- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #18.601
tutiiiii ben rüyamda seni gördüm yaaçok değişk oldum çnkü gerçekte hiç görmedim ve nerden rüyama girdin bende anlamadım. rüyamda böyle kk ya giriyorum sonra sen canlı canlı ekranda duruyosun falan çok enteresandı..
Selammlarr TutişkommmmBende hastayım çok agresifimmm karnım ağrıyoooo poff nefret ediyorum bu sancılardannn Ayy hakkaten Mayram naptı acaba nasıl geçtii artık nişanlı bi hürgeneral yareni ooo Ayy kuşum napıo acabaa gelir akşammm ne giydi merak ettimmmm guş gacı yaa
kızlarrrr geldimmmmm sonundaaaa az sonra tüm detayları yazacağımm sizeeeee face e resim koyuyoruumda onunla uğraşıyorummm ama kızlarrr çokkk sağolunnnnn tüm destekleriniz içinnnnn merak etmişsin kalbinizin benimle olması bana güççç verdiii herşye güzeldi darısıııı tümmm 335.dönemmmm yarenlerine
canlaar naber herkes musmutlu ne güzel çok seviniyorum böyle olunca..
335im dün bizde pizza yapıp film izledik demek ki pizza+film günüymüşçok etkilendim anlattıklarından aynı frekanstasınız enişteyle ne güzel Allah ayırmasın canım
smokin bnde sevmem sevsemde bnmki giymez zatenviolemmmmmmmmmm kızlarrr fatih terimin kızı merve terim ble evlenmiş four seasons otelde...
gelinlik vakko wedding zuhair murat imzalıymış ben beğenmedim ama oldum olası dantelli gelinlik beğenmemişimdir ama çiçeği çok hoş çiçeğinde kurdele olsa daha estetik durablirdi...damatlığa gelince ahmet baran çetin in damatlığı fark saraç imzalıymış smokinböğğğğğğ penguen gibi geliyor bana hiç beğenmedim...olmamış merve sıfır otur aşşaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?