• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

beklerizz tatlımm gel lütfen bizde aşkım geldikten 4 gün sonra tatile çıkıcaz 5 gün falan uğrayamam ama gelince her şeyi anlatcam inşşş o zman herkes aşkısına kavuşuyoo yaaa yeterr özomm gözüme batmaya başladın depükliycemm senii artıkkk:1::1::1::9::9::9:

evettt ne güel tutide benim göüme batıyordu zonunda gitti demekki ben de gidecem:10:

söyledim askerime diyo ki cok alısmıstık dısarı bi tuhaf geliyo diyo:60::60:tabi cıktı ya konusur artık:66:darısı sizlere canım ben de yarın ki kavusma anımı sizle paylasırım inş internete gelince.:1:

özomm son 2 günde geçicekk merak etme :10:
teknolojiye gelince buna şükürr yaaa:86:
tatil olayıdaa çok ii olmuşş sizin için denk gelmiş işteegüzel ayarlama :23:
tatlımm sanırım senin günlerin bundan sonra çok yoğun geçecek düğün ev eşya hazırlıklarr tatlı telaşlarr seni bekliyoooo

ESREDcimm sende yarın bile paylaşmayı unutma bu arada tutiden haber yokk cnm yaaa ne kadar mutlu şimdi :69::69:

:53:anam topiğe iki fıstık düştü ben istedim bir göz allah verdi iki göz musur ve 335 dc hoşgeldiniz:42:
fıstık mı :23:
hoşbuldukkk :3:
bugn aşkmla çeviz baktık ay çok gzelldi :69:
tutimle kuşkimde kavuştu bugnn :16:
darısı başınıza artık sizde kavusunnnnnnnnnnn :69::69:

musur askeri gelen bırakıyo demşsn bn hergn giriyorm :20: perimde geldi hep :20: özoş korumussn bizi afrn :57: :60::60:

Back