335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canlarr ne güzell ölee tatlılar sevgililer gününe özel hediyeler dantelli etekler falan çok hoş bu topik bunları görcekmiydi yaaaaa:24::24:
ben daha ne yapacağıma karar vewrmedim desem:26:yani bilmiyorum sıra ona hiç gelmedi hafta sonu evde yokuzz zaten aklıma gelirr beni,mm bişeyler bakalımm artıkk:7::7::7:

ÖZOMMM nerdesinn bu aradaaa yaaaaaaaaaaaaa:36::36::36:

selencim bu dantel etekte güzelmiş ama ben buldum mangoda bir tane almadığıma pişman oldum onu alacağım inşallah bedenim kalmıştır...

335 cnm o ara sokaktan güzel ürünler çıkıyor evet biliyorum orayı...

musurcum merhaba canım evet ya özom gelmiyor artk :25:

Son düzenleme:
holaaaaaaaa :3:
cnm skıldııııııııı :27:
nirdesinizzzzzzzzzz :68:

haydi eller havaya :64: kalçayaa :8:
önce öne dogru :124: snra arkayaaa :124:
ayak saga sola kollar yana
nedenini sallaya sallayaaa :118:

:60::60: :95:

selam canlarımmm:72::72: çok özledim sizi:16:dün akşam her şey çok güzeldi :69::69:çok duygulandım...
hüzün neşe mutlulukk bunları ayrı ayrı yaşadım ve de o k dar mutluyum ki:69::69::69:
Allahım herkesin hakkkında hayırlısını versin inş
darısı diğer bekarların başına başına
faceye albüm yaptım merak eden bakabilir.
hepinizi çok seviyorum ve öpüyorumm yüzüğüme bakmaktan bi hal oldum ben bu nıormal midir yoksa ben kafayı mı yiyorumm:60::60::60:

bu arada hala ben de bir sürü msni ve facesi olmayan var
herkes mail adresini ve varsa facesini özelime yollasıın bakimmm:47::47::47:

slmm canlarrrrr bendee çook özledimm hepinizi yaaaa giriyorum kimse yokk niye bölee oldukk askerlerimiz yaramadı bizee ayrıldıkk maaleseff:59:toplanalımm kızlarr yaaaa muhabbet edelimmm

kuşkammmm tebrikk ederimm :13: çok güzell evet ilk başlardaa yüzüğüne bakar durursun ne mutluu sana bendee çok bakar bakar dururdumm :63:bide bana bilezikk takmışlardıı ayyy anlatamam yaa o bilezikleri nasıl kıskanıyodumm başkalarındann şimdii hiçççççççççççççç:36::36::36::36::36:

selam canlarm jelibonlarm pamuk şekerlerim :52::52::52:
bugn sbahtan aile ziyaretii yaptm
akşama dogru aşkımla arkadaşlarımızla buluştuk biyerlerde oturdk snra bi restauranta gttk hep beraber eşşk gbi yedm:60::60: evdede yiyip gitmiştm verdigm kiloları hızla alcm :60::60:
bakalm yarn büyük gün napacauk :52::52:

Herkesin sevgililer günü kutlu olsun....
kalppp.gif

ama en önemlisi mevlid kandiliniz mübarek olsun,dualarınız kabul olsun...

heeeeyyyyyyyyyy nabersiniz canlar :3: bugün sevgililer günüüüüüü veee artık sevdiceklerimiz yanımızda çok mutluyum Allah ayırmasın bi daha...:69:

hepimizin mevlid kandili mübarek olsun :68:

bu arada özledim sizziiiiiiii :29:

Son düzenleme:
selammm hpinizee hemen bugünü anlatıym birazz :16:
aşkla buluştuk bana dediki seni bi yere götürcm şuan ki ruh halinle çok seviceksn (hastaym şuan ! ):9::9:
gittik beni içeri soktu anammm cennetym sandm :60::60: çikolataaalarrrrrrrrrrrrrrrrr :16:
bana dedi bugn serbest günün istedigin kadar ye :52:
taksimde Jadore die biyer wr sırf bunun üzerine bi mekan ilk defa gittim ama çok hoş biyer :16: loş ışık masada güller küçük masalar fln :69:
neyse bn kendimi kaybettm tabi çikolata tabagı yedimmmm aşkımın devasa boyuttaki fondüsündende aldm :60::60: ama bitiremedm baya bi almışm paket yaptırdk :27:
neyse gelelm en önemli noktayaaa... hani ben diyodm ya size ben kaç defa mektup yazdm o hiç bana yazmadı dieee ona hiç sylememiştm ama nden yazmadn die..
sonra hediyemi verdi aşkım benettondan çanta almş çantanın içinde bi dvd 'aşk geliyorum demez' bizim ilk beraber izledigimiz filmmmmmmm :69::69: snra bi baktm çantanın içinde kagıtlarda var benim yazdıgım yolladgm mektuplar şaşırdm ilk önce nden bana geri verdi die :53: sonra açtım baktm aynı kagıda baana mektuplar yazmş o da çok hoşuma gitti ya :69: ben yazmışm ya mesela o da alt satıra farklı bi renkle yazmş fln ay çok tatlıydı bazı yerlern altını çizmiş gülück koymş yada yorum fln yapmış :60::60: sonra plakalara geldigimizde bi kagıt yapıp vermiştm bn her ilin yanına bişeyler yazmş özledigini anlatmş :16::16:
neyse işte böyleydii hediyedn çok kagıtlar mutlu etti beniii düşünmesi fln :69:

suan çok duygusalm bi kagıt vardı onu okutmamştı evde oku demişti bnde direk size hber wercm die unuttm kagıdı :60:
demin aklıma geldii koştum hemen okudum ..
gelmeden önceki son gece yazmış agla agla öldüm okurken dha çok yazcaktm kagıdım yok demiş bide sonuna :60::60:
ayy nyse tutamazsm kendimi yazdıgını kopyalıcm buraya :60:

allh hpimizii mutlu etsinn :nazar:

Son düzenleme:
selammm hpinizee hemen bugünü anlatıym birazz :16:
aşkla buluştuk bana dediki seni bi yere götürcm şuan ki ruh halinle çok seviceksn (hastaym şuan ! ):9::9:
gittik beni içeri soktu anammm cennetym sandm :60::60: çikolataaalarrrrrrrrrrrrrrrrr :16:
bana dedi bugn serbest günün istedigin kadar ye :52:
taksimde Jadore die biyer wr sırf bunun üzerine bi mekan ilk defa gittim ama çok hoş biyer :16: loş ışık masada güller küçük masalar fln :69:
neyse bn kendimi kaybettm tabi çikolata tabagı yedimmmm aşkımın devasa boyuttaki fondüsündende aldm :60::60: ama bitiremedm baya bi almışm paket yaptırdk :27:
neyse gelelm en önemli noktayaaa... hani ben diyodm ya size ben kaç defa mektup yazdm o hiç bana yazmadı dieee ona hiç sylememiştm ama nden yazmadn die..
sonra hediyemi verdi aşkım benettondan çanta almş çantanın içinde bi dvd 'aşk geliyorum demez' bizim ilk beraber izledigimiz filmmmmmmm :69::69: snra bi baktm çantanın içinde kagıtlarda var benim yazdıgım yolladgm mektuplar şaşırdm ilk önce nden bana geri verdi die :53: sonra açtım baktm aynı kagıda baana mektuplar yazmş o da çok hoşuma gitti ya :69: ben yazmışm ya mesela o da alt satıra farklı bi renkle yazmş fln ay çok tatlıydı bazı yerlern altını çizmiş gülück koymş yada yorum fln yapmış :60::60: sonra plakalara geldigimizde bi kagıt yapıp vermiştm bn her ilin yanına bişeyler yazmş özledigini anlatmş :16::16:
neyse işte böyleydii hediyedn çok kagıtlar mutlu etti beniii düşünmesi fln :69:

suan çok duygusalm bi kagıt vardı onu okutmamştı evde oku demişti bnde direk size hber wercm die unuttm kagıdı :60:
demin aklıma geldii koştum hemen okudum ..
gelmeden önceki son gece yazmış agla agla öldüm okurken dha çok yazcaktm kagıdım yok demiş bide sonuna :60::60:
ayy nyse tutamazsm kendimi yazdıgını kopyalıcm buraya :60:

allh hpimizii mutlu etsinn :nazar:

335dc ne güzel bişi..ne büyük bi mutluluk..şuan ben kocamdan ayrıyım:59:91 günümüz kaldı..senden istediğim bişi var ama bu plakalara geldiğinde neler yaptınız kağıtlarla falan..bize bi yol gösterir misin?bende bugünlerden hatıra bişiler kalsın istiyorumda:34::34::34:

335dc ne güzel bişi..ne büyük bi mutluluk..şuan ben kocamdan ayrıyım:59:91 günümüz kaldı..senden istediğim bişi var ama bu plakalara geldiğinde neler yaptınız kağıtlarla falan..bize bi yol gösterir misin?bende bugünlerden hatıra bişiler kalsın istiyorumda:34::34::34:
canm öncelikle allah kavuştursn :16:
ama inan döndügünde iyiki gitmiş diyosn :69:
kesinlikle hatıra kalsn evet bn iki üç tane mektup yollamıştm .. plakalara düştügümüzdede tek tek illeri plakalarıyla yazıp yolladm ve birlikte gittigimiz şehirlerin plakalarını kalp halinde yapmıştm çok özel bişey deildi aslında :69: ama onun o şekilde ypması çok güzel oldu :16:
cnm ama ugraşırım diyosan eger 81 tane kalp kes ufak her kalbe bi şehri yaz üst üste koy onları sol üst köşeden delgçle del kurdele tak sonra küçük kitapck gbi bişey olur burdn okumuştm bnde :16:

canm öncelikle allah kavuştursn :16:
ama inan döndügünde iyiki gitmiş diyosn :69:
kesinlikle hatıra kalsn evet bn iki üç tane mektup yollamıştm .. plakalara düştügümüzdede tek tek illeri plakalarıyla yazıp yolladm ve birlikte gittigimiz şehirlerin plakalarını kalp halinde yapmıştm çok özel bişey deildi aslında :69: ama onun o şekilde ypması çok güzel oldu :16:
cnm ama ugraşırım diyosan eger 81 tane kalp kes ufak her kalbe bi şehri yaz üst üste koy onları sol üst köşeden delgçle del kurdele tak sonra küçük kitapck gbi bişey olur burdn okumuştm bnde :16:
aaa çok güzel fikirler bunlar yaaa..o kadar zamanım kalıyo ki yanımda olmayınca uğraşırım tabii..ben bu hafta başlayayım çalışmalara 10 günümüz kaldı :1::1:çok teşekkürler tatlım:21::21:

aaa çok güzel fikirler bunlar yaaa..o kadar zamanım kalıyo ki yanımda olmayınca uğraşırım tabii..ben bu hafta başlayayım çalışmalara 10 günümüz kaldı :1::1:çok teşekkürler tatlım:21::21:
kolay gelsin cnm :123: kış bitmeden atkı flnda ör bari üşür bu havada çarşıya çıktıgında :9: bn ördüm hergn takıyo vlla tavsiye ederm :9:

Back