- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
23 nisan ne güzel ya allah herkesi mutlu etsin....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gece kuşu aynen bende çocuklarıma anlatacak o kadar çok şeyim varki erkk arkadaşımdanda çok iyi bir baba olacağınada çok inanıyorum zaten evlenelim hemen çocuk istiyoruz biz...
bizde benim çocukluk arkadaşım vardı erkek yazın şileden kışında ortaokuldan arkadaşımdı ailelerde çok iyi dosttur benim geçen sene doğum günüm olmuştu çocukluk arkadaşım bana hep yazın başında seni biriyle tanıştırıcam falan diyordu neyseki doğum günümde yani 1 ekimde yanında bir çocukla geldi görür görmez hareketlerinden konuşmasından çok etkilendim sonra doğum günü partimin olduğu mekandan başka bir mekana geçtik çok gürültülü bir yerdi herkes dans ediyordu bnimki yanıma geldi bugün senin doğum günün neden ğlenmiyorsun yoksa sıkıldınmı falan dedi sonra bana bişey istermisin dedi su istedim fakat barda su kalmamış sen git dışardan su al gel yavrum ya bunun dışında 4 ay peşimden koştu benim için 7 ocakta ona evet dediğim gün uçağa atlayıp istanbula gelmişti aşkım yaaaa
valla künyenin biri ben de vermem kimselere:roflol:
ne cesaretmiş sebdeki de ama iyiki de yapmışssın bak ne güzel berabersiniz.düğün haberlerii dealırız inşallah
gece-kusu cok alemsın canım ya kunyenın bırı bende wermem dıyor hahah
gece kusu hahahaha alemsin yaaaaaaaaaaa
benim şafak niye 120 yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa