- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #18.181
geveze nerde asıl o gelmedn kayboldu335 dc canım musur biraz haklı viole nerdev udubub nerde mayra nerde
ay ne gzel cnm ya bizm dha çok wr oralara335im bizde aşkımla gelince süreli hazırlık yapacaz çeyiz eşya ayyy çok sabırsızımmmmmmmmmmmmm
sonrada gelinlikkk damatlııkkk
cnm oluyo öyle şeyler ya bnmki gelince söyledi birine vurmuş :18: bnde çok sinirlendm ama demkki damarlarına basıyolr üzüldm ama onun kavgasınıda etmedm yani gelince napıym artk olan olmuşyaa kızlarr moralim bozuldu birden aşkım aradı şimdi tatlı tatlı konuşuyoduk bi asker varmış orda acemi duvaramı vuruyomuş şakalaşıyolarmıymış ne anlamadım aşkım döndü onlara çok şiddetli bi şekilde bağırdı ve benm kocam çok sakin yapıya sahip ama çok bağırdı anlatamam ben de ona kızdım niye çocuklara öle bağırdın çok azarladın diye tamam son günler gergin ama o zavallıların ne suçu var onlar napsın 15 ay ayıp ettin falan dedim moralim çok bozuldu biraz kırgın kapattık tel anlıycanızz biz hiç kavga etmez küsmeyiz ama bu askerlik boyunca ilk kırıldığım ona
yaa kızlarr moralim bozuldu birden aşkım aradı şimdi tatlı tatlı konuşuyoduk bi asker varmış orda acemi duvaramı vuruyomuş şakalaşıyolarmıymış ne anlamadım aşkım döndü onlara çok şiddetli bi şekilde bağırdı ve benm kocam çok sakin yapıya sahip ama çok bağırdı anlatamam ben de ona kızdım niye çocuklara öle bağırdın çok azarladın diye tamam son günler gergin ama o zavallıların ne suçu var onlar napsın 15 ay ayıp ettin falan dedim moralim çok bozuldu biraz kırgın kapattık tel anlıycanızz biz hiç kavga etmez küsmeyiz ama bu askerlik boyunca ilk kırıldığım ona
ne sabısızsın saat kaç daha
bnm dede geldiiiayyy siz ne zaman gitceksnizkomple ya bizimkiler gelsin artık gidinn
üffffffffffffffff ,100 den sonra çabuk geçiomu ya.... 100 olsun dşe bakıorumbnm dede geldiiiiki dede kaldıı yolda
waayyy beee,ne güzel yaaaaaa. Allah yaırmasın inş..............canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aşkım allaha çok şükür geldi ama yarın görüşücez inşallah bugün yorgun diye çıkmayalım dedim yarın bize kahvaltıya gelecek aşkım babamla tanışıcaklarbu gece depük var esred'e depük vuracaz daha amman sabahlar olmasın...
babanlamı tanışcaklarrrrrrcanlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aşkım allaha çok şükür geldi ama yarın görüşücez inşallah bugün yorgun diye çıkmayalım dedim yarın bize kahvaltıya gelecek aşkım babamla tanışıcaklarbu gece depük var esred'e depük vuracaz daha amman sabahlar olmasın...
nerdeyse 45 gn bitirdnz 100 gn de neymişüffffffffffffffff ,100 den sonra çabuk geçiomu ya.... 100 olsun dşe bakıorum
Askerden geliip,kız babası ile tanışmak ikinci askerlik şoku yaratır heraldeeebabanlamı tanışcaklarrrrrray ne güzel cnm ya hadi bkalm atıyosnz ilk adımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?