335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

:nazar:dün gece aşkımlaydımmmm! :69:
çok güzeldi ilk önce alışverişimizi yaptık pizzaaa meyve suyu çikolatalar şarap nescafe gazete :69:
snra gittik tv izledik snra beraber hazır pizzamızı yaptık :27: yedik içtik bi gzel :82:
bütün gün el ele gözgözeydk :69: şarapları içtik snra hiç beklenmedk bi şekilde duygusallaştk ayrı kaldıgımz zamanlardan bahsettk snra bn aglamaya başladm :69: o tuttu kendini snra bni elimi yüzümü yıkıym die yolladı geldigimde sigara içerken aglıyodu :31: içim parçalandı ilk defa böyle agladıgını gördm ordaykn hep bunu ypmak istemiştm ama yapamadm fln dedi :69: tutmuş kndini patladı dün yani bi gzel agladk ikimizde :9:
snra sarılarak uyuduk aslında uyumadk :9:
ama sapık şeyler dşnmeyn :23: çok uykum wrdı ama tutmadı uyku bitmesn die :31:
neyse snra sbah gözümü aşkmla beraber açtımmmmm ve kötü son şmdi ewdeym! :84:
amaaaaa olsunnn dün bütün gün aşkmlydmmmmmm:nazar: :69:
darısıı uzakta olanlara :69:

periiii geldim yuvamaaaa :16::16:
mayracm şuan hazırlanıyosndr sen :69: ay ne güzelll 3 saat snra saçlarını yptırmaya gidiceksn 7 saat snra yüzügn parmagında olurr :16::16:
inş. herşy çok güzel olur cnm darısı yarın kuşkinin başınaaaa :65:

335dc ayyyyyy canım ya ne güzel anlatmışsın allah bir daha ayırmasın sizi aşkınız daim olsun inşallah evet ya aşkından ayrılıp eve gelmek çok zor oluyor :30: ama elbet ilerde evlenip kavuşucaksınız..

mayram ne kadar heyecanlıdır şimdi ya allah işlerini rast getirsin inşallahhhhhhhhh dualarımız seninle mayracım çok güzel bir gelin olucaksın....:69:

yarında bizim kuşkamız heyecandan duramaz sanırım ay ne güzel şeyler ya allahım hepimize yaşatsın bu duyguları inşallah....
:69:

Son düzenleme:
335dc ayyyyyy canım ya ne güzel anlatmışsın allah bir daha ayırmasın sizi aşkınız daim olsun inşallah evet ya aşkından ayrılıp eve gelmek çok zor oluyor :30: ama elbet ilerde evlenip kavuşucaksınız..
mayram ne kadar heyecanlıdır şimdi ya allah işlerini rast getirsin inşallahhhhhhhhh dualarımız seninle mayracım çok güzel bir gelin olucaksın....:69:
yarında bizim kuşkamız heyecandan duramaz sanırım ay ne güzel şeyler ya allahım hepimize yaşatsın bu duyguları inşallah....
saol tutimm amin hpimiz mutlu olalm :nazar::nazar: evet onlarn şuan çok fenadr özellikle mayraa :9::9:

bide bn yılbaşında 2 sayfa mektup gbi bişey yazdm ama yollamamştm .. sevgililer gnünde vercektm onuda hediyesiyle..
ama dün aşkm bişeyler anlatıyodu aynı bnm oraya yazdıgım şeyleri syledi çok şaşırdm.. git cüzdanımın içindekini al dedm..
okuduu bu nasıl olur ama ya bn bu cümleleri aynen söyledim fln dedi çok tuhaftı :69::69:

waowwwww 335dc gerçekten bir birlerine aşık olup seven çiftler birbirlerinin içini ve kalbini okurlarmış canım...bizimde benimkiyle her defasında hissederek aynı anda bir birimize mesaj atarız yada ararız birbirimizi tuhaf ama gerçek ...:69:

Selam canlarımmmm yeni eve geldimmm, nerden nerden diye sorunnnn :27: Aşkım bugün iş görüşmesine gitti takım elbiseyle felan sonra geldi beni aldıı veeeee YÜZÜK bakmaya gittikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, ayyyy o kadar çok heyecanlandımkiiiiiiiiiiii baktık bayaaa bikaç tane beğendikkk aşkım benim gözümün içine bakıyoo sen hangisini beğenirsen o olsun diyorr :69: Canım benimm yaa sonra bana renk renk oceler aldııı çok mutlu etti beniiiiii :14::69:
335imm çok mutlu oldum canmmm senin adınnaaa size çok iyi gelmiştir başbaşa bigün geçirmeekk çok duygusal anlar yaşamışsınızz çok hoşş gerçektenn
Tutimmmmmmmmmmmmm:48::48::24::24:
Ayyyyy Mayram kuaförde süsleniyordurr şimdiii nasıl heyecanlıdır yaaa müthişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :46::46::46::52::52:

bende aşkımın yanında olmak istiyorum yaa
kızlar bu son ayrılığınız olsun inşallah
hepiniz kavuştunuz gözünüz aydın

perim ne kadar güzel yaaa:nazar: sen benden önce nişanlanıcan bence...çok sevinirim senin adına allah ayırmasın canım ya...:69::16:aşkının da inşallah işi olumlu olur canım...herşey gönlünüzce olsun...
hejarcım darısı başına tatlım ben kavuştumda ne oldu :9:ayrı şehirlerdeyiz hala şafak sayıyorum şafak :8 allah izin verirse gelicek yanıma...
az sabret canım ya biticek kavuşucaksınız bir daha ayrılmamak üzere....

335 canım benim ne güzel bir gün geçirmişssiniz yaa Allah ayırmasın nazarlardan korusun bitanem:69:
tutimveperim bu güzellikleri bir an önce siz de yaşarsınız inş:69::69:
hejarcım hoşgeldin canım:16:
ay mayranın dizleri titriyodur şimdi ya off ben yarın napcam asıl:18::60::60::60:

waowwwww 335dc gerçekten bir birlerine aşık olup seven çiftler birbirlerinin içini ve kalbini okurlarmış canım...bizimde benimkiyle her defasında hissederek aynı anda bir birimize mesaj atarız yada ararız birbirimizi tuhaf ama gerçek ...:69:
evet cnm ya tuhaftı yani arada oluyo tbi öyle aynı anda aramalar bide askerdeykn iki kere tam aradm mesgldu kpadm o aradı mesguldu tel die ondanda etkilenmiştm çnkü anı anınaydı :nazar:
Selam canlarımmmm yeni eve geldimmm, nerden nerden diye sorunnnn :27: Aşkım bugün iş görüşmesine gitti takım elbiseyle felan sonra geldi beni aldıı veeeee YÜZÜK bakmaya gittikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, ayyyy o kadar çok heyecanlandımkiiiiiiiiiiii baktık bayaaa bikaç tane beğendikkk aşkım benim gözümün içine bakıyoo sen hangisini beğenirsen o olsun diyorr :69: Canım benimm yaa sonra bana renk renk oceler aldııı çok mutlu etti beniiiiii :14::69:
335imm çok mutlu oldum canmmm senin adınnaaa size çok iyi gelmiştir başbaşa bigün geçirmeekk çok duygusal anlar yaşamışsınızz çok hoşş gerçektenn
Tutimmmmmmmmmmmmm:48::48::24::24:
Ayyyyy Mayram kuaförde süsleniyordurr şimdiii nasıl heyecanlıdır yaaa müthişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :46::46::46::52::52:
yüzükmü baktınızzzzzzz :52::52: ayy ne güzel ya :69: işide olur inş. darısıda bnm aşkıma :9::9:
335 canım benim ne güzel bir gün geçirmişssiniz yaa Allah ayırmasın nazarlardan korusun bitanem:69:
tutimveperim bu güzellikleri bir an önce siz de yaşarsınız inş:69::69:
hejarcım hoşgeldin canım:16:
ay mayranın dizleri titriyodur şimdi ya off ben yarın napcam asıl:18::60::60::60:
saol kuşkam :nazar: sen hala giysi bulamamşsn :57:

inanamıyorum yaaa PAZAR GECESİ İSTEMEYE GELİYORLARRRRRR:64::64::64::64::64::64:

kuşkammm inanamıyporum ya sonunda çok seğivndim senin adına gecen sene bu zamanlar bende aynı heyecanı yaşamıştım ay insan heyecandan titriyor bir kere kahveleri yapacak birini bulmalısın benim kardeşim yaptı insanın aklı başından gidiyor valla bir ömür boyu mutlu olun canım:21:

Kızlaaarrr canlar cicişleeerr yuvanıza dönünnnn hepinizi çok özlediimmmmmmmmmmm :16::25:
perişkommmmmmmmmmm:48:bende sizi çok özledim annemmm tatil bitince inşallah bilgisayarımda tamir olduktan sonra sık sık gelirim yine :43: ayrıca yüzük bakmışsınız inşallah en kısa zamanda takarsınız canım yüzükleri çok tatlı heyecanlar bunlar:52:

selammm canlarımmmmmmm son 24 saat 24 saat sonra parmağımda yüzüğüm olucak :52::52: çok heyecanlıyım az önce kurabiyeler yaptım yarın misafirler için ellerimle kendim yapmak istedim o bile çok keyifli son hazırlıklar tamma yarın 4 te kuaförde randevum var akşam 7.30da geliyolar :32::32::32: ayyyyy aklıma geldikçe yüreğim hoppp ediyo yarın biraz yüksek topuklu bi ayakkabı giyicemmm kahveleri dağıtırken düşerim diye çok korkuyorum violem haklıısn kahveyi en yakın 2 arkadaşıma yaptıracağım ben o telaşla yapamammm kızlar duaaa edinn ne olur herşey yolunda gitsinnnn :16::16:
mayracım sana mutluluklar dilerimmm:71:

bende aşkımın yanında olmak istiyorum yaa
kızlar bu son ayrılığınız olsun inşallah
hepiniz kavuştunuz gözünüz aydın

inşallah canım ya hiç ayrılmamış gibi oluoyr insan allah kavuştursun:71:

kızlarrrrr nasılsınızz bakalımm nasıl gidiyoo kocişşlerleee çokk güzell yaa artıkk kocamm yanımdaa herşeyy çookk güzelll kimsee bana bişeyy diyemezz kimsee karışamazzzz artıkkk erkeğimmm benmmm yanımdaaaaaaaaaaaa:62::62::62::62::62::62::62:

Back