- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #18.341
kıslarrr ben kavustumdarısı size insallah nasıl bi duygu anlatılmaz inanın sabah 7 15 te uyandım askım havaalanındaymıs ucaga binerken aradı ben fırladım hemen annemi iş yerine bıraktım sonra kuaföre gittim kuaförden cıktım askerim aradı indim dedi 1 saate gelecekti carsıdan eve nasıl geldim hatırlamıyorum evde hazırlıklarımı yaptım saat 11 08 de tel caldı ben kapıdayım dedi ama benhala bunların gercek oldugunu sanmıyorum rüyadayım bence askım geldi uzun uzun sarıldık bakıstık kokladım onu nasıl özlemşim kahvaltı keyfi yaptık uzun uzun sohbet ettik uyuyor simdi balım ben de yanına oturdum onu izliyorum uyanır birazdan cok mutluyummmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr
saol cnmm hpimizin inş..nee güzell yaaaaa Allah bozmasın daimm etsinn inşş
vee inşş bizde görürüzz o günlerii planlar yapıyoruzz şimdiden Allahım sağ salim kavuşabilecekmiyizzz
iyi canm sen nasılsn335im napıosun cnm
Musurummmmmm çok az kaldı canım benimmmm kekim çok güzel oldu gel sen de ye bebişimmmmmmmmmm, özom nerde yaaa, Tutim de aşkıyladır şuannnkimseciklerr yokk sadece perimm varr oda aşkısına kek yapıyoo ne güzell tadını çıkarr tatlımm mutluluğnunun Allah bozmasın ayırmasın hiç bi zman eeeeee kızlarr nerdesinizz yaaaaa özommmmm sen ben kaldıkk yoksunn tutii nelerr yaptın bugünn nerdesinnnn
Oleyyy çok sevindimm bebişimmmmmmmmmmmmmay bu arada aşkım geldiginden beri ördügüm atkıyı takıyoooo
iyiki örmüşüm ya nası sevmişş
bide bn telefona hergn notlar yazıyodm ya binevi günlük..ondan bi kaç günü okudu nası duygulandı ay çok güzeldiii
bide bugn ehliyetimi almaya gittik aşkımlaa bide geçmem zor die dşündügüm bi dersi geçtigimi ögrendm ay mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmm
:118::123:
kavuşun sizdeeeeeeeeeee
Oy kıyamam kuzummmmmmm biz de burdayız üzülmeeeeeeeeeeetoplam 1 kullanıcı okuyor oda bennn yaa kızlarr benm sonum ne olacak kaldım burda tek
ağardı saçlarım tek tek
damlıyor gözyaşlarım tek tek
bıraktılarr benii TEK
:84::84::84:
335im napıosun cnm
al sana al asılOleyyy çok sevindimm bebişimmmmmmmmmmmmmAy ne güzel yaaaaa. Şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn Cefasını çektik artık sefasını süreceğizzzzz Ay sana bunu yapmayı özledim allllllllllll
al sana al asıl
sen yaptın mı aç aç geceni
aşkm dio bana aç aç gecesi yap orda ypmadılar
yolda mı açıcam musurrrrrrrraaa kızlarr lütfen askerlerimizin her dediklerini yerine getirelim bkın unutmayın hani diyodunuz o bi gelsinde ne derse yapcam eee büyük konuşmamak gerekiyomuşş hadiii iş başınaaa
yolda mı açıcam musurrrrrrrr
eveeeeeeeeeeeeeeet 335 kısa dönem yaranleri;
nasıl başlasam bilmiyorum ama kısa kısa anlatayım bakırköye gittim aşkım deniz otobüslerinin kalktığı yerden beni alıcaktı öyle kararlaştırdık neyse deniz otobüsünden indim benim elimde şemsiye vardı ben karşımda benimkini görünce şemsiyeyi yere attım yaklaşık 10 dk o soğuğun altında sarılıp koklaşmışızdır kulağıma helalim çok özledim seni diye fısıldadı o derece soğukta ben üşümeyi unuttum o an herşeyi unuttum...uğruna canımı vereceğim adam karşımdaydı dimdik ayaktaydı bir süre bakıştık hiç konuşmadan sonra elimi tuttu aaa unutmadan sahil tarafında olduğu için fazla insan yok bağırdı aşkıma kavuştum allahım sana şükürler olsun diye bağırdı bir baktık arkada simitci var gülüyor bize benimki abi askerden geldimde ondan strest atıyorum dedisimitci allah ayırmasın dedi sonra alışveriş yaptık ablasına geçtik yemek hazırladık falan aşkım tavuk yemeği yaptı çok özlemişim tavuğunu aşkımın(çok güzel yaparda) bende patates doğradım arada geldi sarıldı bana sürekli gözü bendeydi ama çok zayıflamış aşkım çok üzüldüm ve çok zor günler geçirmiş çok kötü şeyler anlattı beni korkutmamak için karakoldaki askerlere hep emir vermiş sakın kız arkadaşıma,yakınlarıma göreve gideceğimi söylemeyin diye birde geceleri yastığımı öptüm iyi geceler sarı meleğim az kaldı sabret diye içinden her gece yastığa beni öper gibi öpmüş ...birde orada yaşadıkları ve anlattıkları şeyler burada bahsedilmez o anlattıkça buz gibi oldum ve allahıma şükürler olsun,rabbim bütün askerlerimizi korusun demekten başka bişey bulamıyorum çünkü yaşanan şeyler çok zorrr...bana künyesini verdi hediyeler almış annemle bana onu verdi,en sonda beşiktaşta beer port ta bişeyler içtik bu yaza artık bişeyler olsun en kısa zamanda isteyeceğim seni ailenden dedi ama önce işlerimi yoluna koyayım dedi kendimi toparlayayım dedi ..çocuklarımızın isimlerini konuştuk falan sonra kardeşim beni almaya geldi arabayla aşkım şuan hala yolda eve gidiyor....mutluyum canlarım çok mutluyum elleri hep yara içindeydi bitanemin her bir karesini öptüm ellerinin ben elini öptükçe bana hayran hayran baktı seni seviyorum sarı meleğim dedi gün boyunca hep...bizim anımızda bu kadar canlarım aslında o kadar şey varki yazacak yorgunluktan ancak bu kadarını yazdım ....
darısı tüm kavuşucak olan canlarıma tez vakitte kavuşun ve hiç ayrılmayın....bende şimdi uyuyacağım iyi geceler canlarım :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?