• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızlarr ben 337 den geldim sizlere bişey sormak istiyorum :1: biz askerde aç aç geceleri oluyomuş diye duyduk bilgisi olan varmıı dansözler tamamen soyunuyomuş falan :50:

bnde 337. donemmm kızlar..ama yapıldıysada bence askerlerımızın hıc bırı anlatmaz akıllarını peynır ekmekle mı yedı bunlar.:31: yapılıyomus ıste kabul edelım heryerde yaziyy en azından ben kendımı kandırmıyim dıyorum :31:

bnde 337. donemmm kızlar..ama yapıldıysada bence askerlerımızın hıc bırı anlatmaz akıllarını peynır ekmekle mı yedı bunlar.:31: yapılıyomus ıste kabul edelım heryerde yaziyy en azından ben kendımı kandırmıyim dıyorum :31:

valla sen bilirsin ama ben eşime çok güvenirim doğrusu da yanlışıda ne olursa bana anlatır öyle bir durum olsa o ortamdan da uzak duracağına eminim sen endişelenmek istersen sana kalmış

aç aç gecelerimi daha neler...benim erkek arkadaşım karakolda yapıyor askerliğini orda öyle bişey olması imkansız ama zaten olsa bile söylerdi benimki hiç çekinmez hemen söyler sanırım aramızdaki güvenden kaynaklanıyor olsada pek takılmam ben öyle şeylere benimki bakmaz bile...birde çok erkek arkadaşım(kankalarım)askere gitti geldi 335 dönem hiç öyle şeylerden bahsetmediler bana biraz uydurma geliyor o tarz şeyler askerlikte disiplin vardır aç aç geceleri dansözün soyunması falan biraz abartılmış hikaye gibi geldi bana:26: olsa olsa dansöz gelir2 göbek atar askerlerde elleriyle şak şak :46: yapar dansöz gider koğuş yat denir bunlarda paşa paşa uyur siz bence rahat olun uydurma hatta abartılmış bir uydurma en fazla dansöz yada şarkıcı gelir eğlendirir askerleri okadar fazlası olmaz yani akıl var mantık var 3000 bilemedin 5000 askerin olduğu yerde bu tür şeyler oluyorsa memleketin hali vahim ülkemizi korumaya mı gidiyorlar dansöz soymayamı saçmaaa

yrn sınavdan sonra kısmetse askımla bulusacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:66::66::66::66:
bıtanem evıne geldı bgn yaa aynı sehrdeyım yaa super bısy bu yaaa cok heycnlym cokkkkkkk:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

hanımlar ben araştırdım heryerde olurmuş bızzat kendı kuzenımde anlattı gerçekçi duşundugum ıçın bana kızıyosunuzdur..olabılır.herkes ıstedıgını duşunmekte serbest.sonuçta benımkı 11 kışı kalıyo askerlik şubesinde..ımkansız gorunuyor ama eglence yapılırmış her donem sonunda falan fılan..Aç... Aç... Açamaz... Açamaz... / Güncel / Milliyet Blog ısteyenler lınkten bakablır bu hıcbısey heryerde cıkıyo..tabı ıstersenız bakın kızlar..ben sadece kendı dusuncemı yazdım.moral gecesi hatta adıda :1: :34:
herkese ii aksamlarrrrr :79:

walla canım isterlerse adriana lima yı getirsinler karakola bu konunun üstünde bile durmam canım ben kasmam yani kendimi moral gecesiymiş adıda istediklari kadar moral bulsunlar ben aşkımdan böyle bişey duymadığım için bişey diyemem sonsuz güveniyorum ona...ha ayrıca böyle bişey olsa bile askerler sevdiklerine söylemiyorlarsa ben o ilişkiden şüphe duyarım açıkcası sevgi,saygı,güvenin olmadığı yerde aşk yoktur zaten....

Son düzenleme:
aç aç gecelerimi? kızlarr yok ölee bişeylerr olsa evet kesin benm kocamda bana sölerdi yanii tamam komutanlarla o tür sölerle ilgili atışmalar oluyomuş onlarıı söledii yanii ama aç aç olayıı sadece hikayee bazı yerlerde olabilir bişeyy diyemem ama dediğiniz türden aç aç değil sadece eğlence olurmuş askeri gazinoda olsaa iştee kim bilirr hangii medenii yerde olsada benm için farketmez ben kocamdan eminim öle şeylere gelemezz hem sevdiğinizden eminseniz niye telaş yapıyosunuzkii rahat olun kızlarr şafak sayın askerlerinizi özleyin vee bu tur şeyler düşünmek yerine bol bol dua edin onlara dua ya ihtiyaçları varr:34:

neysee kızlarr ben kaçarr hepinizee ii gecelerr ŞAFAK 10 yarın tekli rakamlara düşüyorum sanırım az kaldııı artıkk inanmaya başladımm kocişlee kavuşuyoruzzzzzzzzzzzzzzz:46::46::46::46:

GEL TESKERE GEL TESKERE BİTSİN BU HASRET
YOLUNU GÖZLEYEN YARİN YÜZÜNE HASRET:64::64::64:

walla canım isterlerse adriana lima yı getirsinler karakola bu konunun üstünde bile durmam canım ben kasmam yani kendimi moral gecesiymiş adıda istediklari kadar moral bulsunlar ben aşkımdan böyle bişey duymadığım için bişey diyemem sonsuz güveniyorum ona...ha ayrıca böyle bişey olsa bile askerler sevdiklerine söylemiyorlarsa ben o ilişkiden şüphe duyarım açıkcası sevgi,saygı,güvenin olmadığı yerde aşk yoktur zaten....

tuticim olsa bile umrumda değil tatlım hatta öyle bişey olduğnu duyunca hiç problem etmedim zaten prblem ediyorsan o ilişkiden şüphen var demektir içim çok rahat bu konuda seni okadar ii anlıyorum ki şu anda:69:

bir ilişkide aklına acaba geliyorsa hemen o ilişkiyi bitirmelisin bence çünkü gerçek aşk birlikte düşünebilmektir karşısındakinin ne adım atacağınmdan emin olmaktır :34:

aç aç gecelerimi? kızlarr yok ölee bişeylerr olsa evet kesin benm kocamda bana sölerdi yanii tamam komutanlarla o tür sölerle ilgili atışmalar oluyomuş onlarıı söledii yanii ama aç aç olayıı sadece hikayee bazı yerlerde olabilir bişeyy diyemem ama dediğiniz türden aç aç değil sadece eğlence olurmuş askeri gazinoda olsaa iştee kim bilirr hangii medenii yerde olsada benm için farketmez ben kocamdan eminim öle şeylere gelemezz hem sevdiğinizden eminseniz niye telaş yapıyosunuzkii rahat olun kızlarr şafak sayın askerlerinizi özleyin vee bu tur şeyler düşünmek yerine bol bol dua edin onlara dua ya ihtiyaçları varr:34:

valla canm ben cok reel bırıyım benm kuzenım sırnaktan yenı geldı hanı o anlattı bıletlıymıs zaten.kadını bıle soyledı makarasına gıttık ama cırkın bıseydı ıgrenctı dedı bıletlı oldugundan hepsı gıtmemıs.telas yapmadım fakat cok degısık bır olay sonucta suan aklımfıkrım askerlık cok enteresan geldı.tbıkı cok guvenyoruz askerlerımze ama kendımı kandıramam ben.olsa kıskanırım tabıkı yanı :26:.arkadaşların yazdıgını gorunce bızım topıcte bende bıldıklerımı yazıyım dedm kımsenn canını sıkmak ıcın degıl yanı.dogru soyleyenı dokuz koyden kovarlarmıs :1: ii aksamlarrrrr :80:

neysee kızlarr ben kaçarr hepinizee ii gecelerr ŞAFAK 10 yarın tekli rakamlara düşüyorum sanırım az kaldııı artıkk inanmaya başladımm kocişlee kavuşuyoruzzzzzzzzzzzzzzz:46::46::46::46:

GEL TESKERE GEL TESKERE BİTSİN BU HASRET
YOLUNU GÖZLEYEN YARİN YÜZÜNE HASRET:64::64::64:

tatlım gitme yaaa:43: evet canım şafağın on yatağa kon mu yapıyorsun :41:

Back