335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

volecim çok geçmiş olsun canım
bu arad kaç oldun kuuuu 30 oldun muuu
doğum gününnn kuutttllluuu ollssssssssuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn

tatlımmm doğumm gününn kutluu olsunn nice mutlu senelerr inşş sevdiğinleeee

geçmişş olsunn bu arada benm daha çıkmadıı acısını bilmiyorumm yanii inşşşş hemen geçerrrr

çok teşekkür ederim bebişler öpüyorum sizi

Son düzenleme:
bu arada askerleriniz geldikten sonra onlarda bi değişiklik gördünüz mü kızlar

benimki acayip değişti çok sinirliydi aşırı hem de herşeye sinirlenirdi şimdi sanki o değilmiş gibi sakin uysal bi de 8 kilo vermiş göbeği gitmiş bazen diyorum bu benim kocam mı ama sevdim yeni halini
zaten diyorum hep ben sana tekrar aşık oldum diye

hepinizi çok özledimmm

ben de çoook özledim siziiii ama o kadar az vaktim var ki artık kpss de çalışmaya başladım tekrar bi de okulum değişti öğlenci oldum artık 2leri okutuyorum bi görseniz minnacıklar güzel geçiyo günlerim mutluyum huzurluyum Allah bozmasın inşallah

son 9 günnnnnnn başkada yooooooookkkkkkkkkk

bu gece atarsa son 70

oyy kıyamam size az kalmış hele hejarın bitmiş denebilir ama son günler zor geçiyo heyecanlı oluyo kalbinin sesini duyuyosun oturduğun yerden inşallah biran önce kavuşursunuz sevdiceklerinize

bugün dünya kadınlar günü bizim günümüz... dünyanın en üretken, en sevgi dolu, en fedakar, en güzel varlıkları biz KADIN'ların dünya kadınlar günümüz kutlu olsun

çok şükür canım bitiyor artık
sende sözlenmişsin hayırlı uğurlu olsun tatlım Allah devamını getirsin inşallah..
aşkım gelsin bizde düğün hazırlıklarına başlicaz inşallah

hejarcım teşekkür ederimmm
violem canım benim her şey yolunda değil mi???
julia sen de yiyeceksin askerliği inş

son 9 günnnnnnn başkada yooooooookkkkkkkkkk

TATLIMM tebrikk ederimm bitmiş yaa askerliğin en güzell günlerini yaşıyosunuz ikinizde sabırla inatla heycanla son günleri sayıyosun çok güzell ama bence son günler daha güzel geçiyo son bi hafta kala hele oooo hazırlıklar falan inşş sağ sağlımm kavuşun inşşşşş

335 allah cezanı vermiye emi duvarlarını parçala dio yaaa
öp beni ricep yi beni ricep

valla bnde bunalıma gircek die korkuyorm bi yandan hemen işe girsn istiyorm bi yandan dha erken bi tatile gitsn snra bşlasn işe diyom blmiyorm napıcz hayırlısı neyse oolsn iş bulmakta çok zor artık ya
ah bi de bizim şafaklar bitse 335im yaaa ama azaldı artık son 72 çok özledim seninle perim özelegtimle viole ile sohbet etmeyi kızlar yaaa aşklarınızı aldınız beni unuttunuz
cnm unutmadm arada girip bakıyorum ama kimse olmuyo hevesim kaçıyo bnmde yazmıyorum bnde özledim eski günlerii bu arada ye bakalm şafakları
bugün dünya kadınlar günü bizim günümüz... dünyanın en üretken, en sevgi dolu, en fedakar, en güzel varlıkları biz KADIN'ların dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun kızlarrrrrr
kdınlar günümüz kutlu olsun bnm kızlar günümde neyse

olley burda okullar tatil edildi çok kar var kociş işe gitti ben de evde keyif yapıcam bugün sizin oralarda da var mı çok :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…