335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Tutimm yarın rahat rahat görüşün bence deee... Özom sana da çok az kaldı annemmmmmmmm
Biz de bugün aşkımın yeni evlenenen bi arkadaşına yemeğe davetliyiz... Ya çok güzel onunla uyuyup uyanmmakk...
Allahım bitmesin bitmesin bu rüya sonunda evlilik olsun nolur uyandırmaaaa

bende isterem yaaaaaaaaaaa:84:allah bomasın canım mutluluğunuzu ya tadını çıkar valla

bekle beni adıyaman bu gece sana geliyorum adıyaman vay beeeeeeeeeeee
aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bitti nerdeysebugünde son nöbetini tuttu erkeğim artık nöbet yokkkkkkkkkkkkkkkinanmıyorum ya bittimibitmedi mi166 gün nasıl geçtiadıyaman bu gece şafağım olacak mı
aşkım perşembe gelecek mi

bu gece adıyamana gitmek zorundayım çünküüüüüüüüüüüü musurunda şafağı beşşş 5 olacak ona yer açmam lazım arkadaşımda hemen kavuşsun

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

ozelegtim

ziyolarrrrrr
ben giderim ziyolar kalır
dostlar beni hatırlasın
ziyolar sizin depük geceniz yok mu
sizin sonunuz yok mu

özomm selen mrbb canlarr naberr ayy siteye yine zor girebildim geçmişi fazla okuyamadım ama sanırım artık tuti kavuştu bugün buluşurlar inşş evet tatlım lütfen seni adıyamana yollayalım git bak bakalım ya elmi yaman adıyamamanmı yaman saçma bişiiii olduu idare ett son günlere vee artık

ayy bugünümde has. geçti kayınvalidem hastaydı dün demiştim dr. falan derken yeni geldikk yemek vee burasıı ama hep aklımdaysınız inannınnnnnnnn

canım bende gelmeyince kayınvalidenle ilgili olduğunu düşünmüştüm tekrar geçmiş olsun canım bu arada tutim yarın buluşmaya karar vermişti en son ama dayanamayıp gitti heralde

kıslarr salak mıyım neyim saat 7 yi gecti ya ev telefonunu elime aldım askımın birliğini arıyorum telefon calarken sarj etti kafam askım artık asker degil ki bu sabah cıktı

kıslarr salak mıyım neyim saat 7 yi gecti ya ev telefonunu elime aldım askımın birliğini arıyorum telefon calarken sarj etti kafam askım artık asker degil ki bu sabah cıktı

esreddddddddddddddd askerlik günlerine mi özendin olum biz kurtulmaya çalışıyoz delinin derdine bakallah akıl fikir versintevbe tevbehırsımı alamadım yaistersden senin şafağın 2 olsun ha yer değişelim askeriyeyi rahatça araşimdi aşkın karşına çıkmayınca üzülmüşsündür de sen

canım bende gelmeyince kayınvalidenle ilgili olduğunu düşünmüştüm tekrar geçmiş olsun canım bu arada tutim yarın buluşmaya karar vermişti en son ama dayanamayıp gitti heralde

inşş gitmiştirr cnmm yaaaa ayy benmm koamm ne zman gelcek yaa
aramış bugün diyoki aşkım o kadar gün geçti şu 5 gün geçmiyo
artık nöbette yok iş güç yok yatıyo uyuyo bol bol ondan sanırım sıkılıyooooo

kuzum nasıl bi alıskanlık yaptıysa sen anla hala inanamıyorum canım 2 ne ki ooooooo bitmiş say sen valla bitti allah sabır versin canım son günlerinizde.aşkıma kavusunca kaybolmamaya calısacagım canlarr sizi özlerim ama ev filan bakacagız tatilde de kayınvalideye gidecegiz internet buldugum her yerde atlarım ben buraya

beklerizz tatlımm gel lütfen bizde aşkım geldikten 4 gün sonra tatile çıkıcaz 5 gün falan uğrayamam ama gelince her şeyi anlatcam inşşş o zman herkes aşkısına kavuşuyoo yaaa yeterr özomm gözüme batmaya başladın depükliycemm senii artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…