335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Teşekkürler canlar, 335im mavi diye aldım ama evet yeşil gibi duruyor. Tutim hoşgeldin balım... Evet kızlar Tutimin dediği gibi Çağlomuz malesef bazı özel sebeplerden aramızda olamayacakmış... Üzüldük çok ama elden de bişey gelmiyor işte...
Özom işte bu annem! Bayılıyorum buna

evet yeşil gbi olmuş dha güzell
dha geçen gn hangi forumda devam edicz diyodu snra hiçbşy dmedn gitti :97: döner inş. en kısa zamnda :97:

kıslarr ben geldim ama haftanın yorgunlugu var acayip uykum geldi bronzlastırıcımı sürdüm (bu arada baya karardım) yatıcam birazdan depük gecemi bekliyorum

Ayy kızlar yaa sizi mutlu gördükçe mutluluğuma mutluluk ekleniyorrr.... Aşkım şuanda ev bakıyor bizee, yarında beraber bakıcaz ve bu haftasonu bütün tarihleri konuşucaz öyle dedi bebeğim isteme söz nişan düğün hepsini........... Uçuyorummm!!

ohhh süperrr dügün ne zaman ne zaman kurtlarımızı döküyoruz malum ben evleneli 6 ayı gecti kurtlandım
biz de haftaya bu zaman büyük ihtimal evimizi tutup yerlesiyor olacagız

ay inanmıyormmmmmmm
yok artık dha ilk geldigm gnü haıtlıyodm snle knuşmuştum ilk o zamnlr hiçbşy blli deildi bi iki senemz wr diyodn .. çok sevindm ya msşllhh

oleyyyy perişkom ne güsel ya belirleyin tabi heyecanınıza heyecan katın hayırlı haberlerini bekliyoruz

herkese merhaba :80:
caglo ayrıldı demek o bi ara kısa dönem başlığından itibaren yazılan her şeyi kaydettim, herkesin askeri gelince burda paylaşıcam, hepimize hatıra olsun demişti. bugün bunu sorucaktım ben de

bi de _hayat_'tan haberi olan var mı? avukattı kendisi, bugün o da aklıma geldi. meraklı bi günümdeyim sanırım :78:

bu arada 335, senin de askerin gelmiş cnm, mutluluklar
peri, sana da lens çok yakışmış cnm :103:
miracle, sana da mutluluklar cnm

kızlarrr ben kaçarr şafağımı attırıpp giderim buralardan yarınn görüşürüz öpüyorumm hepinzi

askerlerinizi rüyanızda görün öpün koklayınn ŞAFAK 8 SON 8 GÜN AŞKIMM DAYANNNNN:92::89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…