- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #17.521
tutim ya bu aç aç gecesi midir nedir diğer topikdeki yorumları okudum kimse sölemez ki falan ne alaka ya insanlar sevdiğine güvenmeli bence niye söylemesinler ki ben anlam veremiyorum:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yawrum özom ben nişanlı değilimki neyi sorcam anlamadımki benn:26:
Ben geeedimmmmmm. Gene Özom ve Tutim başı çekiyorlar, yerim sizi bakın askerim gitti şıııııııpppp damladım![]()
tamam bebeğim hani sende demiştin ya bana herşeyi söyler faln bende demiştim gerçi de neyse salla bu konu sinirlerimi bozdu perişkom gelmiş bak![]()
asıl aç aç ıperim yapmış özomsen öööyle otur
![]()
kızlarr ben 337 den geldim sizlere bişey sormak istiyorumbiz askerde aç aç geceleri oluyomuş diye duyduk bilgisi olan varmıı dansözler tamamen soyunuyomuş falan
![]()
Kuşum gel arada lütfen, aradığın için tekrardan çok teşekkür ederim canım senin de çok içten bi sesin vardı gerçektenselam şekerleriimmmmballı lokumlarıımmmm
fıstıklı kadayıflarımmm
dönem sonu yakşlaşması sebebiyle yazılılar performanslar cartlar curtlar derken giremedim kaç gündür habire okul işleriylşe uğraşıyorumdaha da bitmedi lanet olası yaa haftaaya okullar kapanıyo bilgi yarışması mı konur son haftaya
bir sürü işim var vee
ben depükklere gelemeyeceğimi aklımın ucundan geçirmemiştimo mutlu günlerinizde yanınızda olamadım canlar kusuruma bakmayın olur mu
geçmişi okudum ammaaaaaa okurken depüklenenleriklımda tutamadım
geçmiş depükleriniz mübarek ossunn anacıklarımmallah bi yastıkta kocatsın,mutluluğunzu bozmasın
bu arada depük günü perimi aradım,ne kadar tatlı,içten bir sesi vardı
bu arada haberleşmek isteyen olursa özelime nolarınızı gönderin lütfn. şimdilik kaçıyorum
hepinizi öpüyorummm tatlişkolarımmm
gece gelebilirsem bi kasa muz getircem kuduruk kuşkiyi unutmayın diee![]()
walla canım isterlerse adriana lima yı getirsinler karakola bu konunun üstünde bile durmam canım ben kasmam yani kendimi moral gecesiymiş adıda istediklari kadar moral bulsunlar ben aşkımdan böyle bişey duymadığım için bişey diyemem sonsuz güveniyorum ona...ha ayrıca böyle bişey olsa bile askerler sevdiklerine söylemiyorlarsa ben o ilişkiden şüphe duyarım açıkcası sevgi,saygı,güvenin olmadığı yerde aşk yoktur zaten....
valla canm ben cok reel bırıyım benm kuzenım sırnaktan yenı geldı hanı o anlattı bıletlıymıs zaten.kadını bıle soyledı makarasına gıttık ama cırkın bıseydı ıgrenctı dedı bıletlı oldugundan hepsı gıtmemıs.telas yapmadım fakat cok degısık bır olay sonucta suan aklımfıkrım askerlık cok enteresan geldı.tbıkı cok guvenyoruz askerlerımze ama kendımı kandıramam ben.olsa kıskanırım tabıkı yanı :26:.arkadaşların yazdıgını gorunce bızım topıcte bende bıldıklerımı yazıyım dedm kımsenn canını sıkmak ıcın degıl yanı.dogru soyleyenı dokuz koyden kovarlarmısii aksamlarrrrr :80:
kıme yazdıgını belırtseydın ? ustume alınmak istemem ama bana yazmış gıbısın.
yahu anlatamadım galıba nekadar guvendıgım senı ılgılendırmez.bız 1 yıl uzakta kaldık yurutemezdık sonucta guven olmasaanlatılanlardan dolayı oluyormuş dedım sız ınanın demedım ki siz kandırın kendınızı demedımkı.ister ınanın ıster ınanmayın guvenın allah hepınızı kavuştursun sankı ben sıze birşey dedim.şurda guya kader bırlıgı yapıyoruz.ben kendım ıçın konuştum kımse ustune alınmasın hanımlar...herkes ıstedıgını duşunsun...kımse kımsenın guvenını ılışkısını yargılamasın lutfen.rıca ederım! bu kımseye düşmez.kırıcı olmayın lutfen!