335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selammmmmm kızlarrrrr artık hiç bir araya gelemiyourz Musurcum haklısın canım hepimiz daldık kapıldık aşklarımıza belli bir gün ve saat planlayalım toplanalım kızlar

bende eski günleri özledim
evet bi gün ayarlayalm akşam 8 gbi herkes burda olsun
sayfalar yine takır takır atsın :97: cvp yazmaya yetişemiym
gülmekten karnım çok agrısın :84: hatta tvalete yetişemiym
hadi herkes gelsin artık :84:

tuvalete yetişemeyen hep benim sanıodumhiç çaktırmıyon hacıı

evett kızlarrr hadii bi günn ayarlayalımm ortak bi gün olsunn dertleşelim konuşalımm neler yapıyoruzz anlatalımm bidee özomm nerdee perim nerde girmiyolarr bu aralarrrr

canlar naber?
benim 20lik dişim çok fena şişti bi de hastaneye gittim dedim ben öğretmenim zor konuşuyorum çekin şunu kurtulayım.. doktor da en az acillik sizinki diyo manyak yaa acaba kendi çocuğu benim sınıfımda olsa aynı şeyi söyliyebilicekmiydi.. 11 nisana gün koydular ne saçma allt tarafı bir diş çekicek sanki dişlerimi tekrar yapıcak poff napıcam ben şimdi haa söyleyin napıcam

Selam canlarım yazamıyorum uzun zamandır, ne zamn girsem tek oluyorum çünkü hevesim kaçıyorr Çok özledim burayı sohbetlerimizi herkesii.. Ben iyiyim, ingilizce öğretmenliğime başladım bi yandan okulda kalan 3 dersimle meşgulüm. Aşkımla herşey mükemmel gidiyor sık sık askerlik zamanını konuşup ağlıyor gülüyoruz çok mutluyuz Umarım sizlerde iyisinizdir.

VİOLEM o 20lik diş ağrısını çok iyi bilirim tatlım berbattır. İnşallah hemen düzelip işine dönebilirsin ama daha da önemlisi DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HEP MUTLU OL CANIM... Hayat seni hiç yormasın, üzmesin nice mutlu yaşlar diliyorummmmmm

violeeeeeee
canm bnm öncelikle geçmiş olsn bn çekmedm ama çekenler sylüyo 20lik diş çok fenaymş :18::18:
doum gününde kutlu olsun canm bnm kocanla hep böyle ol :123: bide aranıza bu katılsın

beni sorarsadnz okul başladı
aşkım da iş arıyoo :78:
böyle geçip gidiyo günlerrr
sizide çok özledm

violecim öncelikle geçmiş olsun cnmmm en kısa zamanda diş ağrısından kurtulursun umarım

veee doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu senelere sevdiklerinle ve sevdiceğinle cnm

veeeee bir de benden haber vereyim ben bugün plakalardayım canlarım 81 düzce

ben bi tanesini çektirmiştim yaaa çok ağlayınca doktor dayanamadı çıka dişi hediye etmişti bana al kolye yaparsın diyeehala saklıyorumm
tevbeler olsn annenler dügünde onu taksn snaaa
violecim öncelikle geçmiş olsun cnmmm en kısa zamanda diş ağrısından kurtulursun umarım veeeee bir de benden haber vereyim ben bugün plakalardayım canlarım 81 düzce
ay cnm bnm grçektn çok sevindmm hdii bakalm başka gzel haberlerinide bekliyorz

veeeee bir de benden haber vereyim ben bugün plakalardayım canlarım 81 düzce [/QUOTE]

gözün aydınn tatlımm ne güzell bak plakalara düşmüşsünüzzz şimdii daha çabuk geçicek inan

merhaba kızlarrrrr
hepiniz kavuştunuz sevdiğinize
işallah çok ama çok mutlu olursunuz
şimdi sıra bizde
şafağımız oldu 18

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…