335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canım kız bilinçsizce yapıyor bence bazıları varyha öyle her önüne geleni ekliyor hayatlarını merak ettikleri insanları takibe alıyorlar ne değişiklik olmuş n evar yok falan meraklı insanlar işte tanımadığı kişi bile olsa dıdının dıdısını ekliyorlar canım sıkma canını

iki gün daha tutacak nöbet o zaman canım benimki de pazartesi düşecekmiş nöbetten hayırlısıyla bitiyor askerlik inşallah tutim

canım benimmm darısı başına tatlım evet canım bitiyor ve bitmeliiiiii

evett cnmm bak öle düşün bitiyoo bitiyoo nöbetten düşüyoo silahını teslim ediyoo ne kaldıı bitti iştee sabır diye diye geldikk bu günlere yaa

evet kuşum bitiyorrrrrrr sadece azcık biraz daha sabretmek lazım

ayyy canım benimmm aşk dolu bakışlarınız umarım hep önür boyu sürer allah başka ayrılık yaşatmasın tatlım her gününüz öyle güzel geçer inşallah canım benim...en iyisini hakediyorsun herşeyin...

canım benimmm tabiiki yardımcı olucaklar bizimkiler sizi çünkü sizinde torunlarınız gelince nisan da aaskerlerinizde torunlarına yardımcı olucaklar benim askerim 337 dönem askerlere karşı çok hassas davranıyorum dedi bir kaç askere tezkere aldıktan sonra bişeyler yollayacakmış...sende sabret canım elbet bir gün şafak sizin için doğacak heleki plakalara geldiğinizde zaman çarçabuk geçecek bak gör...

demek benim başıma 2 kez gelen seninde başına geldi perim yazıklar olsun hakikaten şimdi erkeklerden çok kızlar berbat bir halde bu ne yaaa milletin ilişkisine göz dikiyorlar böyle insanlardan korkulur bunların nazarları bile değer direk engelle perim seni çok iyi anlıyorum canım o anki sinirini öfkeni ne geçiyor ellerine ya bu tarz insanlarınkimse kimsenin mutluluğunu istemiyor kardeşim bundan bu çıkıyor yazıkalar olsun hakikaten böyle insanlara pisliklerrr

çok güzel çok güzel çok güzel ben dee istiyorumm yaa artıkk bende yaşama dönmek kocamın kollarında uyumak aynı sabaha uyanmak istiyorum off off geç günler geçç artıkkk

335mmmmmmmmmmm çok sevdnm canımm şükürler olsunn. Kıyamam biraz dinlenip çalış barii..
Çok güzel canımm oh sende kavuştunnn bide dier canlar kavuşsa tam süper olucak. Hep mutlu olun canım birdaha hiçç ayrılmayınnnnnnnnn

benim anlamadıım peri senin gibi hoş, kendine güvenen; ilişkisinin ne olduğunu nerde olduğunu bilen bi kız, böyle bi duruma neden bu kadar sinirleniyor ?

benim anlamadıım peri senin gibi hoş, kendine güvenen; ilişkisinin ne olduğunu nerde olduğunu bilen bi kız, böyle bi duruma neden bu kadar sinirleniyor ?

Kendime güvenmemle veya hoş olmamla alakalı bi durum değilki bu? Kız bana msj atıyor cici cici sonra sevgilimi ayartmaya çalışıyor. Sinirlendiğim kızın yaptığı o.....luk!!!! Kimseye güvenin kalmamış olması!!!Dünyanın çivisinin çıkmış olması!!! Yoksa benim kendime ve erkek arkadaşıma güvenim sonsuz!!!
Deli olduğum şey insanların nası bu kadar midesiz ve karaktersiz olabildiği. Yersiz bir sinirlenme olmasa gerek.
Umarım anlatabilmişimdir???

Son düzenleme:
şimdi de bana mı çatıyorsun peri ?

kızın erkek arkadaşı var seni de tebrik etmiş, sonra da erkek arkadaşını eklemiş. kızın niyeti iyi de olabilir, kötü de... ama kıza direk bu tarz yakıştırmalar yapmak çok manasızca.
umarım ben de anlatabilmişimdir.

şimdi de bana mı çatıyosun derken??? Ben genelde topikte çok samimi olduklarıma çatıyorum(çatmaksa eğer) kimseninde şikayeti yok aramızda sevgi olduğundan birbirimize doğruları söylüyoruz. Valla kusura bakma selencim ben bu kadar pollyanna olamıyorum. Kimin başına gelse sinirlenir hoş sen baya soğukkanlısın ama herkes olaylara senin verdiğin tepkileri vermek zorunda değil sanırım?

Ayrıca kız ekledi diye bunları söylemedim kızı bizzat tanıyorum ve ne olduğunu biliyorum! Hangi düzgün kız yaparki zaten bunu?

Son düzenleme:
selenn cim peri sana çatmamış ki olayı izah etmiş yanlış anlamışsın canım...ayrıca kızın perinin erkek arkadaşına attığı mesajda pek iyi niyetli değil canım sen olsan tanımadığın bir erkeğe üstelik kız arkadaşının sevgilisine mesaj atarmıydın ????

eminimki atmazdın bu yüzden biz ve bizim gibi düşünlere bu tarz şeyler maalesef ters geliyor tatlım bunda kendine güvenmekle alakası yokki bende kendime ekek arkadaşıma çok güveniyorum ama etrafa maalesef güvenim yok olamazda...perimin dediği gibi dünyanın çivisi çıkmış bizim tepkimiz bu tarz bayanların tanımadığı erkeklere ne hakla ne kişilikle yanaşmaları...açıkcası bana çok ters hiç bir zamanda kız olduğum halde bir erkeğe arkadaşlık talebi vs yollamamışımdır en yakın arkadaşımda olsa...hiç hoş değil çünkü....

kızın nasıl bi kız olduğunu biliyosan, o ayrı...

yine de evet ben soğukkanlıyım bu konuda, kız için kendi çalar kendi oynar der geçerdim. facebook hesabım da yok ama bu kadar ciddiye alınmasını anlamıyorum.

tutim: onu, perinin yazış tarzı dolayısıyla söyledim.

neyse, bu arada tutim az kalmış :)

evet cnm az kaldııı çok şükür

hahah Tutim bu yavrucağın adı Fatmagül başına geleceklerden habersiz garibim

kittygülün suçu ne? asdfghjklşlkjhgfdsaghj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…