• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Arkadaşlar hepinize merhaba ;

Sizin sevdicekleriniz gelmişti veya gelmek üzeredir şu sıralar sanırım. Size çok özeniyorum :43: benim sevgilim kastamonuya jandarma kısa dönem olarak gitti. Şuan URFA SİVEREK'de. Aranızda sevdiği burada askerlik yapmış olan var mı? nasıl biryerdir ? ölüyorum meraktan :59:

Arkadaşlar hepinize merhaba ;

Sizin sevdicekleriniz gelmişti veya gelmek üzeredir şu sıralar sanırım. Size çok özeniyorum :43: benim sevgilim kastamonuya jandarma kısa dönem olarak gitti. Şuan URFA SİVEREK'de. Aranızda sevdiği burada askerlik yapmış olan var mı? nasıl biryerdir ? ölüyorum meraktan :59:

canım öncelikle allah kavuştursun bu arada benim aşkımda acemiliği kastamonuda yaptı bizim dönemde yani 335 kısa dönem acemiliğe kastamonu'ya giden askerler doğuya verildi pilot bölge olduğu için benim aşkım ağrı-doğubeyazıta gitti usta birliğine hatta burda 2 arkadaşımında askeri kastamonuda yaptı acemiliği perisoko arkadaşımınki diyarbakırda tamamladı askerliğini birde çağlo adlı arkadaşımız var onun askeride sivasa düştü hatta tezkerelerini aldılar...bizim burda maalesef urfada askeri olan yok cnm bu arada temiz bir yere düşmüş erkek arkadaşın hayırlısı ile gitsin gelsin,hayırlı tezkereler sıkma canını zaman çabuk geçiyor daha dün yolladığımı hatırlıyorum sadece sabır canım.... :16:

kizlaar askim suan Malatyada otelde, tüm gündür telefondayiz ve hala konusuyoruz:62:
cok mutluyum bitirdik artik yarin aksam evine annesinin yaninada ulasacak artik tam bitecek askerlik bizim icin:69:
darisi sizlerin hepsinin basina bitanelerim benimmmmmmm:16:
bu aksam kimse depükleniyormu???

kizlaar askim suan Malatyada otelde, tüm gündür telefondayiz ve hala konusuyoruz:62:
cok mutluyum bitirdik artik yarin aksam evine annesinin yaninada ulasacak artik tam bitecek askerlik bizim icin:69:
darisi sizlerin hepsinin basina bitanelerim benimmmmmmm:16:
bu aksam kimse depükleniyormu???

çağlom bu gece yok galiba depülecek sanki vardı ama kimdi bilmem ortalarda yok çok istersen beni depükle off ne güzel ya artık rahatça görüşürsün aşkınla kafan rahat eder darısı başımıza canım:31:

ben neden kendi topiğimde de değilde burdayım biliyorum yaa:) galiba buraya girince moral buluyorumm peri ninem kavuşmasını anlatmışş ya onu aklıma getirip getirip hem gülüp hem ağlıyorum:nazar::nazar::nazar:
darısı tüm kavuşamayanların başınaa

ben neden kendi topiğimde de değilde burdayım biliyorum yaa:) galiba buraya girince moral buluyorumm peri ninem kavuşmasını anlatmışş ya onu aklıma getirip getirip hem gülüp hem ağlıyorum:nazar::nazar::nazar:
darısı tüm kavuşamayanların başınaa

canım benim ya senin nasıl bir psikoloide olduğunu en iyi biz biliriz canım herzaman bekleriz :71:

Depükçüleeeeeeeeeerrrrr nasılsınız aannnnnnnnnemmmmmmmmmmmmmmmm ahanda Perisoko geldiiii bugün kimi depüklüyooozzzzzzz :60::60::60::60::60::60::62::62::62:

Le le lelelellelellelelllllililililillilillillililiilllillliliilllili

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Çokkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ÇAğlommmm gözün aydınn bitanemmmmm, darısı en kısa zamanda sarılıp koklamanaaaaaaaaa :29:

335im de kavuşmuşturr ne mutludur şimdii yaaaaaaaaa :12::12:

Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Çok az kaldı tüm canlarımın kavuşmasınaaaaaaaa :24::24::24::24::24::24::24:

söyle perimmmmmmmmmmmmmm aşkın yanında mı ev.inizde misiniz keyifler nasıl:23:

Az önce gitti özomm, bu hafta evinde ailesiyle geçirmesini istedim akşamları, anneciğide çok özledi onu bencillik yapmak istemedim.
Sabah uyuken kapı çaldı, elinde kocaman bi buketle geldi sevgilim kırmızı güllerle uyandırdı beni öperekk...
Çok mutlu oldummmm, sınavıma bıraktı arabada beni bekledi
Sonra evimize geldik kahve :23: felan içtik gitti sonra bitanemmmmmmmmmmmmmm :48:
Cumadan sonra da bende kalıcakkkkkkkkkkkkk :27::27::27::27:

Az önce gitti özomm, bu hafta evinde ailesiyle geçirmesini istedim akşamları, anneciğide çok özledi onu bencillik yapmak istemedim.
Sabah uyuken kapı çaldı, elinde kocaman bi buketle geldi sevgilim kırmızı güllerle uyandırdı beni öperekk...
Çok mutlu oldummmm, sınavıma bıraktı arabada beni bekledi
Sonra evimize geldik kahve :23: felan içtik gitti sonra bitanemmmmmmmmmmmmmm :48:
Cumadan sonra da bende kalıcakkkkkkkkkkkkk :27::27::27::27:

çok iyi düşünmüşsün canım ne güzel aşk dolu günler gelmiş hep böyle devam eder inşallh:46:

Back
X