- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #18.541
bn yüzükte klasik seviyorm snrm ee yıllarca kullanıcm adama sıkıldm deiştir yüzügü diyemem yaEki Görüntüle 136389 işte kızlar birde bu varrr akıl verin bakalım ama bu yüzüğee adam kullanışlı değil dedi içinde herşey kaçar dedi
canım benim ne güzel aşkın hep yanında az kalı bir hafta sonra bende bursa sokaklarnda aşkımla elele gezecemCanlarımm selamm, çok güzel birgünün ardından burdayımmm...Aşkımla karda gezdik bugün el elee, yemek yedikk kahve içtikkk, evimize geldik uyudukkk, çok güzel bir gündüüü..
MAYRAM yüzüklerinizi çok beğendim canım bende klasik bir model istemiyorum bu yüzden beğendim bence çok hoşş, güle güle kullanın tatlımm...
TUTİM koptum yaptığınaa, nasıl yerleştiyse bilinçaltımızaa
335immm Ankaraya gelirde uğramazsan zaten küserimmm
Kuşum gönlüne göre olsun herşey, 1 sene nişanlılık için uzun süre değil bence.
Özommmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn neler yaptınnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 136389 işte kızlar birde bu varrr akıl verin bakalım ama bu yüzüğee adam kullanışlı değil dedi içinde herşey kaçar dedi
ohh cumartesi pazar sendede telaş varrr ama tatlı telaşlar bnlarrcanlarım selamlar ne güzelmiş ya böyle rüyada gibi ilk defa 1 haftadan fazladır kocamla uyuyorum oh sabah uyanıyorum yanımda ne güzel ya kavustuk cok sükür.bugün biz de gezdik bimeks den lcd aldık cici evimiz icincumartesi temizlik yapıp pazar gün yerlescez inş.sizlerin de her sey istedigi gibi olsun ne güzel söz nişan dügün hazırlıkları herkes de tatlı telas var
ay bi haftada iki gelin veriyoruz yainanamıyorum yaaa PAZAR GECESİ İSTEMEYE GELİYORLARRRRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?