- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #18.221
TUTİMMMMM ne mutluu cnmm sana Allah bi daha ayrığınızı göstermesin gözün aydın aşkın inmişş veeyarın senin yanında senin karşında olcak sağsağlım gelmiş yaa semtine gerisi kolayy hadii bakalımm yarın ola hayrolaa baba ziyaretide ii geçerr inşşşş
bebem düzelteyimde ne yapsamki ah :44: çizelge gördükçe korkmaya başladım artık
kavuşanlar....sizin askerinizde geldiğinde durgunmuydu benim çok tuhaf aklı hala karakolda ordaki askerleri düşünüyor hala çok tuhafım boşluktayım sanki diyor :26:
bnm çizelgemde ne kadrdr birlikteyz o yazıyobebem düzelteyimde ne yapsamki ah :44: çizelge gördükçe korkmaya başladım artıkkavuşanlar....sizin askerinizde geldiğinde durgunmuydu benim çok tuhaf aklı hala karakolda ordaki askerleri düşünüyor hala çok tuhafım boşluktayım sanki diyor :26:
By byyy torun :79:wuwww güneş iyi doğmuş valla,mutluluklar allah ayırmasın... neyse bende kaçimde torun olarak ezilmiim arada... iyi depükler size
hoşgeldnndepüklemeye depüklemeye depüklemeye geldiik
esredi yarenine yollamaya geldiik:92:
canım gözün aydın olsun..heep mutlu olun
resim yüklemeyi bilmiyorum..sen beni depüğünü attım say
ay ilahi tuti güneş aradm diyo hayal ettim biancanımmm çok saol tatlım,şuan onunla aynı şehirde nefes alıyorum ya o bile bana yetiyor musurum...darısı başına canım benim az kaldı ama hemde çoook az seninkide sağ sağlim gelicek kuşumm yanına....inşallah baba ziyaretide iyi geçer canım... çok mersi bebeğim... 335dc yavrum ya ben bugün foto makinam elimde güneş aradım hepmaalesef hava kapalıydı uyuz oldum bende çekecektim resmini güneşimizin ama güneş açmadı
cnmm benmkii iznee geldiğinde uykuda komutanlarının ismini sayıkladı bi ara yanından kalktım tekrar döndüğümde bana sen kimsin ne istiyosun diye bağırdı o kadar güldüm kii gece yarısı tabi sonra oda uyandı kendine geldi beraber bastık kahkahayı bakalım şimdi gelince ne olcakkk
ÖZOMMM sessizsin bu akşam işinmi var bırak işi gücü hdi son günler bunlarr yarından sonra seni depüklüyoruzz yaaa inanılır gibi değillll
anam sen ciddimisinnnnnnnnnn ayyyyyyyyyyyy musurum koptum ya enişte çok alemmiş hahahahahahah
ay ilahi tuti güneş aradm diyo hayal ettim bian
cnm siz bugn buluşamıcaksnz die dogmadı o yarın dogar
canım telle falan konuştum yarım saat kayın validemle ama geldim aranıdayım evet yarından sonra demi
turist tutiwalla elimde foto makinası turist ömer gibi dağ bayır çıktım yok anam güneş kendini göstermedi bana
belkide cnm evet görüşemedik diye açmadı hava
bu arada çizelge konusunda haklısın bende öyle yapayım...
benim aşkımda ne çok mutluyum nede çok mutsuzum anlamadım diyor orda arkadaşlarıı ardımda bırakmak koydu bana dedi
tatlı rüyalar cnmm
torun torun ötmez burda borun
sen hariç dier torunlar kaçtı
vett tatlımm çarşamba günü depük gecen sadece 1 gün kaldı aşkına kavuşmayada 2 gün yaaaaaaaaaaaaaa çıldırcamm bakk yne geldilerr bana sen bana çok moral oldunn cnmm arkadaşım kaderdaşımm yaaaaa
nen dede deil nenekaçmadık burdayiz dede
turist tuti
cnm normal bişy demkki bnmkide ilk gün biraz tuhaftı yani çok mutlu deildi birden sivil hayata alışamıyolar hrlde :26:
ama ertesi gün düzeldi.. bide ilk iki gün erkenden uyuyolar bilginz olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?