335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

tatlımm çok sevindimm tebrikk ederimmm nee güzell tamamen kavuşuyosunuzz birbirinizee Allah ayırmasın azz kalmışş yaa telaşlarr başlıycakk öpüyorumm cnm senii bende gelinceee kimse olmuyorr sadece burdakilere cvpp veriyorumm olsun birbirimizden haberdar olalımm yeter

kuşkamm çok güzell anlatmışsınn heyecanla okudumm ne güzell yaaaaa kendii anım aklıma geldi tabi benmkinin üstünden 3 yıl geçti ahh ahhhh

demekki her isteme olayıı maceralı geçiyoo cnmm benmm yaa tebrikk ederimm zorlu olyı atlatmışsın sende şimdi işin eğlenceli yerlerine geçiyosun hadii bakalımm kolayy gelsinnnnnnnn

zoruma gitti tabi olum kendi evimde misafir gibiydimm3e 5e bakmamak lazım ama bugün tekrar geldiler benim babam da verdim diiyemedi valla. etti 5 kıyafetimi bugün seçtim çok çok güzel değil ama kısıtlı zamanda anc onu bulabildim sözden sonra gösterrim ben sizeteşekkür ederim tatlım
canım benim süper olmuş valla okurken çok eğlendimen kötü günümüz böy olsun sana da hayırlı olsun canım benimm
gece kuşu ve mayra mutluluklar
teşekkürler canımm
kuşkamm çok güzell anlatmışsınn heyecanla okudumm ne güzell yaaaaa kendii anım aklıma geldi tabi benmkinin üstünden 3 yıl geçti ahh ahhhh
bir gün bizde eskicez merak etme
teşekkür ederimm

bugün akşam babam kesin cvp vermediği için tekrar geldiler
bu isteme işi etti 5
her şey konuşuldu karara bağlandı,çok güzel bir muhabbet ortamı vardı.
bu sefer canlı çiçeğim geldi
en son herkesin elini öpmeye başladık
babam kıpkırmızı olmuş gözleri sulanmış onu öyle gördüm içim bi hoş oldu zaten.elini öptüm bi sarıldık ki birbirimizeeebelki ayıp oldu bilmiyorum ama bi 5 dk öylece kaldık ben nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorummm

yarın söz alışverişine çıkıyoruz

cumaaayyyaaaa söööözzzzüüüümmmmüüzzzz vaaarrrrrrr

ayyy cnmm benmm yaa benm babamda çok ağlamıştı bana farkettirmedi ama hemen lavoboya gitmişti çıktığında kıpkırmızı olmuştu gözleri falan ayy nasıl canlandı o anı babamın gözümün önünde

yeni evlenecek olan arkadaşlarımzada bi tavsiyede bulunmak isterim ben evlenenli 1 buçuk sene oldu herşey güzel söz alışveriş nişan düğün yeni ev hazırlıkları ama kızlar siz siz olun kimseyi evliliğinize karıştırmayın ayrı bi eviniz olsun herkesle seviyeli bi ilişkileriniz olsun eşinizle aranıza kimselerin girmesine izin vermeyin karı koca arasında ufak tefek atışma olur kavga demiyorum asla.ama başkasının yüzünen birbirinizi kırmayın baştan koyun tepkinizi ben beceremedim inşş bundan sonra istediğim gibi olurr herşeyy inşşşşş

önerini dikkate alıcam canımm

kızlar bugün yüzüklerimizi aldık yarın resmen söözüüüüümmm vvvaarrrr

ya herkes bi toplansn bari ayda bi gece toplanıp dogru düzgn sohpet edelim :95::95::84::84:

kuşkiiiiiiii merakla bekliyormmmm yüzükleride kıyafetleride olaylarıda

selaam canlarr

kuşkim ve mayram tebrik ediyorum tekrar siizi inşallah her şey gönlünüzce olur hayırlı olur.. okudum yazdıklarınızı ne güzel heyecanlar tadını çıkarın hayatınızda çok güzel anılar olarak kalıyor çünkü Allah tamamına erdirsin canlarım..

Son düzenleme:
periii :84:
kuşkiiiiii :84:
tutiiii :84:
mayraaa :84:
özoşşşş :84:
violeee :84:
musur :84:
esred :84:
çagloo :84:
gevezeee :84:
selen :84:
hayat :84:
hypatia :84:

nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz :95: unuttugm varmı ki aklıma gelenler bnlar

14 şubat için naptınız bakalm bişey soralmda knuşun azcık
ben bu sfer çok özenmedm o yapsın yeter
zaradan hırka aldm parfüm aldm
içine can yücelin seninle yaşlanmak istiyorum die bi yazısı var onu koyucm ..
vedeeee kutu yaptım demiştim ya sizee o kutunun içinede hindistan cevizli çikolata topları yapıcm yeterde artar bile dmi :123:

selammmm
335 ben acele etmiyorum çünkü sevgililer gününde gelemiyor duruşmaları varmış...bize her gün sevgililer günü zaten her geldiğinde bana hediye alıyor birde jelibon getiriyor her buluşmamızda...

3 ziyaretçi ile beraber burdayım, topik nöbeti

335'im hediyelerin çok güzel :13:

tutim jelibon diyince, şunun jelibonlu versiyonunu yaptım geçenlerde (ayakları ve ibibiği (?) jelibon )

Benim sevgilim yok Ama olanlara fikir olsun

tutim
uzak olunca öyle cnm nese bidhakine artık bian bnde her buluşmada hediye aldıgını düşündm dşünsenize yılda 300 hediye fln mikemmel
gerçi çalışmaya başlaynca haftada anca 2 kez grüşebilirzde bu gidişle çalışamıck iş yok iş

selennnnnnnnn ben bayıldm ona ne o ay tarif istiyorm canm çok çekti çok tatlıııııııııııııııııııııııııı :84:

selam canlar
anammmmmmmmm selenn o ne kadar tatlı bişey öyle zaten bugün regl oldum tatlı krizim tuttu gene hemen erzak çekmecemi çektim ve browni intnse yemeye başladım sayende...
şu ılove yazısını nasıl yapmışlar ya onu çakmaya çalışıyorum evdegümüş rengi simim var deneyeceğim bunu sanırım kağıtlardan ı love you yazısı kesiyiruz simleri yapıştırıyoruz oldu bitti bu kadar sanırım...

335dc 14 şubatta kendimi alışverişe vurucam bir yanım dışarı çıkma herkesin elinde sevgilisinin aldığı çiçek yada balonları görünce kudurma diyor br yanım görmezden gel nasılsa sevgilin sana dah agüzel süprizlerle gelecek çık gez o gün diyor napsamki:26:
dantel etek almam lazım bu yüzden arayışa girmem gerekiyor...:84:

tutim çıkma ya aman başka gün gezz
aslına bakarsan sevgililer gnünde elde çiçekle fln dolaşmayı hiç sevmem aşkımada dedm sakn elinde çiçek getirme die çok saçma tipler oluyo bnde öyle komik görünüyomuşm gbi geliyo
canm bnm bi arkadaşm yazın almış dantelli kadıköyde ara sokak varya 10 milyna almş ya çokta güzel bi etek ama dha yokk arada öyle tatlı şeyler çıkıyo bi ton para dökmeyede gerek olmuyo

selennnnnnnnn ben bayıldm ona ne o ay tarif istiyorm canm çok çekti çok tatlıııııııııııııııııııııııııı :84:

hiç bi zorluğu yok cnm, muffin kalıbındaki keklerden yapıp (hatta topkek bile olur) , etrafını krem şanti ile kaplanıyorsun. orda etrafını hindistan cevizi rendesi ile kaplamışlar ama burda yok maalesef. onun yerine file fındık, beyaz çikolata parçaları ya da corn flakes olabilir.

aynen cnm, hatta yazıyı da printerdan çıkarmışlar, bende çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…