- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #18.561
evet ya oda varöyle valla ctesi o pazar ben gidiom kuşlar yuvadan uçuyo bir birrrcanım konser bileti olabilir ama o ekstra bişi olur çocuğun elinde bi anı kalsınn haa ben gibi çer çöp ne varsa biriktiriyosa bileti de saklar ama bence yanına bişi al derim
mayracım sizin sadece isteme mi olacak yoksa hem isteme hem yüzük mü takıcaksınız?
neden o kadar kalabalık yaa?
biz sadece kendi ailemiz olcucaz onların sadece ananesi ile dedesi olucak fazladan
söz de olacaksa normaldir de isteme için çok fazla yaaa
ay kahveleri paylaşalım birlik olalım yap yap bitmez facia resmen
inanamıyorum yaaa PAZAR GECESİ İSTEMEYE GELİYORLARRRRRR
canlarım selamlar ne güzelmiş ya böyle rüyada gibi ilk defa 1 haftadan fazladır kocamla uyuyorum oh sabah uyanıyorum yanımda ne güzel ya kavustuk cok sükür.bugün biz de gezdik bimeks den lcd aldık cici evimiz icincumartesi temizlik yapıp pazar gün yerlescez inş.sizlerin de her sey istedigi gibi olsun ne güzel söz nişan dügün hazırlıkları herkes de tatlı telas var
335im ben geldim
allah kolaylık versin canım. e yüzük de takılacaksa normaldir o zaman. bizim sdace tanışöma gbi olcak yüzük takılmıcak babam nazlanacak belliayyy canım biizm uzaktan geldikleri içim hem isteme hem yüzük olucak böyle oluncada kalabalık oluyo ama istenicek odada 17 kişi olucak saydımdiğerleri kuzenlerim arkadaşlarım ya da aile dostlarımız falan biizm aile biraz kalabalık onlar 7 kişi olucak ben sadece o 17 kişiye kahve yapıcam kararlıyımm ve aşkıma tuzlu kahve yapıcam sen nasıl yapıcaksın enişteye kahvee
teşekkür ederim canımmmmSelam canlar nabersiniz ben hala mutluluk enjekte edilmiş gibiyim ağzım kulaklarımda geziyorum nazar değicek diye ödüm patlıyo bütün 335 asker yarenlerimiz geziyo aşklarıyla ne güzel ya sizden de mutluluk haberleri alınca katlanıyo mutluluğum sonuç olarak MUTLUYUM MUTLUSUN MUTLUYUUUUUUUUZZZZZZZZZZZ
ayyyyyyyyyy kuş yuvadan uçuyo canım ne güzel keyfini çıkar çok çok güzel geçer inşallah gününüz
esredcim hayırlı olsun yeni yuvanız mutlulukla oturursunuz inşallah canım
teşekkür ederim canıımmmmkıslarrr bu haftasonu hayatımızın en heyacanlı haftasonu olucak galiba ne güzel ya kendi telasıma sizinki de eklendi simdi heyacan oldum cookk kuska ve mayracık allah kolaylıklar versin allah mutlu etsin hep. 335im tesekkür ederim canım darısı yuva kurmak isteyen herkese olsun tatlım:87:
335im ben geldim
seni görmedm ki
ya bi fotosunu fln görseydk zaten kendin bgendn bırakta sende kalsaydı tam olsaydı
selammm canlarımmmmmmm son 24 saat 24 saat sonra parmağımda yüzüğüm olucakçok heyecanlıyım az önce kurabiyeler yaptım yarın misafirler için ellerimle kendim yapmak istedim o bile çok keyifli son hazırlıklar tamma yarın 4 te kuaförde randevum var akşam 7.30da geliyolar ayyyyy aklıma geldikçe yüreğim hoppp ediyo yarın biraz yüksek topuklu bi ayakkabı giyicemmm kahveleri dağıtırken düşerim diye çok korkuyorum violem haklıısn kahveyi en yakın 2 arkadaşıma yaptıracağım ben o telaşla yapamammm kızlar duaaa edinn ne olur herşey yolunda gitsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?