335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canımmm çok saol tatlım,şuan onunla aynı şehirde nefes alıyorum ya o bile bana yetiyor musurum...darısı başına canım benim az kaldı ama hemde çoook az seninkide sağ sağlim gelicek kuşumm yanına....inşallah baba ziyaretide iyi geçer canım... çok mersi bebeğim...

335dc yavrum ya ben bugün foto makinam elimde güneş aradım hepmaalesef hava kapalıydı uyuz oldum bende çekecektim resmini güneşimizin ama güneş açmadı

cnmm benmkii iznee geldiğinde uykuda komutanlarının ismini sayıkladı bi ara yanından kalktım tekrar döndüğümde bana sen kimsin ne istiyosun diye bağırdı o kadar güldüm kii gece yarısı tabi sonra oda uyandı kendine geldi beraber bastık kahkahayı bakalım şimdi gelince ne olcakkk

bnm çizelgemde ne kadrdr birlikteyz o yazıyo
cnm ya ay oley bnde bitek bnmki öyle diye dşünüyodm ..ya ne kadar gelmeyi istesemde orayada alıştm dio ilk gün çok durgundu ama merak etme en fazla bi gün sürer

wuwww güneş iyi doğmuş valla,mutluluklar allah ayırmasın... neyse bende kaçimde torun olarak ezilmiim arada... iyi depükler size
By byyy torun :79:
depüklemeye depüklemeye depüklemeye geldiik
esredi yarenine yollamaya geldiik:92:
canım gözün aydın olsun..heep mutlu olun
resim yüklemeyi bilmiyorum..sen beni depüğünü attım say
hoşgeldnn

ay ilahi tuti güneş aradm diyo hayal ettim bian
cnm siz bugn buluşamıcaksnz die dogmadı o yarın dogar

anam sen ciddimisinnnnnnnnnn ayyyyyyyyyyyy musurum koptum ya enişte çok alemmiş hahahahahahah

ay ilahi tuti güneş aradm diyo hayal ettim bian
cnm siz bugn buluşamıcaksnz die dogmadı o yarın dogar

walla elimde foto makinası turist ömer gibi dağ bayır çıktım yok anam güneş kendini göstermedi bana
belkide cnm evet görüşemedik diye açmadı hava

bu arada çizelge konusunda haklısın bende öyle yapayım...

benim aşkımda ne çok mutluyum nede çok mutsuzum anlamadım diyor orda arkadaşlarıı ardımda bırakmak koydu bana dedi

canım telle falan konuştum yarım saat kayın validemle ama geldim aranıdayım evet yarından sonra demi

vett tatlımm çarşamba günü depük gecen sadece 1 gün kaldı aşkına kavuşmayada 2 gün yaaaaaaaaaaaaaa çıldırcamm bakk yne geldilerr bana sen bana çok moral oldunn cnmm arkadaşım kaderdaşımm yaaaaa

musurum bnim bir arkadaşım var oda 335 dönem gitti 17 ocakta geldi ama o geçen hala alşıamadım sivil hayata dedi babam bişey sorsa elim alnımda tekmil çekiyorum dedi

turist tuti
cnm normal bişy demkki bnmkide ilk gün biraz tuhaftı yani çok mutlu deildi birden sivil hayata alışamıyolar hrlde :26:
ama ertesi gün düzeldi.. bide ilk iki gün erkenden uyuyolar bilginz olsn

evet canım benim çoook az seninde 5 olacak demi bitti say canım bittttiiibu arada sende çok sağiol tatlım hepimiz birbirimie destek oldukbirlik olmasak bu günler çok zor gelirdi zaten

Son düzenleme:
hoşbulduk 335dc

kızlar ne bu veda havaları,sevinsenize,göbek atın coşun..:119::118::118:
hani depük gecesiydi bu akşam:92:
bu arada evet yaa askerden dönenlerin psikolojisi bi değişik sanki..benimki sürekli uyuyor.iyice sudan çıkmış balığa döndü.herşeye üşeniyor..bi gelsin çekicem kulağını

allaahhhhhhhhhh söyleyin depük sırası kimde sırada kim varrrrrrrrrrrrrrdepülecekanammmmmmmben yavvvvvvvvvvvvvvvv ben depülecem yarından sonraiçelim kıslarrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…