değil,kıvırcık salatalık vs.. sulu şey yedi çok ama kıyamadım napim::((( sonra isahal oldu... tavşanalr ishal olunca yüzde 90 ölürler ve ölede oldu.. ondan öldü yani:(((((((((((((

neysee canıım üzülmeee :( soraa yenii bi ördek alışırsıın yokluunaa alış da :((

öfff yine bi çarşı günü ama her zamanki gibi sonlardaki sıramı bekliyorum :47:
nefret ediyorum artık herşeyden yaa :26:

safak 24!
Askıto yarın carsıya cıkıyorrrr

Esracık o ne demek anlamadımm

beyimiz çarşıda ama annesinden babasından sıra gelmiyo malesef :47:
babasının çaycısıyla bile konuşuyomuş..ayy çok sinir oldum ya şaka gibi :26:
üstelik bide sen kenarda dur bi bakalım dedi :47:

beyimiz çarşıda ama annesinden babasından sıra gelmiyo malesef :47:
babasının çaycısıyla bile konuşuyomuş..ayy çok sinir oldum ya şaka gibi :26:
üstelik bide sen kenarda dur bi bakalım dedi :47:

aa o ne demek sen kenarda dur bı bakalımm. dayak ıstıyo senın sevgılın galıbaa=)
Anne baba olunca beklıyoruz hep canım nedensee=( ama caycı ne alaka onu cozemedımm??

aa o ne demek sen kenarda dur bı bakalımm. dayak ıstıyo senın sevgılın galıbaa=)
Anne baba olunca beklıyoruz hep canım nedensee=( ama caycı ne alaka onu cozemedımm??

babası dükkadan konuşuyo onunla da bütün herkesi toplamış..
böyle olunca ne yüzünü görmek istiyorum ne de sesini duymak..
bazen bi tuhaf oluyo..kenarda duruyorum bende öyle :47:

Son düzenleme:
babası dükkadan konuşuyo onunla da bütün herkesi toplamış..
böyle olunca ne yüzünü görmek istiyorum ne de sesini..
bazen bi tuhaf oluyo..kenarda duruyorum bende öyle :47:

Anlıyorum senı canım ya. 2.plana atılmıs gıbı. Bazen ben de ole hıssedıyorum soleyınce de anlamıyor. Farkında olmadan yapıyolar heralde. Bızım gıbı dusunmuyolar.erkekler ıstee :61:

Anlıyorum senı canım ya. 2.plana atılmıs gıbı. Bazen ben de ole hıssedıyorum soleyınce de anlamıyor. Farkında olmadan yapıyolar heralde. Bızım gıbı dusunmuyolar.erkekler ıstee :61:

hiç artık sabrım kalmadı sürekli bişeye takıp kızıyorum..söyleyemiyorum da hemen kızıyo..
evet çok farklılar ve bazen sevdiğim insanı tanıyamıyorum :26:

hiç artık sabrım kalmadı sürekli bişeye takıp kızıyorum..söyleyemiyorum da hemen kızıyo..
evet çok farklılar ve bazen sevdiğim insanı tanıyamıyorum :26:

Sona geldıkce bızde de sabır kalmadı ondan oluyor. onlarda zaten kalmadı. Bırısının alttan alması gerekıyor. O gorev de bıze dusuyor. Bırıktır hepsını sonra bı gelsın hepsının acısını cıkarırsın=) ben oyle yapmayı planlıyorum. Zaten hep dıyo sen gelınce kesın benı dovuceksın cok doldun dıye :1:

Sona geldıkce bızde de sabır kalmadı ondan oluyor. onlarda zaten kalmadı. Bırısının alttan alması gerekıyor. O gorev de bıze dusuyor. Bırıktır hepsını sonra bı gelsın hepsının acısını cıkarırsın=) ben oyle yapmayı planlıyorum. Zaten hep dıyo sen gelınce kesın benı dovuceksın cok doldun dıye :1:

valla gelince baya bi acısı çıkacak zaten :)
bende çok doldum sürekli içime atıyorum ama kötü patlıcaz :69:

Back