- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #18.621
canlarım beni topiğe girdiğim zaman kimse olmuyorburada ya hepinizi çok seviyorum biraz daha aşklarımıza doğalım benimde düğün tarihim belli oldu kızlar 8 nisanda evleniyorum darısı tüm bekarların başına hepinizi öpüyorum
selam kızlarrr
kaç gündür leyla gibiyim yoğunluktan telaştan giremedim bir türlü kusura bakmayın
hemen size pazar gecesini anlatayım
o gün akşama kadar bendeki heyecan ve telaşı görmeliydiniz,resmen maratonda gibi koşturuyodum her yerde
evde tüm ikramlıklar hazırlandı,her şey bitti.
ben de duşumu aldım saçımı başımı fönledim ve nihayet giyeceğime karar verdim
zil çalınca kalbim duracak sandım,bacaklarımı zaptedemedim öyle titriyorlardı kiii:18:
hoşgeldiniz diyerek içeri aldıka misafirlerimizi,
benimkiyle hiç göz göze gelemiyoruz ama bayılcak gibiyiz
neyse oturduk işte selam kelam faslı baya bi sürdü,onun babası inanın bizden daha heyecanlıydı
o kadar heyecanlıydı ki ben mutfağa yöneldim kahve yapmak için daha kahve ikram etmeden ve ben yokken beni istedi babamdanben kalakaldım ölece ne yapacağımı şaşırdım,bi ateş bastı bi ter bastı
babam da hemen pas vermedi tabi bu şimdilik bi tanışma,bi kaynaşalım hayırlısı olsun falan...
kahveleri yaptım ama tam bir facia yaşadım,hepsi misgibi köpürdü ellerime sağlıkkardeşime tembihlemiştim kahve yaparken falan foto çek die,koştu geldi oda yanıma. tam kahveleri yaptım,benimkinin tuzlu kahvesini yapcem,kardeşim tutturdu bi tanecik ablam var alması o kadar kolay değil diye,bi baktım elinde kırmızı biber kavanozu bana ve fincana doğru yaklaşıo ben resmen tepiniyorum tuz attım acı atma diye,yuk anacım kabul etmiyo bi türlü..atcam atmıcam tartışmasına başladık bi güzel ama sessizce az bişi koydu tamam dedimyeter ,yetmez die die üstüme yürüyo ben bağırıyorum kahveler soğudu ayıp olcak die,ama yok anacım anlamıyo bizim delikanlı ama beni görmeniz lazımdı sinirden neredeyse ağlcam,tam yaklaştı bi dünya acı biberi içine atıcaktı eline bi vurdum olduğu gibi kırmızı biberler mutfağa yayıldı kardeşim şoka girince ben tuttuğum gibi tepsiyi fırladım salona herkese kahvesini ikram ettim.babam habire ter atıyo yavrum benm o kadar kötü oldum ki onu öle görünce benim a.... tuzlu kahve yapacağımı biliodu başka fincana yeltendi ama vermedim tabi annesiyle kikirdiyoruz bu arada yazık canım benimm nasıl bi tadı varsa o kahveninbir yudum aldı,kulakları bile kıpkırmızı oldu daha da içemedi.herkesin fincanınıtopladım ama inat ettim bir saat onun fincanı önünde kaldı.ben de sıkıştırıyorum hbire,kahveniz soğudu aa.bey içseniz falan die benimki hayatta altta kalmaz fazla tuzlu olmuş içemicem dedi dayanamadım işkenceyi bitirdim ama sonra içmedi die çok kızdım ona
ben habire mutfağa girip çıkıyorum evde besleme lamia gibi kaldım bi oturamadım valla akşam boyu rhat rahatateş basıyo beni deli gibi sigara içiom balkonda
muhabbet döndü dolaştı bir daha istediler beni 2 ettibabam yine bir düşünlim ayaklarında.herkes muhabbet ediyo ben öle sandalyede kuzu gibi oturuyorum ilk defa bu kada hanım hanımcık oturdum ve de sessiz kaldım zannımca çok ağırıma gitti valla
aradan 1 saat daha geçti,babaı tekrar başladı asıl mevzuya gelelim die 3. defa istedibabam bana sordu kızım sen ne diosun die.ben de dedim ''baba ben evlilik yapacaksam bu a... olmalı ben onu istiyorum ve de çok seviyorum ''dedim.babam medeni cesaretim karşılığında bi hoş oldu
gençler olgunlaştı madem 7 yıldır görüşüyorlar hayırlısı olsun ama aile büyükleri ile bir daha toplanıp kesin karar alalım dedi. bol bol yedik içtik onlar gidince benim bacaklarımın titremesi geçti...babam çok olumlu konuştu aferin çok beyefendi konuşkan vs..bi de sigara içmeye bile kalkmadı gözüme girdi demiş anneme.yazık bi bilse benim sevdiceğim heyecandan çok sıkışmış,3 kere tuvalete gitmeye yeltenmiş ama babam soru sorunca oturmuş kalmışbizden çıkınca eve bile yetişemem diye hastanenin acilinin helasına gitmiş
yarın akşam aile büyükleri ile toplanıyoruz babam bu sefer evet diyecek,o günden beri annemle sürekli ağlıyoruz çok zor bir şeymiş yaakısmetse cuma günü evde aile arasında söz yapıcaz
kusura bakmayın farkında değilim çok uzun yazmışım umarım sizi sıkmam...birazdan fotolar gelicek
demekki her isteme olayıı maceralı geçiyoo cnmm benmm yaa tebrikk ederimm zorlu olyı atlatmışsın sende şimdi işin eğlenceli yerlerine geçiyosun hadii bakalımm kolayy gelsinnnnnnnnkuşumm hayırlı uğurlu olsun canımmm ne güzel anlatmışsın uzun uzun ben biraz kısa anlatayım hemen çıkmam lazım çünkü kızlar ogünde bende kuşum gibi heyecandan ölmek üzereydim sabahtan çok rahattım ama son 2 saat resmen titredim aşkım 7.30 da gelicez dedi ben 8 de gelin biraz rahatlayım dedim neyse benim halalar amcalar falan geldiler sonra bunlar korna çala çala evin önüne geldiler tam 13 kişi geldiler kızlar her ineni saydılar neyse yukarı çıktılar her gelenin elinde bişey var en arkadan aşkım çiçekle geldi onu görünce ona bakınca heycanım biraz azaldı rahatladım ama aşkımm hayal aleminde gibiydi ne yapacaını ne ediceğii bilemed bana çiçeğimi verdi aşkım bana çok güzel bi buket yaptırmış casablanca ve güllerden oluşan bi buket güzel bir gondolda çikolatalar ve yaşpasta getirmişlerdi haa bide yüzüklerimizi aaaaaa asıl bomba tam geldiler odaya sığılmadı yaklaışık evde 50 kişydik neyse deik 2 ye bölünelim gençleri falan ayırdık o anda bizim elektirkli soba sigortayı attırmasınmı karanlıkta kaldıko an kafamdan kaynar sular döküldü babam hemen halletti allahtan neyse sonra kahveleri yaptım bizde baya laçka bi ortam vardı herkes çağrıyla dalga geçiyo bu kahve senin bu snein eniştesi diyo acı olmasın oğlumun kahvesi falan neyse aşkıma verdim pul biberli tuzlu kahv yi arkadaşlarım yaptı bizde bütün kahveleri ben o heyecanla sadece servis yaptım ee 40 kişi kolay olmadı aşkımın kahvesinden önce bi yudum ben içtim tabii bu anlar hep kameraya alınıyor sonra aşkımla herkes dalga geçiyo inatla içiyo ahveyi annesi oğlum içme diyo kameraya dönüp çek çke falan diyo sonra ıyamadım aldı sonra isteme olldu babam verdim diyemediii sustu kaldı sonra annem amcam topladı ortamı babam gençler sevmiş bize laf düşmez falan dedi baba olmak çok zor veremeid beni verdim diyemedi canım benim sonrada yüzükler takıldı işte böyle kızlar baya uzadı benimkideeee hepinizi öpüyorummmm
zoruma gitti tabi olum kendi evimde misafir gibiydimmözoşcm hayırlı olsn 8 nisan sizin gününüzzz
kuşkiii allh seni napsn ne güzel anlatmışsn sus pus oturmak zoruma gitti zanımca diyo
hani pembe giymiştn bizimi kekledn ulen
ayy hayırlısı olsn ne güzel heyecanlı 3 kere istetmiş kendini
ayrıca medeni cesaretine bnde hayran kaldm bn sdce evet kabul ediyorm baba derdm
neyse allh mutlu etsin asıl önemli gün cuma o zamn yüzükler takılck
lütfen o gün giysini önceden seçbunu halletmişsn ama o söz bi zahmet önceden bul
darısı dier bekarlaraaaaa
canım benim süper olmuş valla okurken çok eğlendimkuşumm hayırlı uğurlu olsun canımmm ne güzel anlatmışsın uzun uzun ben biraz kısa anlatayım hemen çıkmam lazım çünkü kızlar ogünde bende kuşum gibi heyecandan ölmek üzereydim sabahtan çok rahattım ama son 2 saat resmen titredim aşkım 7.30 da gelicez dedi ben 8 de gelin biraz rahatlayım dedim neyse benim halalar amcalar falan geldiler sonra bunlar korna çala çala evin önüne geldiler tam 13 kişi geldiler kızlar her ineni saydılar neyse yukarı çıktılar her gelenin elinde bişey var en arkadan aşkım çiçekle geldi onu görünce ona bakınca heycanım biraz azaldı rahatladım ama aşkımm hayal aleminde gibiydi ne yapacaını ne ediceğii bilemed bana çiçeğimi verdi aşkım bana çok güzel bi buket yaptırmış casablanca ve güllerden oluşan bi buket güzel bir gondolda çikolatalar ve yaşpasta getirmişlerdi haa bide yüzüklerimizi aaaaaa asıl bomba tam geldiler odaya sığılmadı yaklaışık evde 50 kişydik neyse deik 2 ye bölünelim gençleri falan ayırdık o anda bizim elektirkli soba sigortayı attırmasınmı karanlıkta kaldıko an kafamdan kaynar sular döküldü babam hemen halletti allahtan neyse sonra kahveleri yaptım bizde baya laçka bi ortam vardı herkes çağrıyla dalga geçiyo bu kahve senin bu snein eniştesi diyo acı olmasın oğlumun kahvesi falan neyse aşkıma verdim pul biberli tuzlu kahv yi arkadaşlarım yaptı bizde bütün kahveleri ben o heyecanla sadece servis yaptım ee 40 kişi kolay olmadı aşkımın kahvesinden önce bi yudum ben içtim tabii bu anlar hep kameraya alınıyor sonra aşkımla herkes dalga geçiyo inatla içiyo ahveyi annesi oğlum içme diyo kameraya dönüp çek çke falan diyo sonra ıyamadım aldı sonra isteme olldu babam verdim diyemediii sustu kaldı sonra annem amcam topladı ortamı babam gençler sevmiş bize laf düşmez falan dedi baba olmak çok zor veremeid beni verdim diyemedi canım benim sonrada yüzükler takıldı işte böyle kızlar baya uzadı benimkideeee hepinizi öpüyorummmm
teşekkürler canımmgece kuşu ve mayra mutluluklar
bir gün bizde eskicez merak etmekuşkamm çok güzell anlatmışsınn heyecanla okudumm ne güzell yaaaaa kendii anım aklıma geldi tabi benmkinin üstünden 3 yıl geçti ahh ahhhh
bugün akşam babam kesin cvp vermediği için tekrar geldiler
bu isteme işi etti 5
her şey konuşuldu karara bağlandı,çok güzel bir muhabbet ortamı vardı.
bu sefer canlı çiçeğim geldi
en son herkesin elini öpmeye başladık
babam kıpkırmızı olmuş gözleri sulanmış onu öyle gördüm içim bi hoş oldu zaten.elini öptüm bi sarıldık ki birbirimizeeebelki ayıp oldu bilmiyorum ama bi 5 dk öylece kaldık ben nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorummm
yarın söz alışverişine çıkıyoruz
cumaaayyyaaaa söööözzzzüüüümmmmüüzzzz vaaarrrrrrr
yeni evlenecek olan arkadaşlarımzada bi tavsiyede bulunmak isterim ben evlenenli 1 buçuk sene oldu herşey güzel söz alışveriş nişan düğün yeni ev hazırlıkları ama kızlar siz siz olun kimseyi evliliğinize karıştırmayın ayrı bi eviniz olsun herkesle seviyeli bi ilişkileriniz olsun eşinizle aranıza kimselerin girmesine izin vermeyin karı koca arasında ufak tefek atışma olur kavga demiyorum asla.ama başkasının yüzünen birbirinizi kırmayın baştan koyun tepkinizi ben beceremedim inşş bundan sonra istediğim gibi olurr herşeyy inşşşşş
selennnnnnnnn ben bayıldm ona ne o ay tarif istiyorm canm çok çekti çok tatlıııııııııııııııııııııııııı :84:
selam canlar
anammmmmmmmm selenn o ne kadar tatlı bişey öyle zaten bugün regl oldum tatlı krizim tuttu gene hemen erzak çekmecemi çektim ve browni intnse yemeye başladım sayende...
şu ılove yazısını nasıl yapmışlar ya onu çakmaya çalışıyorum evdegümüş rengi simim var deneyeceğim bunu sanırım kağıtlardan ı love you yazısı kesiyiruz simleri yapıştırıyoruz oldu bitti bu kadar sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?