335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

yaa kızlarr moralim bozuldu birden aşkım aradı şimdi tatlı tatlı konuşuyoduk bi asker varmış orda acemi duvaramı vuruyomuş şakalaşıyolarmıymış ne anlamadım aşkım döndü onlara çok şiddetli bi şekilde bağırdı ve benm kocam çok sakin yapıya sahip ama çok bağırdı anlatamam ben de ona kızdım niye çocuklara öle bağırdın çok azarladın diye tamam son günler gergin ama o zavallıların ne suçu var onlar napsın 15 ay ayıp ettin falan dedim moralim çok bozuldu biraz kırgın kapattık tel anlıycanızz biz hiç kavga etmez küsmeyiz ama bu askerlik boyunca ilk kırıldığım ona

335im bizde aşkımla gelince süreli hazırlık yapacaz çeyiz eşya ayyy çok sabırsızımmmmmmmmmmmmm
sonrada gelinlikkk damatlııkkk
ay ne gzel cnm ya bizm dha çok wr oralara
ama aşkm bugn bna şeyi sordu evlenme teklifi aileler tanışmadan mı edilir dedi ay dşünüyo demek bayılıciigiimmm

cnm oluyo öyle şeyler ya bnmki gelince söyledi birine vurmuş :18: bnde çok sinirlendm ama demkki damarlarına basıyolr üzüldm ama onun kavgasınıda etmedm yani gelince napıym artk olan olmuş

canım üzülme ya belki gerçkekten kıacağı bişey yapmıştır belki ilk yapmıyordur birikmiştir siniri onların psikolojisini anlayamayı canım

ben dee tartışmasını yapmadımm ama yinede son günlerin niye çocukların kalbini kırıyosun arkandan ii sölesinler ii olda falan dedim tabi ben hem şoktayım bunları sölerken hemde çok üzgün yok yok bunun alttan alıncak tarafı yok valla o çocuğun yerinde olmak istemezdimm o anda ben sevmem öle şeyleri ne yani senin üstünlüğünde üni okuyup 5 ay yapman beni rencide edebilirsin yok yaa canımm çok sıkıldıı bu konuyaaaaaaa:44:

ESRED cimm hadii o zman heycan yapmamışken sen uyu da sabah hemen olsun canmm yarın sevdiğine kavuş
uyosunn gözün aaydınn tebrikk ederimm vee depükk ederimm seni burdaaannnn

ilk depük bnden gelsin miiiiiiiiiiiiii gelsin gelsinnn

git artık kocanın kucagına git git
allh bidha ayırmasn cnmm
bizide unutma kocanı bulunca tmam mı

ay canım ay ay tesekkür ederim bu depükle sabaha kocişin kucagındayım amin ayrılmayalım hic.sizi unutmam hic merak etmeyin hepinizi öpüyorum iyi geceler kıslarr

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aşkım allaha çok şükür geldi ama yarın görüşücez inşallah bugün yorgun diye çıkmayalım dedim yarın bize kahvaltıya gelecek aşkım babamla tanışıcaklar bu gece depük var esred'e depük vuracaz daha amman sabahlar olmasın...

waayyy beee,ne güzel yaaaaaa. Allah yaırmasın inş..............

babanlamı tanışcaklarrrrrr ay ne güzel cnm ya hadi bkalm atıyosnz ilk adımı

haydi kızlarrr yandan oh oh safaklar bitiyor askerler geliyor bu 335 yarenleri asker yolu gözlüyorr sabaha kavusuyorrr tutuim gözün aydın canım ne güzel haberler oh oh yarın senden ilk tanısma benden de ilk kavusma anıları gelsin buraya dökülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…