- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #17.441
dökülün kızlar dökünlün neymişizz beeeee
![]()
valla biz askımla 8 yıldan sonra evlendik dökülürsem aalllaaaahhhhhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dökülün kızlar dökünlün neymişizz beeeee
![]()
valla biz askımla 8 yıldan sonra evlendik dökülürsem aalllaaaahhhhhh![]()
kızlarr ben 337 den geldim sizlere bişey sormak istiyorumbiz askerde aç aç geceleri oluyomuş diye duyduk bilgisi olan varmıı dansözler tamamen soyunuyomuş falan
![]()
canım valla benim askerimin orda olmadıı kesin anlatırdı yoksA![]()
bnde 337. donemmm kızlar..ama yapıldıysada bence askerlerımızın hıc bırı anlatmaz akıllarını peynır ekmekle mı yedı bunlar.yapılıyomus ıste kabul edelım heryerde yaziyy en azından ben kendımı kandırmıyim dıyorum
![]()
tutişim hoşgeldin canım ben bir banyo yapıp geleyim annem gelince dağıtalım topiği şafakları attıralım bekle ben anacım![]()
walla canım isterlerse adriana lima yı getirsinler karakola bu konunun üstünde bile durmam canım ben kasmam yani kendimi moral gecesiymiş adıda istediklari kadar moral bulsunlar ben aşkımdan böyle bişey duymadığım için bişey diyemem sonsuz güveniyorum ona...ha ayrıca böyle bişey olsa bile askerler sevdiklerine söylemiyorlarsa ben o ilişkiden şüphe duyarım açıkcası sevgi,saygı,güvenin olmadığı yerde aşk yoktur zaten....
aç aç gecelerimi? kızlarr yok ölee bişeylerr olsa evet kesin benm kocamda bana sölerdi yanii tamam komutanlarla o tür sölerle ilgili atışmalar oluyomuş onlarıı söledii yanii ama aç aç olayıı sadece hikayee bazı yerlerde olabilir bişeyy diyemem ama dediğiniz türden aç aç değil sadece eğlence olurmuş askeri gazinoda olsaa iştee kim bilirr hangii medenii yerde olsada benm için farketmez ben kocamdan eminim öle şeylere gelemezz hem sevdiğinizden eminseniz niye telaş yapıyosunuzkii rahat olun kızlarr şafak sayın askerlerinizi özleyin vee bu tur şeyler düşünmek yerine bol bol dua edin onlara dua ya ihtiyaçları varr![]()
neysee kızlarr ben kaçarr hepinizee ii gecelerr ŞAFAK 10 yarın tekli rakamlara düşüyorum sanırım az kaldııı artıkk inanmaya başladımm kocişlee kavuşuyoruzzzzzzzzzzzzzzz![]()
GEL TESKERE GEL TESKERE BİTSİN BU HASRET
YOLUNU GÖZLEYEN YARİN YÜZÜNE HASRET![]()