- 1 Ocak 2011
- 3.765
- 0
- 116
- 40
yok çok yemekten değil,kıvırcık salatalık vs.. sulu şey yedi çok ama kıyamadım napim:çook yidiği için mii öldüübaşka bi hastalığı wardır ya onun...başın sağolsun
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok çok yemekten değil,kıvırcık salatalık vs.. sulu şey yedi çok ama kıyamadım napim:çook yidiği için mii öldüübaşka bi hastalığı wardır ya onun...başın sağolsun
![]()
yok çok yemekten değil,kıvırcık salatalık vs.. sulu şey yedi çok ama kıyamadım napim:(( sonra isahal oldu... tavşanalr ishal olunca yüzde 90 ölürler ve ölede oldu.. ondan öldü yani
((((((((((((
neysee canıım üzülmeeesoraa yenii bi ördek alışırsıın yokluunaa alış da
(
saol canım benimyesilimsii cok uzuldum ya(
safak 24!
Askıto yarın carsıya cıkıyorrrr
Esracık o ne demek anlamadımm
beyimiz çarşıda ama annesinden babasından sıra gelmiyo malesef
babasının çaycısıyla bile konuşuyomuş..ayy çok sinir oldum ya şaka gibi :26:
üstelik bide sen kenarda dur bi bakalım dedi![]()
aa o ne demek sen kenarda dur bı bakalımm. dayak ıstıyo senın sevgılın galıbaa=)
Anne baba olunca beklıyoruz hep canım nedensee=( ama caycı ne alaka onu cozemedımm??
babası dükkadan konuşuyo onunla da bütün herkesi toplamış..
böyle olunca ne yüzünü görmek istiyorum ne de sesini..
bazen bi tuhaf oluyo..kenarda duruyorum bende öyle![]()
Anlıyorum senı canım ya. 2.plana atılmıs gıbı. Bazen ben de ole hıssedıyorum soleyınce de anlamıyor. Farkında olmadan yapıyolar heralde. Bızım gıbı dusunmuyolar.erkekler ıstee![]()
hiç artık sabrım kalmadı sürekli bişeye takıp kızıyorum..söyleyemiyorum da hemen kızıyo..
evet çok farklılar ve bazen sevdiğim insanı tanıyamıyorum :26:
Sona geldıkce bızde de sabır kalmadı ondan oluyor. onlarda zaten kalmadı. Bırısının alttan alması gerekıyor. O gorev de bıze dusuyor. Bırıktır hepsını sonra bı gelsın hepsının acısını cıkarırsın=) ben oyle yapmayı planlıyorum. Zaten hep dıyo sen gelınce kesın benı dovuceksın cok doldun dıye![]()
valla gelince baya bi acısı çıkacak zaten :)
bende çok doldum sürekli içime atıyorum ama kötü patlıcaz![]()
beyimiz çarşıda ama annesinden babasından sıra gelmiyo malesef
babasının çaycısıyla bile konuşuyomuş..ayy çok sinir oldum ya şaka gibi :26:
üstelik bide sen kenarda dur bi bakalım dedi![]()
Bı gelsınler once doverız sonra operız artık![]()
![]()
önce öpelim sonra döveriz..o kadar bekledik,özledik :)
once opersek dovemeyız bence![]()