335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Eki Görüntüle 136389 işte kızlar birde bu varrr akıl verin bakalım ama bu yüzüğee adam kullanışlı değil dedi içinde herşey kaçar dedi
bn yüzükte klasik seviyorm snrm ee yıllarca kullanıcm adama sıkıldm deiştir yüzügü diyemem ya
2.yi daha çok bgendim cnm ama adam haklı olabilir içine bişeyler kaçar snra uzun işte ya boşver dierini alın o zamn hem parmakta dha güzel durur diye dşünüyorm

oofff offff hiçbir lşey yolunda gitmio yaa sürekl bi şeylere kafam karışıyo benimmm
biliyounuz ben düğün meselesini erteledim,yaza nişan olsun istiyorum sadece.bu hafta yada diğer hafta istemeye geleceklerdi bu sefer de aklımızda soru işaretleri başladı.düğün arasını çok uzatınca problemler çıkar diyo herkes kısa tutun dio ama ben hemen bu yaz da evlenmek istemiyorum kendimi hazır hissetmiyorum.nolur yardım edin baanaa:18::18::18:

bu arada mayracım önceliikle hayırlı olsun. 2. model çok hoş duruyo ama kullanışssız canım yaa taşı düşer arasına bişi kaçr vs... öyle taşlı işeylerdense işlemelileri seç.diğer modelini ben beğenmedim çok siyah bence alyans için canım yaaa.. nette berk kuyumculuk var güzel modelleri mevcut ona baksana bi

canlar birazdan yatacağım size bakayım dedim...
mayracım hayırlı olsun canım yüzükleriniz oşmuş 2 ci modeli tercih etme bencede çok kullanışsız annemden ve kız arkadaşımdan biliyorum çok şikayet ediyorlardı...

kuşkam herşeyde hayır vardır kulak asma kimsye bir bakmışsın hepsi oluvermiş akışına bırak sallaaaaaaa

özom hoşgeldinnnn

Son düzenleme:
Canlarımm selamm, çok güzel birgünün ardından burdayımmm...Aşkımla karda gezdik bugün el elee, yemek yedikk kahve içtikkk, evimize geldik uyudukkk, çok güzel bir gündüüü..
MAYRAM yüzüklerinizi çok beğendim canım bende klasik bir model istemiyorum bu yüzden beğendim bence çok hoşş, güle güle kullanın tatlımm...
TUTİM koptum yaptığınaa, nasıl yerleştiyse bilinçaltımızaa
335immm Ankaraya gelirde uğramazsan zaten küserimmm
Kuşum gönlüne göre olsun herşey, 1 sene nişanlılık için uzun süre değil bence.
Özommmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn neler yaptınnnnnnnnnn

canım benim ne güzel aşkın hep yanında az kalı bir hafta sonra bende bursa sokaklarnda aşkımla elele gezecemcanım askerim geldi işte bir gece kaldık birlikte sonra tatil olduğu için mecburen memleketlere döndük ama olsun ayrı da olsak asker değil ya çok şükür perişkom bitti ya annemallah onları yanımızdan eksik etmesin tatlım özledim sizi ya depük gecemöde bilgisayarım bozuldu giremedim zaten

kızlarrrrr çok teşekkür ederim görüşleriniz önemliydi benim için yaaa ne güzelll kızlarrrr ben hala buraya yazarken aşkımın artık yanımda olduğuna inanamıyorum halenn şaka gibiii ama artıkkkk kimseye vermeyizkkiiii

kuşum tutim haklı herşeyi oluruna bırakmak en iyisiii çünkü bi bakıveriyosun sen bile farketmeden herşey oluyooo ve inan böylesi daha keyif olurrr sonuçta senin ilişkin çk uzun zamandır devam eden bi ilişki neden sorun çıksınki çıksaydı inan şimdiye kadar çıkardııı hem uzun olduğunu düşünüyosan bile olsun tadını çıkar sonuçta bence nişanlı kalmakta ayrı bir keyiff

slmm kızlarrr nsılsınızz bakalımm nasıl gidiyoo
ne güzell düğün hazırlıkları başlamışş
sevgilerimize kavuştuk çok şükürr 3 gün beraberizz çookk güzell yaaa herşeykonuşacak birbirimize anlatacak o kadar laf birikmişkiiiiiii konuşş konuşş bitmiyoo yaaaa herşeyy çok güzell bundan sonra daha da güzel olcak

bi kaç gün uğrayamaya bilirimmm aşkımla gezmeye gdiyoruzzzzzzz İNŞŞŞ HERŞEYY DAHA DA GÜZELL OLCAKKKKK :69

selam canlar benim tatil başladı ama kociş işe gidiyo 2 gündür öğlenleri yemeğe geliyo nasıl sarılıyo bana anlatamam ben seni özledim diye.. bu askerlik çok yaradı ona çoook.. çok mutluyum sanki rüyadayım sanki biticek gibi geliyo ama bitmez de mi? hep böyle mutlu kalalım istiyorum ben

bu arada mayracım yüzükleri ben beğendim güle güle kulllanın canım yalnız alırken kullanışlı olmasına dikkat edin mesela biz hiç çıkarmıyoruz yüzüklerimizi hep parmağımızda ve rahatsız etmiyo çok fazla kalın olan alyansları tercih etmeyin derim her şey gönlünüzce olur inşallah tatlım..

özom hoşgeldin sen de kavuştun sonunda askerine canım Allah ayırmasın bi daha inşallah..

kuşkam kafanı bulandırmalarına fırsat verme herkes bişeyler söylüycek sonuçta önemli olan sizin mutluluğunuz benim de 1,5 sene nişanlılık dönemim oldu tabii ki bazı zorlukları var yok diyemem ama aşkına sevgine güveniyosan hiç bişey olmaz merak etme yüreğini karartma zevkini çıkar çok güzel günler sizin için canım..

perim ne güzel aşkınla geziyomuşsun beklediğimize deydi galiba de mi ben de çok mutluyum Allah başımızdan eksik etmesin sevdiceklerimizi :123:

Violemm selammm :80: Ay ne hoş değil mi, inanamıyor insan hala... Gerçekten bu askerlik bize de çok yaradı, daha da mükemmel oldu herşey... Çok daha fazla kuvvetlendi ilişkilerimiz, aşklarımız kat kat arttı. En önemlisi de varolan güvenimiz daha da pekişti diye düşünüyorum. Sana ömür boyu mutluluklar aşkınla vioşum. Bu arada evli yarenlerimizin hamilelik haberlerini bekliyoruz bundan sonraa, ooyyy teyze olucaz dahaaa
Canlarımmm, bakalım bugün kimler uğrayacak hepinizi çok özledimmm

selammmm kızlarrrrrr ayyy burası alışkanlık yaptı face e girer gibi buraya giriyorum bugün aşkımlaaa kendimizi kaptırdıkkkk çeyizde bakmaya çalıştık yemek takımı baktık çokkk keyifliiiiiii bütün gün aşkımla gezmeyi okadar çk özlemişimkiiii yüzüklerinde siarişi verildii 1. resimdekinde karar kıldık kızlarrrrr hepimizzzzzz hepppp mutluuuu olalalım inş. askerlik hepimiziçn zor olsada şimdi görüyorumki hepiizi daha bi birbirine bağladıııııı maşallahhh hepimizeeee

kuşkiii tam kararını vermişken neden karıştırıyolar aklını bi sene nişanlılık için bence uzun deil ya normal
violecim hoşgeldn ne güzell wlla ya mutluluk mutluluk mutlulukkk

bizde bugn aşkımla beraberdik bütün gün keşif turuna çıktık çok yürüdük eglendik yemek yedik deişik yerlere gittik vapura bindik
aşkm bikaç gündür sbahlara kadar oturuyoo kalktıgımda bi bakıyorm gece msjlar atmış bana hep uyku tutmuyo ffln
sabahta uyandırmak için aradm bana diyoki 'anlaşıldı seni alana kadar bana rhat uyku yok '' bide bnm aşkm kalktıgında çok tatlı oluyo hiç huysuz deil aşk dolu oluyo
mşllh hpimizeeeeeebu topikte herkese açık ödüm kopuyo birimize nazar degick die :18:

canlarım selamlar ne güzelmiş ya böyle rüyada gibi ilk defa 1 haftadan fazladır kocamla uyuyorum oh sabah uyanıyorum yanımda ne güzel ya kavustuk cok sükür.bugün biz de gezdik bimeks den lcd aldık cici evimiz icin cumartesi temizlik yapıp pazar gün yerlescez inş.sizlerin de her sey istedigi gibi olsun ne güzel söz nişan dügün hazırlıkları herkes de tatlı telas var

kızzzlarrrrrrroff çok heyecanlıyım ben yaaa
bugün annem babama söyledi telefon açtılar kuşu istemeye geleceklermiş ne diyelim diyezaten 2 ay öncesinden babamın haberi vardı taa o zamandan beri araştırıyormuş.kendini hazır hissediyor musun,iş gereği sorun çıkarıyor musun?birbirinize denk misiniz?vss vss bir sürü soru sordu. sonra ben dedim baba bugün tekrar telefon açıcaklar haber bekliyorlar dedim.ne zaman isterseniz o zaman gelsinler dediböyle ılımlı yakşlaşmasını hiç beklemiyordum ama yazık babam benimm yaa 1 aydır uyku yüzü görmüyordüşünmekten bir hal oldu adamcağız
sonuç olarak pazar akşamı gelin diye telefon açtık

yarın aşkımla alışverişe çıkıcaz,çiçeğimle çikolatalarımı kendim beğenicem o alıcak
çok heyecan sardı beni yaa istemeye geldiklerinde ne giymeliyim ben????????????:18::18::18:

ohh cumartesi pazar sendede telaş varrr ama tatlı telaşlar bnlarr hayırlı olsn cnm
inanamıyorum yaaa PAZAR GECESİ İSTEMEYE GELİYORLARRRRRR
ay bi haftada iki gelin veriyoruz ya mayrayıda c.tesi isticeklerrr darısı geride kalanlaraaaa

ya aklıma hiç hediye gelmiyooo akıl verin bi
12 şubatta ferhat göçerin konseri var ikimizede bilet mi alsam pofff :95:
severmsn aşkm ferhat göçeri dedm ehh yani aşkm sen dedi :97:
napsammm ya
bu sefer o gün gidicz biticek elinde bişey olmıcak 14 şbatta ama egleniriz
gerçe hediye alsamda giysi olcak pof bilemedm bn onuuuuu :97:

öyle valla ctesi o pazar ben gidiom kuşlar yuvadan uçuyo bir birrrcanım konser bileti olabilir ama o ekstra bişi olur çocuğun elinde bi anı kalsınn haa ben gibi çer çöp ne varsa biriktiriyosa bileti de saklar ama bence yanına bişi al derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…