• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

3133.jpg

özom şu kadar kişiydik toplasan kaç kişi kaldık son zamanlar :26:

özom şu ağrı dağına bakınca gözlerim ister istemez doluyor :14:

özom aşkım burdayken gündüzleri gelemem buray aama akşamları gelirim tabiiki...aşkım adanaya dönünce hep burdayım ama birde eğer adanaya gitezsem tabiiki...

özom şu ağrı dağına bakınca gözlerim ister istemez doluyor :14:

özom aşkım burdayken gündüzleri gelemem buray aama akşamları gelirim tabiiki...aşkım adanaya dönünce hep burdayım ama birde eğer adanaya gitezsem tabiiki...

canım akşamları burda oluyorumm bende zaten özellikle depük geceme bekliyorum seni:65:

seni depüklicemmmmm inşallah canı benim...:52:

puhahah dötünü ört demiş yaaa:52:

bu arada ne dicem özom sana hani ben aşkıma günlük tutuyorum ya inanırmısın ben böyle bişey görmedim şok oldum tam 4 sayfa kalmış:53: askerlikte 4 gün sonra bitiyor allahın işine bak yaaa bu kadar olur anneme söyledim oda senin her bişeyin tuhaf zaten diyor bana
:27:

canım benim senin askerin ağrıdaydı değil mi kıyamam verecek sana dört gün sonra yarini:7:

:14:ebet ağrı doğubeyazıtta canım inşallah haritanın bir ucu ya öyle canım yanıyorki şu dağa bakıncaa:14:ama benim dağ gibi erkeğim o ağrı dağını halt etti paşalar gibi yaptı askerliğini allahın izni ilede gelecek dimi özom...

Back