• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ölede sizi görünce insan özenio yaf... ne güzel bitirip geliolar hayırlısıyla..
darısı başınıza cnm çok güzel bi duygu ..
geldiginde olucaklarıı düşün dhada mutlu ol..
aşkı kat kat artmış bi sevgiliii :69::69:
ayyyyyyyy torunlarnki de gelsn torunlarda dede olsn herkes kavuşsunnnnnnnnnnnnnn :52::52:

esredim yavrum zorlu bir mücadelenin nihayet sonuna geldik hepimiz bugünde sen bu mücadeleyi kazandın ve yarın allahın izni ile aşkına kocana kavuşuyorsun rabbim size başka ayrılık yaşatmasın tatlım ilk ve son ayrılığınız olsun inşallah....:nazar:
ve yarın güneş sizin için doğacak ...

12427507985507iM.jpg

buda depüğün canım haydi uç bakalım kocanın kollarınaaaaaaaa....
kickout1.gif

kalbiniz birbiriniz için atsın tatlım....çoook mutlu olun...
kalppp.gif

tutuim duygu dolu mesajına inan gözlerim doldu kuzum cok tesekkür ederim bu zorlu mücadeleyi hep birlikte kazandık allah hepimizin gönlüne göre versin sana da yarın bol sans diliyorum cok heyacanlııı olacek:1::1:

tutuim duygu dolu mesajına inan gözlerim doldu kuzum cok tesekkür ederim bu zorlu mücadeleyi hep birlikte kazandık allah hepimizin gönlüne göre versin sana da yarın bol sans diliyorum cok heyacanlııı olacek:1::1:

kıyamam ben sana mutluluktandır kuşum benimmm...:16:teşekkür ederim bebeğim saol yarın sen ve benim için büyük gün canım haydi yat uyu dinlen kocişin gelcek...allah rahatlık versin tatlım uyuyacağım demişsin son ana yetiştimmmm:52:

TUTİMMMMM ne mutluu cnmm sana Allah bi daha ayrığınızı göstermesin gözün aydın aşkın inmişş veeyarın senin yanında senin karşında olcak sağsağlım gelmiş yaa semtine gerisi kolayy hadii bakalımm yarın ola hayrolaa baba ziyaretide ii geçerr inşşşş:70:

bnmki tekrarlamamştı başa ya sizinki nden öyle oldu :53:
nyse bak düzelttm bn sizde byle yapın :27::27:

bebem düzelteyimde ne yapsamki ah :44: çizelge gördükçe korkmaya başladım artık:9:

kavuşanlar....sizin askerinizde geldiğinde durgunmuydu benim çok tuhaf aklı hala karakolda ordaki askerleri düşünüyor hala çok tuhafım boşluktayım sanki diyor :26:

depüklemeye depüklemeye depüklemeye geldiik
esredi yarenine yollamaya geldiik:52::74::92::32:
canım gözün aydın olsun..heep mutlu olun :69::71::70:
resim yüklemeyi bilmiyorum..sen beni depüğünü attım say:54:

Back