335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

gece kuşu aynen bende çocuklarıma anlatacak o kadar çok şeyim varki erkk arkadaşımdanda çok iyi bir baba olacağınada çok inanıyorum zaten evlenelim hemen çocuk istiyoruz biz...

çok tatlı baba olucak hepsi de inşallah güzelim.ben çocukları seviyorum da başbaşa biraz gezelim tozalım diyorum çocuk olmadan o da hemen istiyo bakalaım kaza bela olmazsa benim dediğim olur:roflol:

Biz dershanede aynı sınıftaydık derken sınava 20 gün kala çıkmaya başladık bi baktık sonuçlar açıklandığında aynı üniversite aynı fakülte derken bugüne gelmişizzz 6 yıldr beraberiz:asigim: Nişanlandık 15 gün sonra aşkım askere gitti.İlk defa bu kadar uzun ayrı kalıyorum ya bak geçmişe gidince yine çok özledim aşkımı ne zormuş hasretlik:gitme:

aslında benımkıde ılk öyle dıo aşkım bıraz gezelım tatıl yapalım ewliliğin tadını çıkaralım dedi bende bunu sen söylüyorsan bana uyar dedim söz weremem diyor hahahahahahah kurban olurum ona o benim bebeğim aslında

oyyy gevezecim ne kadar güzel bir anınız varmış sizinde kıyamam sana kavuşucaksınız tatlım allah bir daha ayırmasın sizi ve diğer arkadaşları...inşallah ilk ve son ayrılığımız olur hepimiz için....

bizde benim çocukluk arkadaşım vardı erkek yazın şileden kışında ortaokuldan arkadaşımdı ailelerde çok iyi dosttur benim geçen sene doğum günüm olmuştu çocukluk arkadaşım bana hep yazın başında seni biriyle tanıştırıcam falan diyordu neyseki doğum günümde yani 1 ekimde yanında bir çocukla geldi görür görmez hareketlerinden konuşmasından çok etkilendim sonra doğum günü partimin olduğu mekandan başka bir mekana geçtik çok gürültülü bir yerdi herkes dans ediyordu bnimki yanıma geldi bugün senin doğum günün neden ğlenmiyorsun yoksa sıkıldınmı falan dedi sonra bana bişey istermisin dedi su istedim fakat barda su kalmamış sen git dışardan su al gel yavrum ya bunun dışında 4 ay peşimden koştu benim için 7 ocakta ona evet dediğim gün uçağa atlayıp istanbula gelmişti aşkım yaaaa

Ne güzel canım ilk gördüğün günü hiç unutmazsın.Allah hiç ayırmasın canım:nazar:

ben ve sevgilim arkeoloğuz yazları kazıya gidiyoruz geçen sene Demrede kazıda tanıştık ve çok romantik bir biçimde bana açıldı doğum günümde de Dikilide bana yaptığı süprüz doğum gününde ona dayanamayıp evet dedim Allah hepimizi bir ömür boyu mutlu etsin inşallah...

aboo siz neler konusmussunuz ben yokken yaa=)
künye olayindan basliyayim.. künyeden 3tane var ve normalde asker bu 3ünüde takmak zorunda cünkü allah korusun basina birsey gelirse birini ailesine götürüyorlar,birini komutani aliyor,biride askerin üzerinde kaliyor..
benim askim bugün bana yaptirdi künye ikimizin ismi yaziyor ve onun soyismiyle, yani evlenince alacagim soyismiyle=) birde Mu$ yaziyor yani memleketimiz birde kan grubu ama onunki benim degil=)
süpriz olayina gelince o usta birligine gidince ben ona paket göndericem ama kargo sirketinden gidip kendisi alicak..icinde ona simdiye kadar yazdigim günlük olacak..hergünkü duygularim ve hergün icin bir siir türkü veya resim var icinde..aldiktan sonrada o devam edecek o deftere ve ikimizin ortak günlügü olacak=)

tanisma animizda cok enteresandi..o uyuyordu yegeniyle(benimde kuzenim) aniden bir daldim odaya ben geldim dedim uyandi bana bos bos bakti sen kimsin dedi ben Cagla dedim aa sen omusun dedi=)
ben ondan 6yas kücük oldugum icin böyle cici kiz muamelesi yapiyordu bana sürekli=) sonra ben yaptigimiz bir yolculuk sirasinda kafami koydum omzuna uyudum oda uyudu kalbim cok pis carpiyordu artik emindim seviyordum ve ne yapip edip kendimi sevdirmeliydim=) ayni yolu geri gelirken yine uyudum omzuna ve elini tuttum hahaha=D eyy allahim simdi düsününce ne cesaret diyorum, hic bir sekilde umut vermemis sonucta ya orda beni tersleseydi yanimizda birsürü kisi vardi rezil olurdum resmen=D neyse allahtan oda tuttu elimi ve sonra bir kac gün normal arkadas gibi mesajlastik ve bana dediki artik sen benim sevdigimmisin? bende evetttt dedim ve basladi=D
kurban olurum ona 6 subat 2009da basladik. 26 Haziran 2010da nisanlandik, hayirlisiyla askerlik biter bitmezde evleniyoruz=)
coook uzattim farkindayim ama sizde cok konusmussunuz ben yokken ne yapayim=D

valla künyenin biri ben de vermem kimselere:roflol:
ne cesaretmiş sebdeki de ama iyiki de yapmışssın bak ne güzel berabersiniz.düğün haberlerii dealırız inşallah

valla künyenin biri ben de vermem kimselere:roflol:
ne cesaretmiş sebdeki de ama iyiki de yapmışssın bak ne güzel berabersiniz.düğün haberlerii dealırız inşallah

insallah canimmm tüm sevenler icin gecerli bu dilegin..
herbirimiz ayri umutlarla bekliyoruz onlari ve bizi bizden baska kimse anlamiyor..
bitirecez hepberaber kavusacagiz sevdiklerimize hayirlisiyla=)

oyyy caglom gelmişşşş yerim sizin tanısmanızı ben ınsallah evlendırıcz caglayla enısteyı bu sene ...
tanısma anının cok cok gusel caglam daha once anlatmıstın bana cok hosuma gıtmıstı allah ayırmasın balım....cok mutlu olun....

mayracım sizin tanısmanızda cok guselmıs hepınız ayrı ayrı harıkasınız ya allah hepinizi mutlu etsin...

benim şafak kaç ki acabna yaww aşkım bana sayma sakın günler geçmez o zaman demişti ben de saymıyorum ama özendim size. 12 ağustosta gitti bnimki şafağım kaç ki benim hiştt piştt bi söleyin banaa:roflol:

Back