- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #17.181
peri yaa sen ne kadar düşüncelisin ben olsam bencillik yapardım kesin yaa fesat hissetti kendimi
Canım benim, çok teşekkürler ama ben erkek arkadaşımın ailesi konusunda çok hassasım anne baba ayrı ve ben annesini çok seviyorum, onun da oğlunu çok özlediğini biliyorum. Bu yüzden geldiğinde ilk günler kendi evinde olmasını, annesinin yaptığı yemekleri yemesini ve çok özlediği yatağında uyumasını daha doğru buldum, benim isteklerimden daha önemli değerler var çünkü. Böyle olmasa içim rahat etmezdi canım.
Çoğu zamanda bu anlayışımdan dolayı hem ailesi hemde erkek arkadaşım çok takdir eder beni.
Bide ben 6 senedir yalnız yaşadığım ailemden uzak olduğum için çok hassasım bu konuda tatlım.
Canım benim, çok teşekkürler ama ben erkek arkadaşımın ailesi konusunda çok hassasım anne baba ayrı ve ben annesini çok seviyorum, onun da oğlunu çok özlediğini biliyorum. Bu yüzden geldiğinde ilk günler kendi evinde olmasını, annesinin yaptığı yemekleri yemesini ve çok özlediği yatağında uyumasını daha doğru buldum, benim isteklerimden daha önemli değerler var çünkü. Böyle olmasa içim rahat etmezdi canım.
Çoğu zamanda bu anlayışımdan dolayı hem ailesi hemde erkek arkadaşım çok takdir eder beni.
Bide ben 6 senedir yalnız yaşadığım ailemden uzak olduğum için çok hassasım bu konuda tatlım.
depük istiyorummmmmm depükkkkk kim atacak hadi bekliyorum prova yapalım en azından demi depük geceme az kaldı:98:
perişkom çay içmiyor musun annemçok güzel olmuş çayım
yaa bu arada baksana en geç ben kavuşcamm aşkıma :95::95::95:
bidee bu gece depük gecesi yokmuu
depük yiyecekler sırayaaaa geç kaynak yok 1. tuti 2.özo3.musur veeeee 3'er gün arayla depük gecesi:92:
selam canlarım benim biraz canım sıkkın depük varmı bu akşam depüklemek için geldim
özomm yardımm ett bana yine karıştırdım bu şafak işinii yaa askerlik bitti ben hala öğrenemedim şimdi bu gece ben 10 mu diycemm 11 mii
hayrdırrr tutim bu şafakla can sıkıntısı olurmu hiçç gelecek güzel günlerii düşünn :86:
dur tatlım hemen çözelim tam olarak kaçında çıkıyordu 30 mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?