335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

tuticim olsa bile umrumda değil tatlım hatta öyle bişey olduğnu duyunca hiç problem etmedim zaten prblem ediyorsan o ilişkiden şüphen var demektir içim çok rahat bu konuda seni okadar ii anlıyorum ki şu anda

çünkü gerçek aşkı yaşıyouz özom maaşallah subhanallah

musurcum +1 katılıyorum canım hadi iyi geceler tatlım tekli rakamlarada düşmüşsün gözün aydın artık hemen geçer...

miracle_84 canım ooooooooooo hadi süpermi aşkınla bol bol güzel güzel vakit geçirirsiniz inşallah canım benim...

ne alakası var kendimi kandırmayayım benle biz kendimizi kandırmıyoruz varsa bile askerlerimizin olduu yerde yok buna eminiz diyoruz sen hala askerinin olduğu yerde var mı yok mu emin bile değilsin bu şüphe neden madem çok güvenyorsun:26:

tutişkom ya valla öle bişey olsa ben bakarım o bakmaz ya ben anlamıyorum bu nasıl bir aşk nasıl bir güven her hücresinde ne hisseder ne düşünür hepsini bilirim biz öyle bir bütünüz ki askerlikte bunu daha iyi anladım 5 buçuk ay boyunca hep yarım hep eksik gezdim allahım birdaha ayrı bırakmasın ya sanki yaşamadım kör kaldım çok seviyorum seni aşkımmmmmmmmm

kıme yazdıgını belırtseydın ? ustume alınmak istemem ama bana yazmış gıbısın.
yahu anlatamadım galıba nekadar guvendıgım senı ılgılendırmez.bız 1 yıl uzakta kaldık yurutemezdık sonucta guven olmasa anlatılanlardan dolayı oluyormuş dedım sız ınanın demedım ki siz kandırın kendınızı demedımkı.ister ınanın ıster ınanmayın guvenın allah hepınızı kavuştursun sankı ben sıze birşey dedim.şurda guya kader bırlıgı yapıyoruz.ben kendım ıçın konuştum kımse ustune alınmasın hanımlar...herkes ıstedıgını duşunsun...kımse kımsenın guvenını ılışkısını yargılamasın lutfen.rıca ederım! bu kımseye düşmez.kırıcı olmayın lutfen!

safimu cnm biz sana yüklenmiyoruz sakın yanlış anlama olayın akıbetinden yola çıkarak böyle bişey bize askerlerimiz tarafından 5,5 aydır söylenmedi dediğin gibi belki bazı yerlerde yapılıyordur ayrıca biletli demişsin bak her asker gitmez yani benim sevgilim mesela gitmez (nasıl bu kadar emin olabirsin diye sorarsan) bu zamana kadar ayrı şehirlerde olduğumuz için ben ve askerim(aşkım) bana nereye gittiyse(iş,arkadaş toplantısı,sauna,ev,duruşma,hacize )diye haber vermiştir aynı şekilde bende ona... ha almış olsa bile aç aç gecesi için bilet aşkım böyle böyle bir eğlence varmış ben bilet aldım haberin olsun diye muhakkak söylerdi bana benim vereceğim tepki gayet doğal olurdu kendini palyaço gibi duruma düşürüp ortalıkta 2 göbek atan basit bir dansözden veyahut şarkıcıdan mı kıskanıcam iyi eğlenceler aşkım derdim birde benim izlenimlerime göre bazı askerler o kadar abartıyorlar ki aynı şeyi erkek arkadaşımda söyledi ...

ben şu mesaa istinaden yazdm o cevabı iilk yargılama nerde başlamış belli yok söylemezlermiş falan biz söyler diyorsak söyler ben bu sözlere sinir oldum amacım seni kırmak değildi

bızde aynı sekıldeyız emın ol ki allahıma sukur buzamana dek herseyımzle acık olduk bırbırmze karşı..ama bıyer farklı ben senın gıbı ıyı geceler askım deyıp kapatamam ıcım ıcımı yer ıste :26: yapı meselesi buda.bana yuklendıgınızı sandım yazdıklarınızı gorunce tabıkı askerler abartıyor olabılır haklısın..ben kımsenın ılıskısı ve askerı adına bırsey soylemedım yanlızca bıldgımı soyleyım dedım.kmsenınde benm ılıskım adına bırsey soylemesını ıstemem anlamıssındr umarm cnm..yanlıs anlasılma olmasın lutfen.bırbırımızı anladıgımıza sevındım.

özom azaldı bayagggg birde heyecan çoğaldııı yarın maniküregideyim diyorum...partesi akşam yemeğe çıkıcaz aşkım ben ve ablası birde aşkımın minik yeğeni

ben şu mesaa istinaden yazdm o cevabı iilk yargılama nerde başlamış belli yok söylemezlermiş falan biz söyler diyorsak söyler ben bu sözlere sinir oldum amacım seni kırmak değildi

bız onları mahvederız soylerlerse anlamında soylemıştım bırzda makaryla ıfade koymustum fln.bence dedım zaten yazımın basında.yanlıs anlama oldu neyse.

yok cnm ufak bir yanlış anlaşılma olmuştur asla kimse senin benim veya başkasının ilişkine bişey demez zaten canım..sen sadece sordun bizde bizim askerlerimiz tarafından duymadığımızı söyledik bu kadar yüklenme gibi bişey yok asla sadece birazda bizde şafak sıkıştırması war bazen yanlış anlaşmalar oluyor...

ayyy saol tatlım ya insllhh....ıcım kıpır kıpır vala telfnla knsmaktan telfn suratıma yapısmıs bı hal aldı

peki canım sevındım ıyı aksamlar ozaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…