335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Yehooooooooooo madonna justify my love öneririm buraya koyamam klibi biraz böyle
Tam aç aç müziğiiiiiii
Bana bak gaza gelip elletme sonra sakın ama
hihihii sen elletmedn mi he elletmedn mi aç aç mı yaptın sdce dont touch only watch mı dedn bende derim belki belkide demem şaka bi yana bn hayatta dans fln etmem danssız olsn noluyosa

anammm bu muhabbetleri nasıl kaçırdım benbensiz ekşın olur mu agalarr biree bireeeeaşkım şu an yolsa sabaha burda olur ben de aç aç mı yapsam napsam o aç demeden açıversem mi

bugün size ne yaptığımı söyliyim
öhömmm efenim biliyorsunuz aşkım ağrı-doğubeyazıttaydı ya hep her akşam onu arardım askerdeyken bu akşamda aşkım hasta olduğu için aşkımı arayacaktım alışkanlık işte ben gittim ağrı doğubeyazıtı aradım çocuk doğubeyazıt jandarma dedi benim jeton düştü dedim pardon aşkımı aradım hemen anlattım bana dediği şu aşkım teli kapat arayacağım seni şuan gülmem lazım dediof offfffffff kafa kalmadı kafaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Ben de çok severimmmmmmmm yapmıştım geçende aşkımaaaaaa gel sana da yapiymmmm
şaka bi yana ankaraya işim düşerse seni arıcam bign gelirsem misafir edersn artk ıslak kek isterm ama aç aç istemem git sevgiline yap sen onu
anammm bu muhabbetleri nasıl kaçırdım benbensiz ekşın olur mu agalarr biree bireeeeaşkım şu an yolsa sabaha burda olur ben de aç aç mı yapsam napsam o aç demeden açıversem mi
tabi kuşki yeni moda o istemeden sen açıcaksn dha eksınlı oluyo
sil o telleriii sill bnde yapıcaktm az dha snra sildk aşkımla geçen gün diyorm ki aşkm yoklugumu hissediyodr ordakiler bi telefn sapıgı kız vardıı onun sevgilisi gitti hrlde dicekler

selaaam canlarrrrr

canım hayırlı olsun ne güzel haberler geliyor süpper.. Allah daim etsin mutluluğunuzu..

tutim çok güldüm yaa.. bu askerlik bizde kafa bırakmadı bizim de normale dönmemiz için vakit gerekiyor galiba tatlım

offf sabah sabah çatlıcam gülmekten yaa sabah diom yeni kalktım çünkü
selamlarrrr

uid=1708[ /IMG]dtype=84&prodcatgry=5[/IMG]

herkeseeee selammm kızlarrr bugün yüzük arayışımızın sonuna geldik işte buda karar vediğimiz yüzük o kadar çok yer gezdikki anlatamam ben herkesin parmağında olan klasik yüzüklerden sevmiyorum sonunda buna karar verdik sizinde yorumlarınızı bekliyorum kızlarrrr ayyyy kızlarrr ben çok heyecanlıyımmmmm sonn üççç günnnnn

mayracmmm
klasik bişey istemiyosn dogru seçim olmuş
ama bişey dicm enişte nası kabul etti bnu desenli bnmki istemezdi
bu arada parmakta dha farklı durcagına eminim onuda haftaya grürüz artıkk

Son düzenleme:
mayracmmm
klasik bişey istemiyosn dogru seçim olmuş
ama bişey dicm enişte nası kabul etti bnu desenli bnmki istemezdi
bu arada parmakta dha farklı durcagına eminim onuda haftaya grürüz artıkk

valla bende şaşırdım ama beğendi siyah rodajolunca daha erkeksi geldi herhalde bide ben klasik yüzük istemiyorum diyip 3 gündür gezince buna karar verdik aslında bi model daha var o klasik tarzda onuda ekleyim bide ona yorum yapın bakalım yarın alacağız daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…