- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #18.521
hihihiiYehooooooooooo madonna justify my love öneririm buraya koyamam klibi biraz böyle
Tam aç aç müziğiiiiiii
Bana bak gaza gelip elletme sonra sakın ama
onun gzozuna bn atıcam ilacıenişteler gelincede nuri alço müziği açın
hihihiisen elletmedn mi he elletmedn mi aç aç mı yaptın sdce dont touch only watch mı dedn bende derim belki belkide demem şaka bi yana bn hayatta dans fln etmem danssız olsn noluyosa
canm ıslak kek istiyoooooooooooooooo
tmam böyle olsun
Dans lazım dans mühim!!!
Ellemek yok, işin espirisi burda!!Böyle olucak
ohanziiiNiye ıslak haa niye ıslakkkkhiçbişeyin kurusunu yiyemez misin sennn neden ıslak herşey ıslak ıslak ıslak haaa
ohanziiiıslak kek çok severimmmm ıslak giysi sevmem ama
şaka bi yana ankaraya işim düşerse seni arıcamBen de çok severimmmmmmmm yapmıştım geçende aşkımaaaaaa gel sana da yapiymmmm
tabi kuşki yeni moda o istemeden sen açıcaksnanammm bu muhabbetleri nasıl kaçırdım benbensiz ekşın olur mu agalarr biree bireeee aşkım şu an yolsa sabaha burda olur ben de aç aç mı yapsam napsam o aç demeden açıversem mi
sil o telleriii sill bnde yapıcaktm az dha snra sildk aşkımlabugün size ne yaptığımı söyliyim
öhömmm efenim biliyorsunuz aşkım ağrı-doğubeyazıttaydı ya hep her akşam onu arardım askerdeyken bu akşamda aşkım hasta olduğu için aşkımı arayacaktım alışkanlık işte ben gittim ağrı doğubeyazıtı aradımçocuk doğubeyazıt jandarma dedi benim jeton düştü dedim pardon aşkımı aradım hemen anlattım bana dediği şu aşkım teli kapat arayacağım seni şuan gülmem lazım dedi of offfffffff kafa kalmadı kafaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlarrrr sonunda bennn gelebildimmm izmirde internet yoktu çokta yoğun geçince malum sonunda gelebildim kızlarrrrrrrrrrr cumartesiiiiiiiiiiii gübü isteme ve sözümmm varrr dua edinnn nişanı 2 ay erteledik eşimin halası vefat edince hemen istemedik ama yinede yüzük takıcaz 2 gündür yüüzk bakıyoruz çokk güzellllgeçmişşş o kadar çokki okuyamadım kavuşma anımızı bi ara anlatıcam sizeeee sizlerrr nasılsınızzzz hepiniiziziii çok özledimmmmmmmmmmmmm
bugün size ne yaptığımı söyliyim
öhömmm efenim biliyorsunuz aşkım ağrı-doğubeyazıttaydı ya hep her akşam onu arardım askerdeyken bu akşamda aşkım hasta olduğu için aşkımı arayacaktım alışkanlık işte ben gittim ağrı doğubeyazıtı aradımçocuk doğubeyazıt jandarma dedi benim jeton düştü dedim pardon aşkımı aradım hemen anlattım bana dediği şu aşkım teli kapat arayacağım seni şuan gülmem lazım dedi of offfffffff kafa kalmadı kafaaaaaaaaaaaaaaaaa
bugün size ne yaptığımı söyliyim
şaka bi yana ankaraya işim düşerse seni arıcambign gelirsem misafir edersn artk ıslak kek isterm ama aç aç istemem git sevgiline yap sen onu
tabi kuşki yeni moda o istemeden sen açıcaksndha eksınlı oluyo
sil o telleriii sill bnde yapıcaktm az dha snra sildk aşkımlageçen gün diyorm ki aşkm yoklugumu hissediyodr ordakiler bi telefn sapıgı kız vardıı onun sevgilisi gitti hrlde dicekler
mayracmmm
klasik bişey istemiyosn dogru seçim olmuş
ama bişey dicm enişte nası kabul etti bnu desenli bnmki istemezdi
bu arada parmakta dha farklı durcagına eminim onuda haftaya grürüz artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?