335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ohhh allhm şükürrr
ne güzel ya darısı yaşayamayanlara iyiki gitmişler askere gerçektn çok iyi bi tecrübe bu
allh ayırmasn tuticim..

canlartım bilgisayarım bozuldu heralde bu gece de aranızda olamam çokkk üzgünüm hepinizi seviyorum öptümmm
ay inanmıyorm depük gecende mi hemdeeeeeeeeeee

canım benimm çok teşekkür ederim tatlım,rabbim bizi,tüm sevenleri bir daha ayırmasın inşallah amin canım bütün herkes sevdiğine kavuşsun,hayat bayram olsun güzel dileklerin için saol tatlım

ohhh allhm şükürrr
ne güzel ya darısı yaşayamayanlara iyiki gitmişler askere gerçektn çok iyi bi tecrübe bu
allh ayırmasn tuticim..

ay inanmıyorm depük gecende mi hemdeeeeeeeeeee

evet canım çok şükür,dediğin çok doğru canım benim aşkım askere gitmeden öncede çok olgundu şimdi dahada olgun daha bir erkeksi olmuş amin tatlım cümlemizi çok saol canım benim..

özom yaaaaaa ne yaptında bozdun bilgisayarınıhemide depük gecende al sana al sana
canlarım bende yavaştan hazırlanayım gidiyimde aşkımı uynadırıyım öperek

canım benimm çok teşekkür ederim tatlım,rabbim bizi,tüm sevenleri bir daha ayırmasın inşallah amin canım bütün herkes sevdiğine kavuşsun,hayat bayram olsun güzel dileklerin için saol tatlım

Rica ederim canım benim ne demek
Amin inşallah Rabbim bizlere bir daha hiç ayrılık göstermesin

Hayat Bayram Olsun Hepimize 335. Kısa Dönem Yarenleri :81: :81: :81: :81: :81: :81: :81:
:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:

Hepimize Mutlu Güzel günler ve yarınlar diliyorummm

Son düzenleme:
selam canlaarrrrrrrr
kknın bakımı yüzünden bir türlü giremedim siteye valla nasıl uyuz oldum anlatamam sizebeni depükleyen ve depüklemeyi unutan herkese teşekkür ederim

askerlerine kavuşanlara da geçmiş olsun Allah bir daha böyle ayrılık yaşatmasın diyorum.
geçmişi okuyamadım çok vaktim yok akşam öğretmen arkadaşıma yemeğe davetliyim.

askerimle de geldiği gün görüştük dün aksilik çıktı görüşemedik yarın görüşücez inş
askerim 11 kilo vermiş şok oldum

hepinizi öpüyorum cnalarr ve sizi çok seviyorum

canlartım bilgisayarım bozuldu heralde bu gece de aranızda olamam çokkk üzgünüm hepinizi seviyorum öptümmm

cnmm bennmmm yaa oldumuu ama şimdii bölee senii depükliycektimm yaa ben bu günü nasıl bekledim sabah bile kalkar kalkmaz aklıma geldin pc de durdu durdu bu günümü buldu yanii neysee cnmm şimdiden seni tebrk ederimm inşş yarın sağ salim kavuşursun askerine de anlatabilirsen ilk anınızı paylaşırsın güneşş yarın sabah sizin için doğuyoo özomm gözlerin aydınn arkadaşımm öpüyorum senii

bu arada kimse yok sanırım kendi gecemde de kimse olmıycak

tutimmm inşş bi daha hiç hiç hiç ayrılmazsınızzz tebrikk ederimm tatlım bu ilk vee son olsun hemencicik evlenin bide okkkk:92:

özo yu depüklemeye geldiydim fırsat bulup ama kendi depük gecesinde yok hatun
ben de özomu gıyabında depüklerim...canım Allah ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin sıkı sıkı sarıl askerine seni de depükledik be özo
musurum sıra sende az kaldı aazz seni de depükliycez inşallah.
öpüyorum kızlar hepinizi ..kendinize ve sevdiceklerinize iyi bakın ..

bn seni depükleyemedmmmm çnkü bigün snra sanıyodum geç ögrendm snra buraya girmemiştm :18::18: nyse allh mutlu etsn cnm

kimseler yokmuu huu huuuu kaldık topikle başbaşa
zafer benim topagaa ele geçirdim
kndi kndime knuşurum bndeee
sevgili topik aşkım geleli tam 9 gün oldu ve hergün buluştuk
aşkm zaten yaşına göre olgundu düşünce olarak ama dhada olgunlaşmş topik hemen iş derdine düştü inş. çok güzel bi iş bulurr

aşkım geldi hoşgeldiiii ley leyy limi limi leyyyyy

:123: böyleyz :123:

Süpriz senin depugünü yemeden gidermiyin hadi musurcum telefondan yazmak çok zor tatlım herşey için sağol darısı başına ben senin geçene gelirin canım memlekette bilgisaya var

musurum saol tatlım darısı başına kuşum...
özom yaaaaaaa pc tam bozulucak zamanı bulmuş...bende çok feci hasta oldum aşkımda hasta bugün görüşemedik...allah izin verirse yarın görüşüccez cuma günüde aşkım adana'ya dönüyor allahn izni ile bende gidemiyorum adana'ya gerçi babamla konuşamadım ama izin vermeyeceğini biliyorum birde düşündümde gitmemem daha iyi olur şimdi söz-nişan yok kolay gelin havası sezmesinler bende belki istemeyi daha erken bir zamana alırlar böylelikle sözlü yada nşanlı olunca daha rahat hareket ederiz...

özom senin depüğünü atmaya geldim ben canım...
özom bu sabah güneş sizin için doğuyor,burada hepimiz çok ii dostluklar kurduk hep beraber herşeyimizi paylatık ve snede bu zorlu mücadeleyi allahın izni ile bu gece kazanıyor ve aşkına kavuşuyorsun tatlım dileimki rabbimden bundan sonra her gün sabaha bol güneşli uyanırsınız canım benim rabbim başka ayrılık yaşatmasın...

buda depüğün hayde uç bakalım aşkının yanına canım benim..

birbirinize olan aşkınız ömür boyu ürsün çoook mutlu olun canım darısı düğün şafağına olsun canım...

hastayım çok feci sözümü tutmak için geldim depüğünü attım rahatlıkla uyuyabilirim imdi

Son düzenleme:
seken ve tutım çok sağolun canların size çok şey söylemek ıstiyorumn ama telefon la yazmak ölüm birkaç gün içinde bir bilgisayar bulup size tesekkurlerimi rahatlıkla dile getireceğim0inşallah iyi kit varsınızz camlarim benim sonunda bitti ya bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…