335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bend günlük tutuyorum canlar aradığı saatlerı bıle not edıyorum =)) bır gun bıle atlamıyorum ama onun o deterden haberı yok...suğrız yapıcam

ayrıca canlar bu künyelerden bırını bende ıstıyorum askerlık bıtınce bana wer kunyenı dedım tamam dedı sımdı ızıne geldıgınde ıstesem verse bısey olmaz dımı

Mektuplar duyduğuma göre okunuyormuşş canım ben yazmayı hiç düşünmedim de sevgilimden istedim yazmasını hatta ucunu yak falan dedim ilerde asker yolu beklerkene dedeniz askerden bunu yolladı diye torunlarıma gösterecem dedimkaydirigubbakcemile3 ama hala yollamadı mektup falan pek ciddiye almadı beni sanırsam-tatlicadiarzu-

valla benimsevgilimde göndericektim ama öncekiler uyardı gidenlerde okunuyomuş dedi dışarıdan gönderebilirsem göndricem dedi bana şiir yazmış çok merak ediyorum ama gönderemiyo mafoldumben

evet canlar mektuplar okunuyormuş olsun okunsun ben yollaucam ilerleyen günlerde.
o gönderme okunuyor dedi ama düşünsenize yanında bölüğünde arkadaşına mektup gelmiş okurken sevgilililerimiz görünce ne kadar hoşlalarına gidiodur. bence onlara bu mutluluğu her şeye rağmn tattırmalıyız.
künyeyi bir tane vermiyorlar zaten ya 2 ya 3 tane oluyo zincirde birini bana verdi bir şey olmmaz şimdiye kadar bişi olmadı bizde.siz de alın saklayın

gevezecim sen yaptır tatlım askeriy malzemeleri satan yerler yapıyor sanırım...
gce-kusu cnm evet bende alcam kunyesını...boynumdan cıkarmıcam kuzumun kunyesını yerım onu bennnn

Yemin töreninde gittiğimde almayı unuttum künyeyi bidahada aşkımı tezkereye kadar göremicem artık gelince alıcam çok hoşuma gidiyor künyeleri

ana gece kusu vayyyyy güzel bir anı olur sizde çocuklarınıza anlatırsınız alah ayırmasın cnm...
gevezecim tezkeresını aldıgında alır takarsın :)

bizde benim çocukluk arkadaşım vardı erkek yazın şileden kışında ortaokuldan arkadaşımdı ailelerde çok iyi dosttur benim geçen sene doğum günüm olmuştu çocukluk arkadaşım bana hep yazın başında seni biriyle tanıştırıcam falan diyordu neyseki doğum günümde yani 1 ekimde yanında bir çocukla geldi görür görmez hareketlerinden konuşmasından çok etkilendim sonra doğum günü partimin olduğu mekandan başka bir mekana geçtik çok gürültülü bir yerdi herkes dans ediyordu bnimki yanıma geldi bugün senin doğum günün neden ğlenmiyorsun yoksa sıkıldınmı falan dedi sonra bana bişey istermisin dedi su istedim fakat barda su kalmamış sen git dışardan su al gel yavrum ya bunun dışında 4 ay peşimden koştu benim için 7 ocakta ona evet dediğim gün uçağa atlayıp istanbula gelmişti aşkım yaaaa

gece kuşu aynen bende çocuklarıma anlatacak o kadar çok şeyim varki erkk arkadaşımdanda çok iyi bir baba olacağınada çok inanıyorum zaten evlenelim hemen çocuk istiyoruz biz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…