• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canım en doğrusunu yapmışsın annesinin seni çok sevmesinde bunlarında payı var emin ol sende görüyorsun nasılsa hergün değil mi:16:
Evet canım beni aileden görüyor artık annesi dünde söyledi zaten çok mutlu oldum çok iyiyz nazar değmesin inşallah, tabiiki görüşüyoruz hergün ama uyumak için evine gidiyor çoğunlukla yemek vakti evde olur aşkım. Ailesi de çok modern insanlar bu tarz şeylere takılmazlar ama sürekli benimle kalırsa yanlış füşünebilir annesi bende buna çok utanırmm. Zaten evlenmeden bazı şeyleri tüketmek istemiyorum sürekli beraber uyuyup uyanmak çok güzel ama bunları özlemekte çok güzel.
gerçekten de takdir edilcek kadar var çünkü herkes böyle olamaz,keşke bende olabilsem.ben hep ben hep ben olsun istiyorum.sen psikologmuşsun bende daha mantıklı düşünüyon galbaa:1::1: bide yaa ben odada bile tek başıma uyumaktan çok korkuyorum canm:2: sen ne güzel evde tek başına kalabiliyosun yaa takdir etti valla maşallah maşallah:nazar:
Ben ingilizce öğretmenliği için psikoloji eğitimi aldım canm öncelikle onu belirteyim daha çok çocuk psiklojisi hakkında. Bende ilk zamanlar çok korkuyordum ama napiym işte elim mahkum..
kızlar çay demledim şafağımın şerefine gelin içelim:7:atarsa 8 sadece sekiz inanmıyorum ya 8888888888888888888888888888888888888888888:52::52::52::52::52::52:
Ver annem banada çayyyyyyyy maşallah şafağına yaa hiçbişe kalmadı özommmmmmmm :62::46::46::46::46:

selam canlarım benim biraz canım sıkkın depük varmı bu akşam depüklemek için geldim
Tutim kıyamam neyin var tatlımmmmmmmm :26:

yok cnm ya keşke şafak sıkınısı olsa...
erkek arkadaşımın ablasının kayınpederi vefat etmiş birde çok hasta askerim sesi kısılıyor çok canım sıkıldı

hımm başınız saolsunn cnmm

askerin içinde geçmiş olsun bide artık son günler yaa sıkıntı bastı hasta olur ateşi çıkar sesi falan kıslılrr

canım yazdım bi rönceki sayfada kaldı galiba erkek arkadaşımın ablasının kayınpederi vefat etmiş birde aşkımın sesi çok fena kısılmış konuşamıyord telde çok canım sıkıldı ona

Canım başınız sağolsunnnn :14: Allah mekanını cennet etsin tatlım... ENiştede düzelmedi demek hala.. Üst üste gelmiş bitanemm yaa :25:

canım yazdım bi rönceki sayfada kaldı galiba erkek arkadaşımın ablasının kayınpederi vefat etmiş birde aşkımın sesi çok fena kısılmış konuşamıyord telde çok canım sıkıldı ona

başınız sağolsun canım askerinin sesi niye kısılmış üşütmüş mü geçmiş olsun canım düzelir merak etme canım az kaldı sıkıntılı günler bitiyor tutim senimn bu gece 5 olacak şafak

perişkom evet şafağım azıcık kaldı annem 8 diyecem bu gece az kaldı beni de depükleyeceksin ama önce tutim ben haddi mi bilirim:19: çayını koymuştum soğudu bile perişkom olsun çay bahane muhabbet şahane değil mi :46:canım evet bişeyleri tüketmemek lazım özlemek çok güzel çünkü süreklii her istediğimiz elimizin altında olursa tadı azalır şu askerlik bile neler öğretti bize değil mi:29:

perim,özom,musur 'cum çok saolun canlarım evet maalesef üst üste geldi herşey...aşkım bu zamana kadar hastalanmadı -20 lerde olunca bir anda sıcak iklime alışık olduğu için bünyesi gece nöbetlerde olunca artık vücudu dayanamadı bitanemin:14:neyseki son 5 gün kaldı birde cuma günü aşkım artık nöbetten düşücekmiş pazar günüde silahını teslim edecekmiş...allah sağlık versin yeterki ne diyeyimki başka...

perim,özom,musur 'cum çok saolun canlarım evet maalesef üst üste geldi herşey...aşkım bu zamana kadar hastalanmadı -20 lerde olunca bir anda sıcak iklime alışık olduğu için bünyesi gece nöbetlerde olunca artık vücudu dayanamadı bitanemin:14:neyseki son 5 gün kaldı birde cuma günü aşkım artık nöbetten düşücekmiş pazar günüde silahını teslim edecekmiş...allah sağlık versin yeterki ne diyeyimki başka...

evett cnmm bak öle düşün bitiyoo bitiyoo nöbetten düşüyoo silahını teslim ediyoo ne kaldıı bitti iştee sabır diye diye geldikk bu günlere yaa

selam kızlar güneş bugn bizim için dogmuştu :3:
gece tabiki tahmin ettiginz gbi uykusuz geçtii toplamda 2 3 saat belki sızmışımdır ..
snra sınavm wrdıı çok güzel geçti :16::16:

Veee aşkımla buluştukkk almaya geldi bniii :69:
uzun bi süre sadece sarıldık hiçbişey söylemedn ne yoldan geçen insanlr ne bakanlr umrumuzdaydı :69:
snra ayrıldı kollarımz birbirimize baktıkkk hiç konuşmaya gerek olmadı bakışırken :69::69:
bütün gün el ele gözgözeydk :16: çok zayıflamşsn çok gzel olmuşn aşkm dedi saçlarımıda bgendi :23: snra arkadaşlarıı geldii onlarla oturup yemek fln yedikk yeni girdm ewe çok yorgunum ve uykusuzum we yarn sınavm wr o yzden üzgünm bu gecede burda olamıcmm :14:
ama çok güzel bi duygu kızlar en yakın zamanda sizde tadın inş. :16::16:
we 335DC için hayat 5 bçuk aylık bi aradan sonra tekrar baslar.. dünya yeniden dönerrr :16::16:

canım öncelikle allah kavuştursun bu arada benim aşkımda acemiliği kastamonuda yaptı bizim dönemde yani 335 kısa dönem acemiliğe kastamonu'ya giden askerler doğuya verildi pilot bölge olduğu için benim aşkım ağrı-doğubeyazıta gitti usta birliğine hatta burda 2 arkadaşımında askeri kastamonuda yaptı acemiliği perisoko arkadaşımınki diyarbakırda tamamladı askerliğini birde çağlo adlı arkadaşımız var onun askeride sivasa düştü hatta tezkerelerini aldılar...bizim burda maalesef urfada askeri olan yok cnm bu arada temiz bir yere düşmüş erkek arkadaşın hayırlısı ile gitsin gelsin,hayırlı tezkereler sıkma canını zaman çabuk geçiyor daha dün yolladığımı hatırlıyorum sadece sabır canım.... :16:

ben de sizin yazdıklarınızı okumaya başladım, ama bi baktım bitecek gibi değil :61: gerçi 337. dönem olarak bizlerin de yazdıkları size yaklaştı da... böyle direkt sormayı yeğledim. Sağol şekerim söylediklerin için, umarım iyi biryerdir. Urfa aralarında en iyilerden hakikaten. Başta talihsizlk oldu Kastamonu çıkması. Zaman çabuk geçer mi ki :18: benim sevgilim urfaya cts günü gittiğinde, sizin dönemden arkadaşları çok yardımcı olmuş ona :61: sağolsunlar bana herşeyi anlattılar filan dedi. çok özenmiş yavrum, kimileri şafak doğan güneş diyormuş, biz de diyebilecek miyiz aşkıımm dedi :43: ben de içimden aynı şeyi geçiriyordum ama, güçlü olmak zorundalığı bana tabi ki aşkımm bitecek hemen artık daha çabuk geçecek göreceksin dedirtti. :34: teşekkür ederim, ii ki buradasınız, konuşmak iyi geliyor...

gece tabiki tahmin ettiginz gbi uykusuz geçtii toplamda 2 3 saat belki sızmışımdır ..

uzun bi süre sadece sarıldık hiçbişey söylemedn ne yoldan geçen insanlr ne bakanlr umrumuzdaydı :69:
snra ayrıldı kollarımz birbirimize baktıkkk hiç konuşmaya gerek olmadı bakışırken :69::69:
bütün gün el ele gözgözeydk :16: çok zayıflamşsn çok gzel olmuşn aşkm dedi saçlarımıda bgendi :23: snra arkadaşlarıı geldii onlarla oturup yemek fln yedikk yeni girdm ewe çok yorgunum ve uykusuzum we yarn sınavm wr o yzden üzgünm bu gecede burda olamıcmm :14:
we 335DC için hayat 5 bçuk aylık bi aradan sonra tekrar baslar.. dünya yeniden dönerrr :16::16:

yaaaaa ben de istiyoruuuuuuuummm çok özendiiiiimmm :64::62:

canım bir ömür sürsün inşallah mutluluğun sıvaına çalış tatlım bu gece depük olayı yok zaten sen sınavını geçte bizim depük gecelerimizde burda ol ama :19:

Şuan sinirden elim ayağım titriyor!!!!!!!!!!Az önce fakülteden çok samimi olmadığım bi arkadaşım faceden bana mesaj atmış canım çok sevindim erkek arkadaşının gelmesine kavuştunuz sonunda ben bile heyecanladım walla yazmış!!!!Teşekkür ettim onunda erkek arkadaşı var sizde çok yakışıosunuz Allah bozmasın dedim. Sonra aşkımın faceine girdim bi baktım aynı kız aşkıma mesaj atmış ve arkadaşlık talebi yollamış!!!!!!!!!!! (Bu arada bu kız aşkımın yakın arkadaşının bi arkadaşı ama aşkımla hiççç tanışmışlığı yok!!!!!!!!) Mesajda aynen şöyle : Slm dönmüşsün sanırım bende Seyhunun arkadaşıyım ekliym dedim gülücük koymuş sonunada bu ne demek oluyor yaa !!! Biri bana açıklasın yoksa bu kızı gebertecem ben!!! Ne alakaaa yaa ne alaka neden ekliyosun üstüne de mesaj atıyosunnnn ohaa yani!!!!!!!!!Aşkım girmedi hiç face'e görmemiş ben msgı da ekleme talebini de sildim görse bana söyleyip aynısını o da yapardı zaten!!!Kimseye güven kalmamış beee!!!Yazıklar olsun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back