335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ayyyyy kuşummmmmmmmmmmm heyecann doruklarda ikimizdedeeee ne güzelll maşallah maşallah kuşumm bende çok heyecanlıyımmmmmm pazar günü sana tiyolar veririrmmmmm atlatmış olacağımmm ama ogün bizde tam 40 kişi olucak tek korkum o

evet ya oda var sanırım vazgeçtm zaten

mayracım sizin sadece isteme mi olacak yoksa hem isteme hem yüzük mü takıcaksınız?
neden o kadar kalabalık yaa?
biz sadece kendi ailemiz olcucaz onların sadece ananesi ile dedesi olucak fazladan
söz de olacaksa normaldir de isteme için çok fazla yaaa

ay kahveleri paylaşalım birlik olalım yap yap bitmez facia resmen

ayyy canım biizm uzaktan geldikleri içim hem isteme hem yüzük olucak böyle oluncada kalabalık oluyo ama istenicek odada 17 kişi olucak saydım diğerleri kuzenlerim arkadaşlarım ya da aile dostlarımız falan biizm aile biraz kalabalık onlar 7 kişi olucak ben sadece o 17 kişiye kahve yapıcam kararlıyımm ve aşkıma tuzlu kahve yapıcam sen nasıl yapıcaksın enişteye kahvee

Selam canlar nabersiniz ben hala mutluluk enjekte edilmiş gibiyim ağzım kulaklarımda geziyorum nazar değicek diye ödüm patlıyo bütün 335 asker yarenlerimiz geziyo aşklarıyla ne güzel ya sizden de mutluluk haberleri alınca katlanıyo mutluluğum sonuç olarak MUTLUYUM MUTLUSUN MUTLUYUUUUUUUUZZZZZZZZZZZ

inanamıyorum yaaa PAZAR GECESİ İSTEMEYE GELİYORLARRRRRR

ayyyyyyyyyy kuş yuvadan uçuyo canım ne güzel keyfini çıkar çok çok güzel geçer inşallah gününüz

esredcim hayırlı olsun yeni yuvanız mutlulukla oturursunuz inşallah canım

mayracım ve kuşkam kahveleri siz yapmayın insan o gün şapşal gibi oluyo çünkü benim arkadaşım yapmıştı ben dağıtmıştım benden size tavsiye

kıslarrr bu haftasonu hayatımızın en heyacanlı haftasonu olucak galiba ne güzel ya kendi telasıma sizinki de eklendi simdi heyacan oldum cookk kuska ve mayracık allah kolaylıklar versin allah mutlu etsin hep. 335im tesekkür ederim canım darısı yuva kurmak isteyen herkese olsun tatlım:87:

yorgunum dostlarm yorgunum yorgun
bugn karşıya geçtm annemle aşkımla buluşamadk :97: yarın özlem gdeririz artık
çok yorgunum erkenden sızabilirm bugn

allah kolaylık versin canım. e yüzük de takılacaksa normaldir o zaman. bizim sdace tanışöma gbi olcak yüzük takılmıcak babam nazlanacak bellio yüzden aile dışından kimseyi çağırmadım arkadaş falan da yok bende.

tuzlu kahvesiz vermem kendimi

teşekkür ederim canımmmm
teşekkür ederim canıımmmm
335im ben geldim

hoşgeldinn

beni kimseden saymıyonuz muuuuu
ölüyorum yorgunluktan sabahın 9 undan akşam 5 e kadar gezmediğim çiçekçi kalmadı en sonunda beğendim çiçeğimi,çikolataları da yaptırdık.çok mutlu oldum yaaa

selammm canlarımmmmmmm son 24 saat 24 saat sonra parmağımda yüzüğüm olucak çok heyecanlıyım az önce kurabiyeler yaptım yarın misafirler için ellerimle kendim yapmak istedim o bile çok keyifli son hazırlıklar tamma yarın 4 te kuaförde randevum var akşam 7.30da geliyolar ayyyyy aklıma geldikçe yüreğim hoppp ediyo yarın biraz yüksek topuklu bi ayakkabı giyicemmm kahveleri dağıtırken düşerim diye çok korkuyorum violem haklıısn kahveyi en yakın 2 arkadaşıma yaptıracağım ben o telaşla yapamammm kızlar duaaa edinn ne olur herşey yolunda gitsinnnn

Canımm inan çok mutluyum senin adınaaa, çokta heyecanlıyımm, bu mutlulukları böyle en içten şekilde yaşamayı hakettik hepimiz. Topiğimizde böyle haberleri okudukça çok mutlu oluyorum ve duygulanıyorum. 24 saat sonra parmağında aşkın gururunu taşıyacaksın. Yüzüğün sana şans mutluluk getirsin tatlım, senin için dua edicem herşey çok çoookk güzel olucakkkk

çelammmmmmmmmmmmmmm canlarım ballı lokmalarım
mayrammm allah yarın için yar ve yardımcın olsun inşallah herşey istediğin gibi kusursz olur canım dualarım seninle tebrikler canım şimdiden....
darısı biz bekarların başınaaaaaaaaaaaaa
perim döndüm yuvama

Perimmm Tutimmmm iyi ki varsınızzzz çok sağolun iyi dilekleriniz içinnnnn darısııı tümmm isteyenlerinnn başınaaa sevennn herkesssssss mutluuu olsunnn inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…