335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

tutim ya bu aç aç gecesi midir nedir diğer topikdeki yorumları okudum kimse sölemez ki falan ne alaka ya insanlar sevdiğine güvenmeli bence niye söylemesinler ki ben anlam veremiyorum:44:

hoşgeldin perim sefalar getirdin...
özom kalıbımı basarımki benimki söylerdi kesinlikle haklısın güven yoktur zaten yada sallamıyordur o ilişkiyi her kim söylemes ise...

ne aç açmış hakikaten ben kalkım benimkine aç aç ne diye sorsam kesin o ne der çünkü yavrumgittiğinden beri nöbetti,muhafızlıktı,olay yeri incelemeydi,trafik akışını sağlamak,arama yapmaktan canı cıktı aşkımın

tamam bebeğim hani sende demiştin ya bana herşeyi söyler faln bende demiştim gerçi de neyse salla bu konu sinirlerimi bozdu perişkom gelmiş bak

ha evet özom ama ne yalan söyliyimki vallahide billahide söylüyor aman salla yaa bizim askerlerimizin başına gelse söylerlerdi bize hatun geldi oynadı yada aç aç yaptılar diye

tuti sende şunlara cevap ver aç açın ana karakteri kimdiraç aç da yardımcı oyuncu kimdşraç açın ana fikri nediraç aç da olaydan kaç kişi etkileniraç aç hangi zamanlarda yapılıraçmanın sınırı varmıdıraçan mı şanslıdır açılan mı

kızlarr ben 337 den geldim sizlere bişey sormak istiyorum biz askerde aç aç geceleri oluyomuş diye duyduk bilgisi olan varmıı dansözler tamamen soyunuyomuş falan

Selam canım. Yanlış istihbarat. Askeriyede böyle bişeyin mümkünatı yok. Ya adamların orda analarından emdikleri süt burunlardından geliyor ne aç açı Allahaşkına, tarihte görülmemiş böyle şey.
Siz bunlarla uğraşmayın cici torun olun sevdiğinize destek verin, bari askerde rahat bırakın adamları yahu!

Son düzenleme:
Kuşum gel arada lütfen, aradığın için tekrardan çok teşekkür ederim canım senin de çok içten bi sesin vardı gerçekten

Ben geciktim biraz sanırım ama yazdıklarında ünlem kullanman ve seni ilgilendirmez gibi cümleler sarfetmen hiç hoş olmamış.
Aaa inşallah aç aç yapıyorlardır askerde ne güzel azcık kafaları dağılır yavrucakların
Ya güzelim ne diye elalemin karısının etlerine baksın sevgilin sen dururken? Bakarken ne hissetsin ya da....
Walla 90 60 90 vücudum var doya doya bitmez tadım var
Aşkımda izlediyse helal olsun erkeğime değerimi anlamıştırr!! Yürüsünn bee yiğidim aslanımmmmm heyyttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…