• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kıslarrr ben kavustum:nazar: darısı size insallah nasıl bi duygu anlatılmaz inanın sabah 7 15 te uyandım askım havaalanındaymıs ucaga binerken aradı ben fırladım hemen annemi iş yerine bıraktım sonra kuaföre gittim kuaförden cıktım askerim aradı indim dedi 1 saate gelecekti carsıdan eve nasıl geldim hatırlamıyorum:1:evde hazırlıklarımı yaptım saat 11 08 de tel caldı ben kapıdayım dedi ama benhala bunların gercek oldugunu sanmıyorum rüyadayım bence :50::50: askım geldi uzun uzun sarıldık bakıstık kokladım onu nasıl özlemşim kahvaltı keyfi yaptık uzun uzun sohbet ettik uyuyor simdi balım ben de yanına oturdum onu izliyorum:61::69: uyanır birazdan cok mutluyummmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr:52::52::66::66::66:

cnmm yaa ne güzel sonunda sizin için doğdu güneş ve bugün tuti esred kavuştu aşklarına Allahım bidaha ayırmasın mutluluğunuzz hep daimm olsunn

:3:Selam kızlarrrrrrrrrr :3:
esredcim kavuşmuşsn sende ne gzelll :16:
tutimde kavuşmuştr artık aşkıyla gözgözedirrrr :69:
özoşş duvak için rhibe duvagı demişsn koptm ya :60::60:
kuşkim de gelsede anlatsa bari illk gününü...
musurcm hoşbuldmm :79:
perimm katılıyorm sana ya sürekli öpmek istiyo sarılıyo ay çok güzelll :69: zaten öyleydi ama sanki şmdi bi başka yanımdayken özlüyorm dioo.. :69: snra duruyo duruyo yok bu normal deil bu kadar sevmek çıldırcm fln dio :9::9: allh bozmasn ya :nazar:
ya bu arada çaglom neden yok bi haber bile vermedi bizeeeeee :19: sormıyım özeldir diyorm ama buraya girememek nden özel olsun ki bilemedm :97:

ya sürekli öpmek istiyo sarılıyo ay çok güzelll zaten öyleydi ama sanki şmdi bi başka yanımdayken özlüyorm dioo.. snra duruyo duruyo yok bu normal deil bu kadar sevmek çıldırcm fln dio allh bozmasn ya
nee güzell yaaaaa Allah bozmasın daimm etsinn inşş :nazar:
vee inşş bizde görürüzz o günlerii planlar yapıyoruzz şimdiden Allahım sağ salim kavuşabilecekmiyizzz:14:

[video=youtube;AV6vYJrQs_0]http://www.youtube.com/watch?v=AV6vYJrQs_0[/video]
Üç yumurtayı çırptım önce
Portakal dilimledim ince ince
Göz kararı da biraz süt kattım
Kalktım sana kek yaptım

İnsan neler yapar isteyince
Bu bir şey değil düşününce
Ben de tarifi öğrenince
Kalktım sana kek yaptım
Unla sütü karıştırdım iyice
Tereyağı ekledim eriyince
Fırın da oldu 180 derece
Attım sana kek yaptım

İnsan neler yapar isteyince
Bu bir şey değil düşününce
Ben de tarifi öğrenince
Kalktım sana kek yaptım !!!!!!! :56::56::69::69::69:

KEK&KAHVE%AŞK%DİZİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :46::46::46::69::69::69::69:
MUTLULUKTAN ÖLÜYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!
:69::69::69:

kimseciklerr yokk sadece perimm varr oda aşkısına kek yapıyoo ne güzell tadını çıkarr tatlımm mutluluğnunun Allah bozmasın ayırmasın hiç bi zman eeeeee kızlarr nerdesinizz yaaaaa özommmmm sen ben kaldıkk yoksunn tutii nelerr yaptın bugünn nerdesinnnn

toplam 1 kullanıcı okuyor oda bennn yaa kızlarr benm sonum ne olacak kaldım burda tek
ağardı saçlarım tek tek :14:
damlıyor gözyaşlarım tek tek :43:
bıraktılarr benii TEK :58:

:84::84::84::5::5::43::43::43::59::59::58::58::58::58::14::14::14:

ay bu arada aşkım geldiginden beri ördügüm atkıyı takıyoooo :69::69:
iyiki örmüşüm ya nası sevmişş :16::16:
bide bn telefona hergn notlar yazıyodm ya binevi günlük..ondan bi kaç günü okudu nası duygulandı ay çok güzeldiii :16:
bide bugn ehliyetimi almaya gittik aşkımlaa bide geçmem zor die dşündügüm bi dersi geçtigimi ögrendm ay mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmm :nazar:
:16::118::123:
kavuşun sizdeeeeeeeeeee :62:

Son düzenleme:
kimseciklerr yokk sadece perimm varr oda aşkısına kek yapıyoo ne güzell tadını çıkarr tatlımm mutluluğnunun Allah bozmasın ayırmasın hiç bi zman eeeeee kızlarr nerdesinizz yaaaaa özommmmm sen ben kaldıkk yoksunn tutii nelerr yaptın bugünn nerdesinnnn
Musurummmmmm çok az kaldı canım benimmmm kekim çok güzel oldu gel sen de ye bebişimmmmmmmmmm, özom nerde yaaa, Tutim de aşkıyladır şuannn :69: Ayy öyle mutluyumkiii Özom ve sen de kavuşunca tam tamamlanacak mutluluğummmmmmmmm :69::62:
ay bu arada aşkım geldiginden beri ördügüm atkıyı takıyoooo :69::69:
iyiki örmüşüm ya nası sevmişş :16::16:
bide bn telefona hergn notlar yazıyodm ya binevi günlük..ondan bi kaç günü okudu nası duygulandı ay çok güzeldiii :16:
bide bugn ehliyetimi almaya gittik aşkımlaa bide geçmem zor die dşündügüm bi dersi geçtigimi ögrendm ay mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmm :nazar:
:16::118::123:
kavuşun sizdeeeeeeeeeee :62:
Oleyyy çok sevindimm bebişimmmmmmmmmmmmm :48: Ay ne güzel yaaaaa. Şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn:46: Cefasını çektik artık sefasını süreceğizzzzz :62: Ay sana bunu yapmayı özledim allllllllllll :57:
toplam 1 kullanıcı okuyor oda bennn yaa kızlarr benm sonum ne olacak kaldım burda tek
ağardı saçlarım tek tek :14:
damlıyor gözyaşlarım tek tek :43:
bıraktılarr benii TEK :58:

:84::84::84::5::5::43::43::43::59::59::58::58::58::58::14::14::14:
Oy kıyamam kuzummmmmmm biz de burdayız üzülmeeeeeeeeeee :50: Çok az kaldı Musurum azcık daha dayan :98:
335im napıosun cnm :16:

Kuzummmmm naberr?? Şafak kaç olduuu konuşamıyoruz ne zamandırr :16:

evett yaa özomm bu akşam yok neden acaba hiç fire vermezdi yarın onun depük gecesii 3 gün sonrada ben kavuşuyorumm inşş sizin mutlu haberleinizz varyaa benii öle heycanlandırıyokii zaten azaldıkça heycan yapıyorum daha da fazla oluyoo perimmm tatlımm saol yemiş kadar oldumm aşkınla sana afiyet olsunn yaa ne güzell bebraber başbaşa ben deeee istiyorum bendee bananee yaaaa:60::60::60::60::60::60:

:71::71::74::74::92::92::92::92::76::76::16::16::16::16::52::52::52::52::8::8::8::10::10::10::10::13::13::13:neyysee canlarr kimsenin geleceği yokk çoook bekledim çok
nede olsa eğlence yarin inşş tam gaz burda oluruzz öpüyorumm sizlerii durum şafağımı attırıyımm yaaaa 4 sadece 4
:62::62::62::66::66:

şafak atar ben paşa paşa yatar yoksa geçmez bu günlerrrrr:60::60:

eveeeeeeeeeeeeeeet 335 kısa dönem yaranleri;
nasıl başlasam bilmiyorum ama kısa kısa anlatayım bakırköye gittim aşkım deniz otobüslerinin kalktığı yerden beni alıcaktı öyle kararlaştırdık neyse deniz otobüsünden indim benim elimde şemsiye vardı ben karşımda benimkini görünce şemsiyeyi yere attım yaklaşık 10 dk o soğuğun altında sarılıp koklaşmışızdır kulağıma helalim çok özledim seni diye fısıldadı o derece soğukta ben üşümeyi unuttum o an herşeyi unuttum...uğruna canımı vereceğim adam karşımdaydı dimdik ayaktaydı bir süre bakıştık hiç konuşmadan sonra elimi tuttu aaa unutmadan sahil tarafında olduğu için fazla insan yok bağırdı aşkıma kavuştum allahım sana şükürler olsun diye bağırdı bir baktık arkada simitci var gülüyor bize benimki abi askerden geldimde ondan strest atıyorum dedi :52: simitci allah ayırmasın dedi:69:sonra alışveriş yaptık ablasına geçtik yemek hazırladık falan aşkım tavuk yemeği yaptı :69:çok özlemişim tavuğunu aşkımın(çok güzel yaparda) bende patates doğradım arada geldi sarıldı bana sürekli gözü bendeydi ama çok zayıflamış aşkım çok üzüldüm:14: ve çok zor günler geçirmiş çok kötü şeyler anlattı beni korkutmamak için karakoldaki askerlere hep emir vermiş sakın kız arkadaşıma,yakınlarıma göreve gideceğimi söylemeyin diye birde geceleri yastığımı öptüm iyi geceler sarı meleğim az kaldı sabret diye içinden her gece yastığa beni öper gibi öpmüş:14: ...birde orada yaşadıkları ve anlattıkları şeyler burada bahsedilmez o anlattıkça buz gibi oldum ve allahıma şükürler olsun,rabbim bütün askerlerimizi korusun demekten başka bişey bulamıyorum çünkü yaşanan şeyler çok zorrr...bana künyesini verdi hediyeler almış annemle bana onu verdi,en sonda beşiktaşta beer port ta bişeyler içtik bu yaza artık bişeyler olsun en kısa zamanda isteyeceğim seni ailenden dedi ama önce işlerimi yoluna koyayım dedi kendimi toparlayayım dedi ..çocuklarımızın isimlerini konuştuk falan sonra kardeşim beni almaya geldi arabayla aşkım şuan hala yolda eve gidiyor....mutluyum canlarım çok mutluyum elleri hep yara içindeydi bitanemin her bir karesini öptüm ellerinin ben elini öptükçe bana hayran hayran baktı seni seviyorum sarı meleğim dedi gün boyunca hep...bizim anımızda bu kadar canlarım aslında o kadar şey varki yazacak yorgunluktan ancak bu kadarını yazdım ....
:nazar:

darısı tüm kavuşucak olan canlarıma tez vakitte kavuşun ve hiç ayrılmayın....bende şimdi uyuyacağım iyi geceler canlarım
:80:

eveeeeeeeeeeeeeeet 335 kısa dönem yaranleri;
nasıl başlasam bilmiyorum ama kısa kısa anlatayım bakırköye gittim aşkım deniz otobüslerinin kalktığı yerden beni alıcaktı öyle kararlaştırdık neyse deniz otobüsünden indim benim elimde şemsiye vardı ben karşımda benimkini görünce şemsiyeyi yere attım yaklaşık 10 dk o soğuğun altında sarılıp koklaşmışızdır kulağıma helalim çok özledim seni diye fısıldadı o derece soğukta ben üşümeyi unuttum o an herşeyi unuttum...uğruna canımı vereceğim adam karşımdaydı dimdik ayaktaydı bir süre bakıştık hiç konuşmadan sonra elimi tuttu aaa unutmadan sahil tarafında olduğu için fazla insan yok bağırdı aşkıma kavuştum allahım sana şükürler olsun diye bağırdı bir baktık arkada simitci var gülüyor bize benimki abi askerden geldimde ondan strest atıyorum dedi :52: simitci allah ayırmasın dedi:69:sonra alışveriş yaptık ablasına geçtik yemek hazırladık falan aşkım tavuk yemeği yaptı :69:çok özlemişim tavuğunu aşkımın(çok güzel yaparda) bende patates doğradım arada geldi sarıldı bana sürekli gözü bendeydi ama çok zayıflamış aşkım çok üzüldüm:14: ve çok zor günler geçirmiş çok kötü şeyler anlattı beni korkutmamak için karakoldaki askerlere hep emir vermiş sakın kız arkadaşıma,yakınlarıma göreve gideceğimi söylemeyin diye birde geceleri yastığımı öptüm iyi geceler sarı meleğim az kaldı sabret diye içinden her gece yastığa beni öper gibi öpmüş:14: ...birde orada yaşadıkları ve anlattıkları şeyler burada bahsedilmez o anlattıkça buz gibi oldum ve allahıma şükürler olsun,rabbim bütün askerlerimizi korusun demekten başka bişey bulamıyorum çünkü yaşanan şeyler çok zorrr...bana künyesini verdi hediyeler almış annemle bana onu verdi,en sonda beşiktaşta beer port ta bişeyler içtik bu yaza artık bişeyler olsun en kısa zamanda isteyeceğim seni ailenden dedi ama önce işlerimi yoluna koyayım dedi kendimi toparlayayım dedi ..çocuklarımızın isimlerini konuştuk falan sonra kardeşim beni almaya geldi arabayla aşkım şuan hala yolda eve gidiyor....mutluyum canlarım çok mutluyum elleri hep yara içindeydi bitanemin her bir karesini öptüm ellerinin ben elini öptükçe bana hayran hayran baktı seni seviyorum sarı meleğim dedi gün boyunca hep...bizim anımızda bu kadar canlarım aslında o kadar şey varki yazacak yorgunluktan ancak bu kadarını yazdım ....
:nazar:

darısı tüm kavuşucak olan canlarıma tez vakitte kavuşun ve hiç ayrılmayın....bende şimdi uyuyacağım iyi geceler canlarım
:80:

Allahım nazarlardan korusun :nazar:
Çok şükür sende kavuşmuşsun Tuti..
Sabah sabah ağlattın beni :43:
Hayal ettim birden sizi onun sana bağırmasını Allahım yaa ne mutlu :69:
Rabbim tüm sevenleri kavuştursun hiç ayırmasın..
Ve dediğin gibi Rabbim bütün askerlerimizi korusun, yardım etsin..
Şafak senindir tuti :72:

Sevgiler..

Back