• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

335 cim önemli değil canım üzülme depüklemiş kadar oldum :60:
özoommmm sana kocaman bi depük gönderiyorumcanım benim drısı tüm asker yolu bekleyenlerin başına inş.
aşkım da ben de çok hastayız bi de üstüne regl oldum:43:
öpüyorum hepiinizi canlarım
dinlenmeliyim biraz:16:

bn geldimmmmmmm bugn pek bi boş :3:
özom kavuşmuştur şmdi kocişineee :16::16:

aşkm geleli tam 10 gün oldu hergn buluşmuştk bitek bugn buluşamadk bn karşıya bi arkadaşıma kahvaltıya gittim uzun zamandr görüşmüyodk deişiklik oldu :68:

sizler napıyosnz bakalm :78:

bn geldimmmmmmm bugn pek bi boş :3:
özom kavuşmuştur şmdi kocişineee :16::16:

aşkm geleli tam 10 gün oldu hergn buluşmuştk bitek bugn buluşamadk bn karşıya bi arkadaşıma kahvaltıya gittim uzun zamandr görüşmüyodk deişiklik oldu :68:

sizler napıyosnz bakalm :78:

evett tatlımm kimseciklerr yokk özomu çok merakk ediyorumm naptıı acabaa canımm ya gün onun günü Allahım bidee ben kavuşsam kocama bana da nasip olcakmı acaba :31::10:

yine kimse yok :97: yinee 2 kullanıcı okuyor biri ben diğeri ziyo:57:

demekki kaderde son günleri yanlız geçirmek varmışş napalımm kızlarr bunada şükürr :emir_bebek:
öpüyorum hepinizi:54::54::54:

:3:selen cimm mrbb tatlımm nasılsınn sen ve benden başka kimsee yokkkk:18::18:
herkes kavuştu askerineeeeee:16:ahhh ne güzelllll:70:

merhaba cnm :80:
bazen giriyorum bakıyorum, çıkıyorum. sanırım sistem çıkışı hemen göstermediği için aşağıda adım kalıyor. böyle sonradan görünce üzülüyorum :68:
ya 331. dönem topiğine girdim herkes hamile sanırım, içim kötü oldu :94:
en azından bu topikte şimdilik hamile yok :9:

sen nasılsın cnm?

merhaba cnm :80:
bazen giriyorum bakıyorum, çıkıyorum. sanırım sistem çıkışı hemen göstermediği için aşağıda adım kalıyor. böyle sonradan görünce üzülüyorum :68:
ya 331. dönem topiğine girdim herkes hamile sanırım, içim kötü oldu :94:
en azından bu topikte şimdilik hamile yok :9:

sen nasılsın cnm?

yaaa bende arada girip bakıyorumm işte kim var kim yok zaman öldürmeye çalışıyorum:60:
demek hamileler var heee inşş yakındada burda görürürzz güzel haberleriii:49:

Selam canlarrrrrrrrrrrrr :79: Aşkım bende diye pek giremiyorum haliyle şimdide maç izliyor geliym dedim çok özledim hepiniziii özom naptı acabaa :26: Kavuşmuştur askerine bi Musurumuz kaldı :16:

yaaa bende arada girip bakıyorumm işte kim var kim yok zaman öldürmeye çalışıyorum:60:
demek hamileler var heee inşş yakındada burda görürürzz güzel haberleriii:49:

:) inşallah cnm ama onlar çatı, sezaryan fln diyince ben bi kötü oldum:122:

kaçtım hemen :)

son iki günün kalmış senin de canm, ne mutlu :81:

selam kızlarrrr:72:
kısaca gelişmelerden bahsedeyim size şimdi:37:
askerimin geldiği gün hemen görüşemedik ben okuldaydım o da akşam geldi zaten. ailesi karşılamaya gitti,babası olunca ben utandım gitmedim :60:
akşam bizimkiler yukarı kattaki komşularımıza oturmaya gittiler. ben tabi durur muyum :60:anneme mesaj atıp çaktırmadan evden çıktım ışığı açık bırakıp,kardeşim de arabayı kaçırmış
babam eve bi inseydi felaketimiz olurdu ,2 çocuk firarda:60::60::60::60:
uzun uzun muhabbet ettik,11 kilo vermiş,genel olarak iyi olsa da stresli günler geçirdiği yüzünden belliydi,durgunlaşmış,daha bir olgunlaşmış gördüm onu.gelecekten bahsettik,evlilik muhabbeti ettik.
hala beni anlayamıyor.ama sıkmıyo da ona kesin fikrimi söyledim. bu sene söz nişan olsun da seneye düğün olsun dedim.her şeyin aceleye gelmesini istemiyorum bi de evlilik sorumluluğundan,ailemden uzak durmaktan korkuyorum sanrım
bugün de okul çıkışı köyden şehre inincegörüştük beni arabayla aldı. emniyete gittik,parmak izim alındı bütün işlemler bitti.yarın da kartımı alıcam inş.göl kenarına gittik,martıları seyrettik,çok uzun duramadım sancıdan.
yarın da okul çıkışı görüşücez inş.
her zaman öğln dağıtırdık karneleri öğleden sonra okul olmazdı,yazı gelmiş milli eğtimden öğleden sonra son saat dağıtacakmışşız karneleri çok sinir oldum
ay çenem düştü kusura bakmayın,
öpüyorum hepinizi:16::16::16:

musurcum kusura bakma canım hiç keyfim yok bu ara ama yarına daha iyi olurum inşallah o zaman bol bol konuşuruz olurmu ??

hayrdırr tatlımm niye keyfin kaçtı sizin yerinizde olsam varyaa oooo aşkımm gelmiş görüşmüş koklaşmış hasret gidermiş bi şekilde insanın keyfini daha ne kaçırabilir:1:

şaka şaka olur tabi tatlım hayat şartları aile içi arkadaşlar arasında olmuştur bişeyy takma düzelirrrr sağlğın yerinde olsun gerisi kolayyy:34:

Back