- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #17.501
ebet ağrı doğubeyazıtta canım inşallah haritanın bir ucu ya öyle canım yanıyorki şu dağa bakıncaa ama benim dağ gibi erkeğim o ağrı dağını halt etti paşalar gibi yaptı askerliğini allahın izni ilede gelecek dimi özom...
gelecek tabi bu büyük aşka ağrı dağı dayanmazzzzzzzzzzzzz
tutimm bana burda kına gecesi de yapalım annem benim düğünüme 2 ay kadarcık kaldı:18:
özom ne giycen askerin gelince ben hala karar veremedim parlak görünümlü tayt istiyordum bir erde buldum ama kısa boyu güdük gibi oluyordu uzununu bulmam lazım...üstüne leoparlı tunik üstümede deri ceket hava güzel olursa oxfort ayakkabı lmazsa diz üstü çizme:26: nasıl olur ????
sen iste düğününü bile yaparız anacığım tamam yapalım kına gecesi sana burda
tutim sen zayıftın değil mi zayıflara çok yakışıyor ya bu tarz çok güzel olursun sen böle
55 kg yum özom 1.75 boyum sen yakıştırdıysan tamamdır yarın leoparlı tunik gördüm bir yerde onu alayım bari
güzele ne yakışmaz kuşum eniştemin gözü kıyafet görmez ki
demi özommm aşkım kıyafetleri değil beni seviyor saol kuşum...
evet canım insanin en çok bakacağı yer gözler annem aşkını gözlerle ifade ettin mi dünyanın en güzel kızı sen olursun
aynen özommm
gözlerim
gözlerini
gözler
çok özledimmmmmmmmmmmmmmm ben koca bebeğimi
Gitmek zorunluymuş zaten,forumda bir arkadaş vardı nişanlım bana herşeyi söyler,kızacağımı bilse bile söyler diyordu,nickini hatırlamadım ama o sorsun nişanlısına yaaa. Blki o söyler. :)
ayyyy özom laptop düştü yere yatağımdanneyseki çalışıyor allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?