335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Selam canlarım yazamıyorum uzun zamandır, ne zamn girsem tek oluyorum çünkü hevesim kaçıyorr :50: Çok özledim burayı sohbetlerimizi herkesii.. Ben iyiyim, ingilizce öğretmenliğime başladım bi yandan okulda kalan 3 dersimle meşgulüm. Aşkımla herşey mükemmel gidiyor :nazar: sık sık askerlik zamanını konuşup ağlıyor gülüyoruz çok mutluyuz :nazar::nazar: Umarım sizlerde iyisinizdir.

VİOLEM o 20lik diş ağrısını çok iyi bilirim tatlım berbattır. İnşallah hemen düzelip işine dönebilirsin ama daha da önemlisi DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HEP MUTLU OL CANIM... Hayat seni hiç yormasın, üzmesin nice mutlu yaşlar diliyorummmmmm :46::66::64:
happybirthday57.gif

volecim çok geçmiş olsun canım
bu arad kaç oldun kuuuu 30 oldun muuu:60::60::60:
doğum gününnn kuutttllluuu ollssssssssuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn:65::65::65::65::65:

violeeeeeee :69:
canm bnm öncelikle geçmiş olsn bn çekmedm ama çekenler sylüyo 20lik diş çok fenaymş :18::18:
doum gününde kutlu olsun canm bnm kocanla hep böyle ol :123: bide aranıza bu katılsın :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

beni sorarsadnz okul başladı :68:
aşkım da iş arıyoo :78:
böyle geçip gidiyo günlerrr
sizide çok özledm :16:

tatlımmm doğumm gününn kutluu olsunn nice mutlu senelerr inşş sevdiğinleeee:70::70:

geçmişş olsunn bu arada benm daha çıkmadıı acısını bilmiyorumm yanii inşşşş hemen geçerrrr:51:

violecim öncelikle geçmiş olsun cnmmm en kısa zamanda diş ağrısından kurtulursun umarım :70:

veee doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu senelere sevdiklerinle ve sevdiceğinle cnm :16::16:

veeeee bir de benden haber vereyim ben bugün plakalardayım canlarım 81 düzce :65::65:

çok teşekkür ederim bebişler öpüyorum sizi :16:

Son düzenleme:
bu arada askerleriniz geldikten sonra onlarda bi değişiklik gördünüz mü kızlar

benimki acayip değişti çok sinirliydi aşırı hem de herşeye sinirlenirdi şimdi sanki o değilmiş gibi sakin uysal bi de 8 kilo vermiş göbeği gitmiş bazen diyorum bu benim kocam mı :60: ama sevdim yeni halini
zaten diyorum hep ben sana tekrar aşık oldum diye :69:

hepinizi çok özledimmm:69::69:

ben de çoook özledim siziiii ama o kadar az vaktim var ki artık kpss de çalışmaya başladım tekrar bi de okulum değişti öğlenci oldum artık 2leri okutuyorum bi görseniz minnacıklar güzel geçiyo günlerim mutluyum huzurluyum Allah bozmasın inşallah :nazar:

son 9 günnnnnnn başkada yooooooookkkkkkkkkk:nazar:

bu gece atarsa son 70 :62::62:

oyy kıyamam size az kalmış hele hejarın bitmiş denebilir ama son günler zor geçiyo heyecanlı oluyo kalbinin sesini duyuyosun oturduğun yerden inşallah biran önce kavuşursunuz sevdiceklerinize :29:

bugün dünya kadınlar günü bizim günümüz... dünyanın en üretken, en sevgi dolu, en fedakar, en güzel varlıkları biz KADIN'ların dünya kadınlar günümüz kutlu olsun :16::65:

çok şükür canım bitiyor artık
sende sözlenmişsin hayırlı uğurlu olsun tatlım Allah devamını getirsin inşallah..:nazar:
aşkım gelsin bizde düğün hazırlıklarına başlicaz inşallah:21:

hejarcım teşekkür ederimmm
violem canım benim her şey yolunda değil mi???
julia sen de yiyeceksin askerliği inş

son 9 günnnnnnn başkada yooooooookkkkkkkkkk:nazar:

TATLIMM tebrikk ederimm bitmiş yaa askerliğin en güzell günlerini yaşıyosunuz ikinizde sabırla inatla heycanla son günleri sayıyosun çok güzell ama bence son günler daha güzel geçiyo son bi hafta kala hele oooo hazırlıklar falan inşş sağ sağlımm kavuşun inşşşşş:72::72::nazar::nazar:

335 allah cezanı vermiye emi duvarlarını parçala dio yaaa:60::60::60::60:
:60::60: öp beni ricep yi beni ricep :60:
slmm kızlarr evett görüşemiyoruzz konuşamıyoruzz artık öle pek sık girmiyo herkess ama yinede arada giripte kendilerinden haber verenlere teşekkürlerr:70:
benm aşkımda iş bulamadı bi kaç yere cv bıraktı haber bekliyoruzz inşşş çıkar bi yerlerden çünkü artık evde durmak onu sıkmaya başladı herşeye sinirlenir oldu son günlerde yinede ii yiyizz çok şükürr:nazar:
diğerr arkadaşların şafakları da az kalmış maşallah Allhımm herkesi sevdiğine kavuştursun tez vakitte :69::69::69:
hepinizii öpüyorumm canlarrrrrrrrrr:54::54::54::54::54:

valla bnde bunalıma gircek die korkuyorm bi yandan hemen işe girsn istiyorm bi yandan dha erken bi tatile gitsn snra bşlasn işe diyom blmiyorm napıcz hayırlısı neyse oolsn iş bulmakta çok zor artık ya :31::31:
ah bi de bizim şafaklar bitse 335im yaaa :14::14: ama azaldı artık son 72 :nazar::16: çok özledim seninle perim özelegtimle viole ile sohbet etmeyi kızlar yaaa aşklarınızı aldınız beni unuttunuz :59::58::58:
cnm unutmadm arada girip bakıyorum ama kimse olmuyo hevesim kaçıyo bnmde yazmıyorum bnde özledim eski günlerii :14::14: bu arada ye bakalm şafakları :56:
bugün dünya kadınlar günü bizim günümüz... dünyanın en üretken, en sevgi dolu, en fedakar, en güzel varlıkları biz KADIN'ların dünya kadınlar günümüz kutlu olsun :16::65:
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun kızlarrrrrr:71::71::71::71::71::71::70::70::70::70::70::70::12::12::12::12::12::12::16::16::16::16:
kdınlar günümüz kutlu olsun bnm kızlar günümde neyse :60::60::60:

olley burda okullar tatil edildi çok kar var :62: kociş işe gitti ben de evde keyif yapıcam bugün sizin oralarda da var mı çok :44:

Back