- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #18.401
ınsallah selencım askerımın psıkolojısı cok bozulmus ok kotu seyler yasaması aşırı durgun eski o değil çok korkkuyorum...
ınsallah selencım askerımın psıkolojısı cok bozulmus ok kotu seyler yasaması aşırı durgun eski o değil çok korkkuyorum...
musurcummmmmmmmm naber tatlım ben geldimmmm
gözün ayın özom depükledim seni görmedin sanırım,normaldir bazen cepten gözükmüyor...
aaaaaa özomm cnmm çokk sevindimm yaaaaaa
ii ki geldin anlat bakalımm neler yaptın
çizelgeme bak
canlarımmmm sizi çok özledim sizi bilgisayarım bozulunca çok üzüldüm yaadepük gecemde beni depükleyen arkadaşlaımın ayaklarına sağlık en sona musurum kaldı onu da bu gece depükledik mi tmamdır.Geçmişa kısaca göz atıım herkes beni sormuş kızlar hep aklımdaydınız valla ben aşkıma kavuştum perşembe günü gittim sudan çıkmış balığımı terminalden aldım çokk özlemişim aşkım pek şaşkındı ama hala inanamıyordu resmen evimize geldik bitmişti sonunda hasret doya doya koklayp sarıldım gece boyu allah ayrılık vermesin bir daha dünde sabah aşkımn yanından kalktım ayrılmak istemedim ama mecburen okula giitim çocuklarımın karnelerini verdimm sonraaaaaaaaaa evimize koştum aşkkımaaaaaaaaaa hazırlandık biraz dolaştık sonra otobüsümüze bindik yan yana yanımda olduğuna ben hala inanamıyordum tabi,ki çokkkkkkkkk seviyorum aşkımı neyse kızlar memleketimdeyim şi,mdi şükür internet var4 musurumu depükleyecem bu gece inşalllahhhhhhhhh
izne geldiğinde gayet iiydi ben yanına gittiğimde de normal di acaba teskere heycan mı yapıyooo larmuusurum gelinc pek dalgın oluyolar ya biraz alışmaları gerekiyor normal yaşama yani gelince durgun görürsen üzülme canım ilk gün
izne geldiğinde gayet iiydi ben yanına gittiğimde de normal di acaba teskere heycan mı yapıyooo lar
cannım valla bende dedim ki evci çıkarsaydım keşke daha mutlu oluyrdun dedim yavaş yavaş kendine geliyor benimki ama yorgunluğunu atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?