- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #17.201
evet cnmm 30 unda çıkıyo o gün doğan güneş oluyoo dimi
evet canım 29 unu 30 una bağlayan gece depüğünü yiyeceksin ve doğan güneş diyeceksin 00.00 da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnmm 30 unda çıkıyo o gün doğan güneş oluyoo dimi
selam canlarım benim biraz canım sıkkın depük varmı bu akşam depüklemek için geldim
tutim hayırdır canın niye sıkıldı anlatmak istemez misin:18:
Evet canım beni aileden görüyor artık annesi dünde söyledi zaten çok mutlu oldum çok iyiyz nazar değmesin inşallah, tabiiki görüşüyoruz hergün ama uyumak için evine gidiyor çoğunlukla yemek vakti evde olur aşkım. Ailesi de çok modern insanlar bu tarz şeylere takılmazlar ama sürekli benimle kalırsa yanlış füşünebilir annesi bende buna çok utanırmm. Zaten evlenmeden bazı şeyleri tüketmek istemiyorum sürekli beraber uyuyup uyanmak çok güzel ama bunları özlemekte çok güzel.canım en doğrusunu yapmışsın annesinin seni çok sevmesinde bunlarında payı var emin ol sende görüyorsun nasılsa hergün değil mi![]()
Ben ingilizce öğretmenliği için psikoloji eğitimi aldım canm öncelikle onu belirteyim daha çok çocuk psiklojisi hakkında. Bende ilk zamanlar çok korkuyordum ama napiym işte elim mahkum..gerçekten de takdir edilcek kadar var çünkü herkes böyle olamaz,keşke bende olabilsem.ben hep ben hep ben olsun istiyorum.sen psikologmuşsun bende daha mantıklı düşünüyon galbaabide yaa ben odada bile tek başıma uyumaktan çok korkuyorum canm:2: sen ne güzel evde tek başına kalabiliyosun yaa takdir etti valla maşallah maşallah
![]()
Ver annem banada çayyyyyyyy maşallah şafağına yaa hiçbişe kalmadı özommmmmmmmkızlar çay demledim şafağımın şerefine gelin içelimatarsa 8 sadece sekiz inanmıyorum ya 8888888888888888888888888888888888888888888
![]()
Tutim kıyamam neyin var tatlımmmmmmmm :26:selam canlarım benim biraz canım sıkkın depük varmı bu akşam depüklemek için geldim
yok cnm ya keşke şafak sıkınısı olsa...
erkek arkadaşımın ablasının kayınpederi vefat etmiş birde çok hasta askerim sesi kısılıyor çok canım sıkıldı
evet canım 29 unu 30 una bağlayan gece depüğünü yiyeceksin ve doğan güneş diyeceksin 00.00 da![]()
canım yazdım bi rönceki sayfada kaldı galiba erkek arkadaşımın ablasının kayınpederi vefat etmiş birde aşkımın sesi çok fena kısılmış konuşamıyord telde çok canım sıkıldı ona
canım yazdım bi rönceki sayfada kaldı galiba erkek arkadaşımın ablasının kayınpederi vefat etmiş birde aşkımın sesi çok fena kısılmış konuşamıyord telde çok canım sıkıldı ona
hımm yani ben bu gece 11 diyeceğim off ne güzel ne atlet ne don sadec 10 diycektim
perim,özom,musur 'cum çok saolun canlarım evet maalesef üst üste geldi herşey...aşkım bu zamana kadar hastalanmadı -20 lerde olunca bir anda sıcak iklime alışık olduğu için bünyesi gece nöbetlerde olunca artık vücudu dayanamadı bitaneminneyseki son 5 gün kaldı birde cuma günü aşkım artık nöbetten düşücekmiş pazar günüde silahını teslim edecekmiş...allah sağlık versin yeterki ne diyeyimki başka...
canım öncelikle allah kavuştursun bu arada benim aşkımda acemiliği kastamonuda yaptı bizim dönemde yani 335 kısa dönem acemiliğe kastamonu'ya giden askerler doğuya verildi pilot bölge olduğu için benim aşkım ağrı-doğubeyazıta gitti usta birliğine hatta burda 2 arkadaşımında askeri kastamonuda yaptı acemiliği perisoko arkadaşımınki diyarbakırda tamamladı askerliğini birde çağlo adlı arkadaşımız var onun askeride sivasa düştü hatta tezkerelerini aldılar...bizim burda maalesef urfada askeri olan yok cnm bu arada temiz bir yere düşmüş erkek arkadaşın hayırlısı ile gitsin gelsin,hayırlı tezkereler sıkma canını zaman çabuk geçiyor daha dün yolladığımı hatırlıyorum sadece sabır canım....![]()
selam kızlar güneş bugn bizim için dogmuştu
gece tabiki tahmin ettiginz gbi uykusuz geçtii toplamda 2 3 saat belki sızmışımdır ..
snra sınavm wrdıı çok güzel geçti
Veee aşkımla buluştukkk almaya geldi bniii
uzun bi süre sadece sarıldık hiçbişey söylemedn ne yoldan geçen insanlr ne bakanlr umrumuzdaydı
snra ayrıldı kollarımz birbirimize baktıkkk hiç konuşmaya gerek olmadı bakışırken
bütün gün el ele gözgözeydkçok zayıflamşsn çok gzel olmuşn aşkm dedi saçlarımıda bgendi
snra arkadaşlarıı geldii onlarla oturup yemek fln yedikk yeni girdm ewe çok yorgunum ve uykusuzum we yarn sınavm wr o yzden üzgünm bu gecede burda olamıcmm
ama çok güzel bi duygu kızlar en yakın zamanda sizde tadın inş.
we 335DC için hayat 5 bçuk aylık bi aradan sonra tekrar baslar.. dünya yeniden dönerrr
selam kızlar güneş bugn bizim için dogmuştu
gece tabiki tahmin ettiginz gbi uykusuz geçtii toplamda 2 3 saat belki sızmışımdır ..
snra sınavm wrdıı çok güzel geçti
Veee aşkımla buluştukkk almaya geldi bniii
uzun bi süre sadece sarıldık hiçbişey söylemedn ne yoldan geçen insanlr ne bakanlr umrumuzdaydı
snra ayrıldı kollarımz birbirimize baktıkkk hiç konuşmaya gerek olmadı bakışırken
bütün gün el ele gözgözeydkçok zayıflamşsn çok gzel olmuşn aşkm dedi saçlarımıda bgendi
snra arkadaşlarıı geldii onlarla oturup yemek fln yedikk yeni girdm ewe çok yorgunum ve uykusuzum we yarn sınavm wr o yzden üzgünm bu gecede burda olamıcmm
ama çok güzel bi duygu kızlar en yakın zamanda sizde tadın inş.
we 335DC için hayat 5 bçuk aylık bi aradan sonra tekrar baslar.. dünya yeniden dönerrr