335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Canım umarım senin dediğin doğrudur ama ben 12 ağustostan başladım şafak saymaya bende kendimce bi takvim yaptım ona göre hesap yapıyorum yani kesin diyemicem nişanlımla konuştuğumda da 16 ocakta terhis edilicez demişti..

Benimde askerim 12 ağustosda teslim oldu belkide ben yanlış hesapladım akşam eve gidince bir güzelce çalışma yapayım...
Amann önemli değil 116 , 118.. İnşaallaah Rabbim yardımcımız olsunda tek tip çıkmasın eğer çıkarsada kısa dönemleri vurmasınn :Saruboceq:
Senin askerin nerde yapıyor canım vatani görevini?

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
duqiii, Mayra, MehSer, merryangel, ozdenesinbjk

Kızlarr konuşmuyorsunuz hiçççç opuyorumnanaktan

AYNEN CANIM ŞU TEKTİP BİZİMKİLERE UĞRAMASIN DİYE ÇOK DUA EDİYORUM,NİŞANLIMA DENİZCİ ÇIKTI,BAHRİYELİ OLARAK ASKERLİK YAPIYOR,İSTANBUL-ANADOLU KAVAĞINDA...:1rolleyes:

AYNEN CANIM ŞU TEKTİP BİZİMKİLERE UĞRAMASIN DİYE ÇOK DUA EDİYORUM,NİŞANLIMA DENİZCİ ÇIKTI,BAHRİYELİ OLARAK ASKERLİK YAPIYOR,İSTANBUL-ANADOLU KAVAĞINDA...:1rolleyes:

Ayyyy çok güzel canımmm...
Allah kavuştursun inşallahh....
Ve inşallah çıkmadan şu askerlik işimiz bitsin biran önce kavuşalım yarenlerimizee Şeniz

hepinize merhaba kızlar...
yemin ederim dün gece sabah 5 e kadar araştırdım tek tip askerliği bir site buldum 335 dönem askerleri çarşı izinlerine o siteye yazmışlar tek tip mektip kimseyi korkutmasın bizden sonra 22 dönem sonra anca işleme girer diyor çoğu asker artık ümitlenmek istemiyorum dışarı çıktığımda arkadaşa rastladım geçmiş olsun dedi dedim ne oldu alay eder gibi benimle askerlik uzyormuş dedi dedim ne kadar meraklısınız uzatmaya dedim nedir kısa dönemelre karşı bu kadar öfkeniz ay sinir oldum yaaaaaa...

kıvırcık canım bebeğini sağ sağlim kucağına al tatlım ....
mehser canım sorma kastamonu-gölköy mahvetti bizi neyseki aşkım ağrı ya geçecek 1 ekimde inşallah orda rahat eder...
dugi,mayra,özdensinbjk merhaba kızlar...

hepinize merhaba kızlar...
yemin ederim dün gece sabah 5 e kadar araştırdım tek tip askerliği bir site buldum 335 dönem askerleri çarşı izinlerine o siteye yazmışlar tek tip mektip kimseyi korkutmasın bizden sonra 22 dönem sonra anca işleme girer diyor çoğu asker artık ümitlenmek istemiyorum dışarı çıktığımda arkadaşa rastladım geçmiş olsun dedi dedim ne oldu alay eder gibi benimle askerlik uzyormuş dedi dedim ne kadar meraklısınız uzatmaya dedim nedir kısa dönemelre karşı bu kadar öfkeniz ay sinir oldum yaaaaaa...

kıvırcık canım bebeğini sağ sağlim kucağına al tatlım ....
mehser canım sorma kastamonu-gölköy mahvetti bizi neyseki aşkım ağrı ya geçecek 1 ekimde inşallah orda rahat eder...
dugi,mayra,özdensinbjk merhaba kızlar...

Merhaba canım a.s.
İnşallah doğrudur tatlım yaa hakkımızda hayırlısı artık sabırla bekliyoruz..
Öfkelenme gülüm insanların ağzı torba değil ki büzesin napıcan dıştan çok tepki gelir sen kulaklarını kapatıp duymamazlıktan geleceksin..
İnşallah herşey güzel olacak kızlarrr... :lepi:

arkadaşlar eğerki tek tip bize vurursa bence o askerlerin aileleri çk karşı çıkıcak ayrıca benim erkk arkadaşım avukat olduğu için bizim içerde 6 ay olduğuna dahir hakkımız var diyor eğerki bizim askerlik uzarsa mahkemeye kadar gider diyor ordu böyle bişyi göze almaz dedi ayrıca 1 ekimde meclise gitse ne gitse ne olur gitmese ne olur hemen onaylanması yasaya işlemesi zor dedi biz askerliği yarılarız dedi o satten sonra ordu kalkıp 6 ay daha içerdesiniz derse olay o kadar büyür dedi ayrıca akp seçim öncesi böyle bir riske girmez dedi eğerki tek tip olursa akp oy kaybedebilir dedi

duqi inşallah canım artık strest istemiyorum az evvel doktordan geldim dr naptın kendine böyle dedi ben çok içime atarım bazı şeyleri birde haksızlığa küçüklüğümden beri tahammülüm yoktur...

arkadaşlar eğerki tek tip bize vurursa bence o askerlerin aileleri çk karşı çıkıcak ayrıca benim erkk arkadaşım avukat olduğu için bizim içerde 6 ay olduğuna dahir hakkımız var diyor eğerki bizim askerlik uzarsa mahkemeye kadar gider diyor ordu böyle bişyi göze almaz dedi ayrıca 1 ekimde meclise gitse ne gitse ne olur gitmese ne olur hemen onaylanması yasaya işlemesi zor dedi biz askerliği yarılarız dedi o satten sonra ordu kalkıp 6 ay daha içerdesiniz derse olay o kadar büyür dedi ayrıca akp seçim öncesi böyle bir riske girmez dedi eğerki tek tip olursa akp oy kaybedebilir dedi

Canım bal damlıyor ağzındannn olumunekankayizsmile
Çok saol yaa valla içim rahatladı benimm alkisalkisalkis
BEncede bu iş olup çıkana kadar askerlikleri bile biter (inşallah) :Saruboceq:
Çok da haklı nişanlın canım.. Akp riske girmez kesin.. :lepi:

selam kızlarrrr

Bu tektipi bende çok araştırıyorum arkadaşlar tv haberleri hiç inandırıcı gelmiyo sırf haber boşluğunu kapatmak için yapılıyor,benim araştırmalarım yasa ocak gibi kabul edilir ancak yürürlüğe girmesi çok daha fazla vakit alır yönünde ben uydurmuyorum bunları araştırıyorum ayrıca nişanlıma komutanları da demiş aralıktakiler bile kısa gitçek siz merak etmeyin demişler ama nişanlım kıyamam ya bana iyice araştır lütfen diyo burdaki uzun dönemler biz gitçez siz burda kalcaksınız o zaman biz size gülcez falan diyolarmış psikolojik baskı sen onları duyma diyorum ama dua etmekten ve beklemekten başka yapcak birşey yok ne yazıkki

selam kızlarrrr

Editi istiyorummmmm sempatiksalakcinni

Merhaba canımmm a.s.

duqi inşallah canım artık strest istemiyorum az evvel doktordan geldim dr naptın kendine böyle dedi ben çok içime atarım bazı şeyleri birde haksızlığa küçüklüğümden beri tahammülüm yoktur...

Ya canım öyle gerçekten stres yapma sakın atma içine..
Biz dinleriz burda merak etmee olumunekankayizsmile
İnşallah hiç bir sorun olmayacak bol bol dua edelim :Saruboceq:

selam kızlarrrr

Editi istiyorummmmm sempatiksalakcinni

Merhaba canımmm a.s.

Ya canım öyle gerçekten stres yapma sakın atma içine..
Biz dinleriz burda merak etmee olumunekankayizsmile
İnşallah hiç bir sorun olmayacak bol bol dua edelim :Saruboceq:

Bende editi istiyorumkaydirigubbakcemile

Ayrıca evet bu tek tip muhabbeti bizde psikoloji bırakmadı vurmasın bize hep iyi düşünmeye çalışıyorum ama alttan alttan bize vuracak diye acayip korkuyorumeyvahedigeldismile.En azından gitmeden öğrenseydik bu durumu ona hazırlardık kendimizi ama böyle kurbanlık koyun misali bekletiyorlar askerleri,yakınlarını:mymeka: ya ne olacak çıkacak mı çıkmayacak mı kimi etkileyecek? Meclisin açılmasına 10gün kaldı bi açılsada ne olacağı belli olsa hayatta en nefret ettiğim şey belirsizlik o da hep beni buluyor:gitme:.Neyse tekrar iyi olucak inşallah çıksa bile bzimkileri etkilemeyecek inşallahhh tek dileğim bu aşkımı ocakta yanımda görmek istiyorum benmafoldumben

okadar çok haber dolasıyo ki konuyla ilgili...kafam allak bullak yemn ederim..bnmkine de yansıtmak istemiyorum çocugun dha çok morali bozulmasın die.ooff ins bize vurmaz

Back