- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
benim şafak kaç ki acabna yaww aşkım bana sayma sakın günler geçmez o zaman demişti ben de saymıyorum ama özendim size. 12 ağustosta gitti bnimki şafağım kaç ki benim hiştt piştt bi söleyin banaa:roflol:
bencede o şafak sayar yanlışşş cağlocuğumun nişanlısı ile benim sevgilim aynı yerde yapıyorlar arakadaşlar askerliği o yüzden kastamonu bizi yaktı...o yüzden öyle dedi allah kimseyi kastamonuya düşürmesin
Kastamonuya gidenlerin çoğunu doğuya vermişler sanırım doğru mu bilmiyorum ama biizm komşumuzun oğlu kastamonudaydı onu mardine vermişler annesi söylemişti
benimki 11 agustosta gitmişti benim şafağım 116 seninkide 117 oliii. aşağıda msjda yanlış yazmışım 116 olcak oo kaydirigubbakcemile2
kıvırcık cnm saol tatlım sen askerini almışsın allah başka ayrılık yaşatmasın cnm...
Canım benim sağol iyiyim sen nasılsın bebişş nasıl:CüvCüv:Şenizİnşallah sağ salim çabucak kavuşuruz canım inşallahhh bi plakalara gelseydik hayırlısıyla
duqi ve gece kusu hoşgeldiniz aramızaaaaa...
fakebabe amin canım inşallah...
herkeslere günaydın bende erken kalktım bizimkinin çarşı izini var bugün...
bizimkileri vurcak mı bu yasa yaa offf düğünümü ertelicem o zaman:bbo:
Canım bizimde düğün nisanda yani uzarsa tüm evlilik planı iptal oluyor ama ben bizimkileri etkilemeyeceğine inanıyorum inşallahhh etkilemeyecek
pufidik cnm bu yazı takvimemi ait..
kızlar bende size bişey söylicem bugün tw de fox da askerlik 12 ay oldu diye bir haber dinledik annemle şok olduk ben olduğum yerde yere yığıldım 9 ay denilirken 12 neden ve spiker kadın şuan kısa dönem askerde olanlar 7 ay daha kışlada kalacaklar demesinmi tamam dedim film koptu ama annem hemen koştu diğr odalardaki tv leri açtı birinde star diğerinde atv diğerinde kanal d fakat hiç bir haberlerde askerlik 12 ay oldu diye bir haber çıkmadı....bir tek fox...
miracle_84 tatlım ana bişey dıcem ama ınanmıcaksın lısede bır erkek arkadasım oldu cocukluguma werıorum saflıgımı o zamanlar 18 aydı askerlık ılk askerl bekleme heyecanı wardı salaklık ıste 18 ay onu bkledım glsı 1 ay sonra ayrıldık...
aradan seneler gectı unıwersıteyı bıtırdım bır erkek arkadasım da oldu 15 ayda onu bekledım oda degerımı bılemedı terkettı benı sımdı dunyalara degısmeyecegım bır erkek arkadasım war 6 ay dıye onu yolladım 9 yada 12 aya cıkarsa yıne bekelerım o gelecek sırada kardesım war onuda bekleyecegım uzun lafın kısası bn hep bekledım ve beklıyorum ama sanırım allah benı sınıyor arkadaslar
yok bebeğim ben tarih almadım ocak sonunda hemen istemeye gelcekler eylül gibi de evlenicez artık 7 yıl oldu daha fazla uzamasın :roflol:eğer 9 aya çıkarsa seney kalır ondan korkuyorum bi mutlu olamadım bi kpss bi askerlik offffffffffffffffff
ben ve sevgilim arkeoloğuz yazları kazıya gidiyoruz geçen sene Demrede kazıda tanıştık ve çok romantik bir biçimde bana açıldı doğum günümde de Dikilide bana yaptığı süprüz doğum gününde ona dayanamayıp evet dedim Allah hepimizi bir ömür boyu mutlu etsin inşallah...
merhaba arkadaşlar bende nişanlımı 335. dönemde gönderenlerdenim arkadaşlar şafağımız yemin töreninden sonra izin kullananlar olmadıysa 118, askerliğide 155 değil 158 gün yapıolar sebebide askerde bulundukları 3ayın 31 çekmesi,ben kendime takvim yaptım her geçen güne çarpı koyup en baştan sayıyorumyine izin kullanmazlarsa 16 ocakta askerlerimiz yanımızda inşallah...
* Mehser Seninkidemi Kastamonu/Gölköyde yapti canim??
Tutinin sevgilisi ve benim nisanlimda suan ordalar ve berbat geciyor resmen..
Allahtan Cumartesi usta birliklerine gidiyorlar, insallah orda rahat ederler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?