- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #18.721
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az kalmış canımm![]()
Selam canlarım yazamıyorum uzun zamandır, ne zamn girsem tek oluyorum çünkü hevesim kaçıyorrÇok özledim burayı sohbetlerimizi herkesii.. Ben iyiyim, ingilizce öğretmenliğime başladım bi yandan okulda kalan 3 dersimle meşgulüm. Aşkımla herşey mükemmel gidiyor
sık sık askerlik zamanını konuşup ağlıyor gülüyoruz çok mutluyuz
Umarım sizlerde iyisinizdir.
VİOLEM o 20lik diş ağrısını çok iyi bilirim tatlım berbattır. İnşallah hemen düzelip işine dönebilirsin ama daha da önemlisi DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HEP MUTLU OL CANIM... Hayat seni hiç yormasın, üzmesin nice mutlu yaşlar diliyorummmmmm
![]()
volecim çok geçmiş olsun canım
bu arad kaç oldun kuuuu 30 oldun muuu
doğum gününnn kuutttllluuu ollssssssssuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn![]()
violeeeeeee
canm bnm öncelikle geçmiş olsn bn çekmedm ama çekenler sylüyo 20lik diş çok fenaymş :18::18:
doum gününde kutlu olsun canm bnm kocanla hep böyle ol :123: bide aranıza bu katılsın![]()
beni sorarsadnz okul başladı
aşkım da iş arıyoo :78:
böyle geçip gidiyo günlerrr
sizide çok özledm![]()
tatlımmm doğumm gününn kutluu olsunn nice mutlu senelerr inşş sevdiğinleeee
geçmişş olsunn bu arada benm daha çıkmadıı acısını bilmiyorumm yanii inşşşş hemen geçerrrr![]()
violecim öncelikle geçmiş olsun cnmmm en kısa zamanda diş ağrısından kurtulursun umarım
veee doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu senelere sevdiklerinle ve sevdiceğinle cnm![]()
veeeee bir de benden haber vereyim ben bugün plakalardayım canlarım 81 düzce![]()
bu arada askerleriniz geldikten sonra onlarda bi değişiklik gördünüz mü kızlar
hepinizi çok özledimmm![]()
son 9 günnnnnnn başkada yooooooookkkkkkkkkk![]()
bu gece atarsa son 70![]()
çok şükür canım bitiyor artık
sende sözlenmişsin hayırlı uğurlu olsun tatlım Allah devamını getirsin inşallah..
aşkım gelsin bizde düğün hazırlıklarına başlicaz inşallah![]()
hejarcım teşekkür ederimmm
violem canım benim her şey yolunda değil mi???
julia sen de yiyeceksin askerliği inş
son 9 günnnnnnn başkada yooooooookkkkkkkkkk![]()
335 allah cezanı vermiye emi duvarlarını parçala dio yaaa![]()
slmm kızlarr evett görüşemiyoruzz konuşamıyoruzz artık öle pek sık girmiyo herkess ama yinede arada giripte kendilerinden haber verenlere teşekkürlerr
benm aşkımda iş bulamadı bi kaç yere cv bıraktı haber bekliyoruzz inşşş çıkar bi yerlerden çünkü artık evde durmak onu sıkmaya başladı herşeye sinirlenir oldu son günlerde yinede ii yiyizz çok şükürr
diğerr arkadaşların şafakları da az kalmış maşallah Allhımm herkesi sevdiğine kavuştursun tez vakitte
hepinizii öpüyorumm canlarrrrrrrrrr![]()
cnm unutmadm arada girip bakıyorum ama kimse olmuyo hevesim kaçıyo bnmde yazmıyorum bnde özledim eski günleriiah bi de bizim şafaklar bitse 335im yaaaama azaldı artık son 72
çok özledim seninle perim özelegtimle viole ile sohbet etmeyi kızlar yaaa aşklarınızı aldınız beni unuttunuz
![]()
bugün dünya kadınlar günü bizim günümüz... dünyanın en üretken, en sevgi dolu, en fedakar, en güzel varlıkları biz KADIN'ların dünya kadınlar günümüz kutlu olsun![]()
kdınlar günümüz kutlu olsun bnm kızlar günümde neysedünya kadınlar günümüz kutlu olsun kızlarrrrrr![]()
olley burda okullar tatil edildi çok kar varkociş işe gitti ben de evde keyif yapıcam bugün sizin oralarda da var mı çok :44: