335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

valla ben dee çokk farklı bekliyodum bazı huyları değişir falan diyodum ama benmkii aynı belki biraz açılır diyodum tam tersi kuzum iice içine kapanmışş fazla konuşmuyo

valla benimki kolay sinirlenirdi o gitmiş.daha bir olgunlaşmış gördüm ve de 11 kilo verdi iyi oldu göbeciğinden kurtulduk

benimkide sinirli sanki siniri yok gibi artık bakalım gelince nasıl olacak
aa benim aşkımda 11 kilo verdi bunun 9 kilosunu acemide diğerinide ustada verdi
sağlıklı olsunlarda zayıflığı sorun değil buraya gelince alır nasılsa canım

valla ben dee çokk farklı bekliyodum bazı huyları değişir falan diyodum ama benmkii aynı belki biraz açılır diyodum tam tersi kuzum iice içine kapanmışş fazla konuşmuyo

kötü yönde değişmesindense hiç değişmemesi daha iyi canım
benim aşkım 89/4 tertip gitti ama yaşı 28
aslında kısa dönem gidicekti hesapta olmayan nedenlerden dolayı uzun dönem gitmek zorunda kaldı :26:
hayırlısı bakalım

olsunn bee tatlımm sağlıkk olsunn zor olmuştur kısa beklerken uzun çıkması am yapacak bişey yokk inşş ii yerdedirr de rahattır en azından

olsunn bee tatlımm sağlıkk olsunn zor olmuştur kısa beklerken uzun çıkması am yapacak bişey yokk inşş ii yerdedirr de rahattır en azından

ilk başlarda çok üzüldüm kahroldum resmen sonra
toparladımm
çok uzak çok soğuk net yok çarşı yok ama yinede şükür,
komutanlarından arkadaşlarından çok memnun
bu yönden şanslıyız ve hergün sesini duyuyorum çok şükür
kızlarrrrrr benim şafağıı sayalım mı hep beraberrrr
topik boş kalmasın hem
atarsa 14 Bolu
teskerimizde 16.03.2011

o zaman hejar için atarsa 13

bizde şafak kalmadı hejar ve julianın şafakları yiyelm
kuşkii bende özledmmmm
ama sanırm o muhabbetler artk hiç olmıcak
ben kısa kısa bişeyler anlatıym yinee boş durmasn sayfamız :97:
okul başladı ona gidip geliyorum henüz yogunlaşmadı aşkla bol bol buluşabiliyorz...
bugün aşkla buluştuk boş günümdü takım elbise fln baktık :123: iş başvuruları yapıyo işte bakalm artık neresi olursa hayırlısı olsun en yakın zamanda inş...babası amcasını aramasını söylüyo amcası baya büyk bi insaat grubunda yönetim kurulu başkanı ..bnde arasın istiyorum ama gurur yapıyo tanıdıkla girmek istemiyorm die :97::97: bakalm nolucak snumuz mezun olmak bi dert iş bulmak ayrı bi dert off offfffffffff

siz napıyosnz aynı anda giremesekte yazın bari

perim senden haber aldığıma sevindim balımmsn bnm hep açık olurda pc başında durmam alınmayın saıkın yazmıyo diye olur mu:18:
ben de aynı bildiğiniz gibi köy okulunda sürünmeye devam ediyorum,müdür bana acaip kafayı taktı ne yapsam batıyorum gözüne,her günüm bol ekşınlı geçiyo kuşa yakışır olarak

aşk durumu ise şöyle sözümüzün ertesi günü gitti daha da görüşemedik anca telde nette görüşüyoruz,askerliği yeik deben hala askerlik,hasret çekiyorumhaftaya gelebilirim dedi,inşallah bir aksilik çıkmaz da havaya aşk kokusu neyim yayabiliriz
hepinizi çok öpüyorummmmm

slmm kızlarr evett görüşemiyoruzz konuşamıyoruzz artık öle pek sık girmiyo herkess ama yinede arada giripte kendilerinden haber verenlere teşekkürlerr

benm aşkımda iş bulamadı bi kaç yere cv bıraktı haber bekliyoruzz inşşş çıkar bi yerlerden çünkü artık evde durmak onu sıkmaya başladı herşeye sinirlenir oldu son günlerde yinede ii yiyizz çok şükürr

diğerr arkadaşların şafakları da az kalmış maşallah Allhımm herkesi sevdiğine kavuştursun tez vakitte

hepinizii öpüyorumm canlarrrrrrrrrr

ah bi de bizim şafaklar bitse 335im yaaa ama azaldı artık son 72 çok özledim seninle perim özelegtimle viole ile sohbet etmeyi kızlar yaaa aşklarınızı aldınız beni unuttunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…