- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
okadar çok haber dolasıyo ki konuyla ilgili...kafam allak bullak yemn ederim..bnmkine de yansıtmak istemiyorum çocugun dha çok morali bozulmasın die.ooff ins bize vurmaz
Arkadaşlar,benim nişanlımda askerde.Tek tip askerlik bizi vurmaz.Kazanılmış hak diye bişi varmış.Uzun dönemler kısalabilirmiş ama kısalar uzayamazmış.Komutanları sölemiş bizimkinin.İçimizi ferah tutalım o yüzden.İyi düşünelim ki iyi olsun.Usta birliğine gitmeyen sevgilileriniz var mı? Ne zamana usta birliklerine teslim olcaklar? Bizimkisi 1 hafta oldu usta birliğine geçeli...
Ağrı\doğubeyazıt acemelikti,ağrı\telçeker usta birliği... Burda sevdiği olan var mı?
geveze,valla benmkısı arastrımayı bırak konu hakkında benı knsturmuyo bile duymak dusunmek istemiomuş...bende öle yapmak istiorum da beceremiorum...
buanbuan,bnm sevgılımde dun teslım oldu usta birliğine izmirde ama
ya şu şafak sayma muabettını bende çözemeyenlerdenim kızlar:s benm sevgilimde agustos 12de teslım oldu şimdi şafağım kaç ki
Arkadaşlar,benim nişanlımda askerde.Tek tip askerlik bizi vurmaz.Kazanılmış hak diye bişi varmış.Uzun dönemler kısalabilirmiş ama kısalar uzayamazmış.Komutanları sölemiş bizimkinin.İçimizi ferah tutalım o yüzden.İyi düşünelim ki iyi olsun.Usta birliğine gitmeyen sevgilileriniz var mı? Ne zamana usta birliklerine teslim olcaklar? Bizimkisi 1 hafta oldu usta birliğine geçeli...
Ağrı\doğubeyazıt acemelikti,ağrı\telçeker usta birliği... Burda sevdiği olan var mı?
aşkım gelicek ve ben grip oluyorummmmmmmmmmm boğazlarım çok acıyor kızlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?