• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

tutim ya bu aç aç gecesi midir nedir diğer topikdeki yorumları okudum kimse sölemez ki falan ne alaka ya insanlar sevdiğine güvenmeli bence niye söylemesinler ki ben anlam veremiyorum:44:

hoşgeldin perim sefalar getirdin...
özom kalıbımı basarımki benimki söylerdi kesinlikle haklısın güven yoktur zaten yada sallamıyordur o ilişkiyi her kim söylemes ise...

ne aç açmış hakikaten ben kalkım benimkine aç aç ne diye sorsam kesin o ne der çünkü yavrumgittiğinden beri nöbetti,muhafızlıktı,olay yeri incelemeydi,trafik akışını sağlamak,arama yapmaktan canı cıktı aşkımın:50:

tamam bebeğim hani sende demiştin ya bana herşeyi söyler faln bende demiştim gerçi de neyse salla bu konu sinirlerimi bozdu perişkom gelmiş bak:52:

ha evet özom ama ne yalan söyliyimki vallahide billahide söylüyor aman salla yaa bizim askerlerimizin başına gelse söylerlerdi bize hatun geldi oynadı yada aç aç yaptılar diye :52:

tuti sende şunlara cevap ver aç açın ana karakteri kimdir:57:aç aç da yardımcı oyuncu kimdşr:57:aç açın ana fikri nedir:57:aç aç da olaydan kaç kişi etkilenir:57:aç aç hangi zamanlarda yapılır:57:açmanın sınırı varmıdır:57:açan mı şanslıdır açılan mı:60::60::60:

kızlarr ben 337 den geldim sizlere bişey sormak istiyorum :1: biz askerde aç aç geceleri oluyomuş diye duyduk bilgisi olan varmıı dansözler tamamen soyunuyomuş falan :50:

Selam canım. Yanlış istihbarat. Askeriyede böyle bişeyin mümkünatı yok. Ya adamların orda analarından emdikleri süt burunlardından geliyor ne aç açı Allahaşkına, tarihte görülmemiş böyle şey.
Siz bunlarla uğraşmayın cici torun olun sevdiğinize destek verin, bari askerde rahat bırakın adamları yahu! :60:

Son düzenleme:
selam şekerleriimmmm:69:ballı lokumlarıımmmm:69:fıstıklı kadayıflarımmm:69::69:
dönem sonu yakşlaşması sebebiyle yazılılar performanslar cartlar curtlar derken giremedim kaç gündür habire okul işleriylşe uğraşıyorum:43:daha da bitmedi lanet olası yaa haftaaya okullar kapanıyo bilgi yarışması mı konur son haftaya:47:bir sürü işim var vee
ben depükklere gelemeyeceğimi aklımın ucundan geçirmemiştim:43:o mutlu günlerinizde yanınızda olamadım canlar kusuruma bakmayın olur mu:43:
geçmişi okudum ammaaaaaa okurken depüklenenleriklımda tutamadım:60::60:
geçmiş depükleriniz mübarek ossunn anacıklarımm:60::60::60:allah bi yastıkta kocatsın,mutluluğunzu bozmasın:69::69:

bu arada depük günü perimi aradım,ne kadar tatlı,içten bir sesi vardı:69::69::69:
bu arada haberleşmek isteyen olursa özelime nolarınızı gönderin lütfn. şimdilik kaçıyorum
hepinizi öpüyorummm tatlişkolarımmm:16::16::16:

gece gelebilirsem bi kasa muz getircem kuduruk kuşkiyi unutmayın diee:60::60::60:
Kuşum gel arada lütfen, aradığın için tekrardan çok teşekkür ederim canım senin de çok içten bi sesin vardı gerçekten :69:
walla canım isterlerse adriana lima yı getirsinler karakola bu konunun üstünde bile durmam canım ben kasmam yani kendimi moral gecesiymiş adıda istediklari kadar moral bulsunlar ben aşkımdan böyle bişey duymadığım için bişey diyemem sonsuz güveniyorum ona...ha ayrıca böyle bişey olsa bile askerler sevdiklerine söylemiyorlarsa ben o ilişkiden şüphe duyarım açıkcası sevgi,saygı,güvenin olmadığı yerde aşk yoktur zaten....
valla canm ben cok reel bırıyım benm kuzenım sırnaktan yenı geldı hanı o anlattı bıletlıymıs zaten.kadını bıle soyledı makarasına gıttık ama cırkın bıseydı ıgrenctı dedı bıletlı oldugundan hepsı gıtmemıs.telas yapmadım fakat cok degısık bır olay sonucta suan aklımfıkrım askerlık cok enteresan geldı.tbıkı cok guvenyoruz askerlerımze ama kendımı kandıramam ben.olsa kıskanırım tabıkı yanı :26:.arkadaşların yazdıgını gorunce bızım topıcte bende bıldıklerımı yazıyım dedm kımsenn canını sıkmak ıcın degıl yanı.dogru soyleyenı dokuz koyden kovarlarmıs :1: ii aksamlarrrrr :80:

kıme yazdıgını belırtseydın ? ustume alınmak istemem ama bana yazmış gıbısın.
yahu anlatamadım galıba nekadar guvendıgım senı ılgılendırmez.bız 1 yıl uzakta kaldık yurutemezdık sonucta guven olmasa :nazar: anlatılanlardan dolayı oluyormuş dedım sız ınanın demedım ki siz kandırın kendınızı demedımkı.ister ınanın ıster ınanmayın guvenın allah hepınızı kavuştursun sankı ben sıze birşey dedim.şurda guya kader bırlıgı yapıyoruz.ben kendım ıçın konuştum kımse ustune alınmasın hanımlar...herkes ıstedıgını duşunsun...kımse kımsenın guvenını ılışkısını yargılamasın lutfen.rıca ederım! bu kımseye düşmez.kırıcı olmayın lutfen!

Ben geciktim biraz sanırım ama yazdıklarında ünlem kullanman ve seni ilgilendirmez gibi cümleler sarfetmen hiç hoş olmamış.
Aaa inşallah aç aç yapıyorlardır askerde ne güzel azcık kafaları dağılır yavrucakların :60:
Ya güzelim ne diye elalemin karısının etlerine baksın sevgilin sen dururken? Bakarken ne hissetsin ya da....
Walla 90 60 90 vücudum var doya doya bitmez tadım var :60::60::60:
Aşkımda izlediyse helal olsun erkeğime değerimi anlamıştırr!! Yürüsünn bee yiğidim aslanımmmmm heyyttt :62::62::62::62:

Back