335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

slmmmmm kızlarrr bende hepinizin sevgililer gününü ve mevlid kandilini kutlarım dün giremedim kusura bakmayın aşkımla bol bol sohbet ettik bundan sonra ne yapacağımıza kararlar verdik tabi karar veremdiklerimizde var yavaş yavaş artıkk
akşama doğru ben dışarı çıkıyorum diye çıktı bana süpriz yapmışş hediyeler almış ufak ufak ama çokk anlmlıı canmm benmm yaa bundan sonraaa inşş çok güzel günler bizi bekliyoo inşşşşş

[/B]

evett tatlımm giriyosunn 2 gündür girmedin bide dün senin yokluğunu hissettim ndan sordumm şekerrrrr nasıll gidiyoo heyecan var mı heyecan

musurum canım ya tatil dönüşü ancak yerleştim aşkım yanımda çok mutluyum düğünümüze de az kaldı tatlım 8 nisan büyük gün hepinizi çok seviyorum çok şükür bu günlere

özommmm tatlımm ne güzelll aşkına kavuştun kısa ayırlıktan sonra evett tatlışkomm 8 nisan sizin gününüzz şu günlere nasıl geldik yaaa gerçekten çok şükür yanii neydi o şafak saymalar bak ne güzel haberler alıyoruz artık istemeler sözler nişan tarihleri düğün tarihlerii hadii kızlarr devamm yakında hamişler olarak devam etcezzz

özommmm affet görmedim seni görsem yazmazmıyım hiç bu aralar çok dalgınım sadece okuyorum ama yazdığını görseydim inan cevap yazardım....özür dilerim bu arada tebrik ederim canım düğün için tarihiniz belli olmuş...

kuşkam senide tebrik ediyorum canım nişan taihini doğum gününe ayarlamışsınız harika allah tamamına erdirsin canım....

teşekkür ederim tutiimmm

kuşkammm tatlımm üzülmeee olsunn bak yavaş yavaş evliliğe doğru gidiyosunuzzz sözlenmişsinizz artık resmileşmeye başladı herşeyy

kızzz daha ii evlenincee bol bol hasret giderirsinizz sabredin şimdii

cnmm benmm üzülmee ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…