- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #17.141
ben dayanamadım gittim aldım aşkımı geldimmm
ben dayanamadım gittim aldım aşkımı geldimmm
cildirmis olmasin tutim
kopuyorum suan tutmayin beni
enistemi ne hallere koymussun, kockoca avukat adananin has delikanlisini, korkulur senden
Çağlom kafam güzel yaa sırayla depüklüormmmmmmmm
Canım benmmm öyle yada böyle işte bitti koskoca yarım seneee....Ama ben şunu bugün daha iyi anldım ki burdaki dostluk gerçeklerden bile başka oldu tutim bana msg attı sabah sarı bebeğimm geç cevap verdm ama ben onaasonra kuşum aradı beni yaaa
Yani gerçekten birbirimizin kıymetini bilelim yeri geldi akıl danıştık yeri geldi akıl verdik güldük ağladık.
Askerinle bir ömür mutlu ol Çağlom, Allah birdaha hiç ayrılık vermesin sizeee. Hadi bakalım şimdi eniştenin kollarına yolluyorum senide haydeeeeeeee bre pehlivannnnnnnnnnnnnnnn sonsuza dek mi sürecekti yaa işte bitiyor hasretliklerrrrrrrrrrrrrr
Çağlomun güneşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Çağlomun depüğüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
De haydeeeeeeeeeeee yallahhhhhhh!!!
:92::92::92::92::92::92::92::98::98::98::98::98::98::98::98::98::98:
Oyyyyyy Çağlommmmmm müthiş yazmışsııınnn canm benmmmmm bidaha hiç ayrılmayınnnnnnnnnn beraber yaşlanın balımmmmmmmmmmm.. gÜN SİZİN Gününüz ay ne biçim ayzıyorm ooff haha
tutmm koptmmmmmmm almış sürüklüo enişteyiiiii
Oy bebişlerrr ben sızıp kalmadan yatağıma gidiorum öpücükler mucuklar canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92:
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
tutim ben depüklerim ama enişte hazır mı acaba gece gece aklını kaybetmesinseni kucağında görünce hemde nöbette
[ı]depükleride attık uğurladık kaldıkmı sen ve ben özom ama bak ne diyeceğim artık bizde uyusak fena olmaz sen sabah işe gidicen bende sabah aşkım çarşıya çıkıcak belki biletini almaya birde ben kuaföre gidicem dip boyamı yaptırmaya bizde uyusakmı hııı ne dersinşafakta attı zaten ben diyorum ki
şafak 6 haftaya evde kahvaltı
Hepinizi çok seviyorum iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canlarım
özom kalk da gidiyoruz:86:[/ı]
[ı]çağlom iyi geceler canımmm allah rahatlık versin...[/ı]
duqi cnm seninde askerin iyileşmiştir umarım canım..haydi bakalım sanad hayırlı tezkereler cnm
bugün kimleri depükluyoruz çağlom-335dc den başka listeye koyucamda duqi senide eklıom lısteye
askim aradi hicbirsey sormadim..
direk biliyorum cok kizdin bana dedi, özür dilerim dedi..
sabaha kadar komutani oturmus muhabbet etmis son gün diye felan..
bu sabahta dayanamayip uyumus o yorgunlukla, ilceye gelince cep telefonunu bi acmiski, icinde sacma sapan bir sürü mesaj.. emanete verdiginde birileri kullanmis telefonu.. bataryasini ezmisler, icine birseyler koymuslar felan.. yeni cep telefonu almis oda kendine.. hala tezkeresi yazilmamis suan onun bitmesini bekliyormus ve yarin sabahta cikacak ordan..
essek sormadi bile sinavin nasil gecti diye bende söylemedim
evettttttt 335dc canım kaderdaşımsize ayrılan 5.5 aylık askerliğin sonuna geldiniz bu gece itibari ile doğan güneş diyeceksin arkadaşım rabbim başka ayrılık yaşatmasın inşallah bundan sonrada evlilik şafağını sayarız....
buda depüğün hemde en sağlamından teee geliboludan duyulur totonayediğin depük haydin selametleee
depüğü yiyenler
viole
perisoko
ududub
duqi
335dc
birazdan yiyecekler
çağlo
miracle-84
yok canm burda kızlarla muhabbet olmuştu, askerine kavuşan burayı boşlamasın diye o yüzden dedim senle ilgisi yok şekerim
Kızlaaarrrrrr kayınvalidem ben aşkım abisi bi güzel şampanya patlattık aşkımın şerefine!!!Balık yapmış melek kayınvalidem ondan yedik şarap içtik kafam güzel oldu sormayın
Yalnız aşkım 10 kilo vermiş iğne ipliğe dönmüş.Kıyamam yaaa. Bakıcam ben onaaa. Çok kötü günler yaşamış and içtim hepsini unutturacağıma. Ama çok iyiydi gerçekten çok mutluydu sevgilim... Yemekten sonra eve bıraktı beni biraz yukarı çıktı
Yeni gittiÇok yorgundu, bende öyleyim gözlerimi açamıyorum tek kalan kısık gözümle yazıyorm bunları sizi çok özledim ben yaaa içim buruk hep hepiniz kavuşunca tam rahatlicam gerçekten.
Attida atti attida atti attida atti attiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
SHAFUCK felan kalmadi, bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Günes dogacak, bebegim ranzasinda gözlerini acacak ve hosgelecek
Allahim bir an önce beni kavustur yarime, coooooook özledim onun mis kokusunu, bana bakisini, dokunusunu
Tek bir anim gecmedi onu düsünmeden koskoca 161gündür.. Hic vazgecmedim sevgimden, ona olan inancimdan.. Dünyanin en güzel duygularini hakettigini biliyorum cünkü, o sadece benim yarim, benim esim, tek bu sabah degil her sabah dogan günesimm
Bir ömür boyu, onun kollarinda uyanmayi nasip et bana yarabbimmm, beni ondan ayri birakma bir daha, nefesini hissedeyim heran tenimde
Bekle beni sevdigim, cok az kaldi.. Gurur duyuyorum seninle.. Iyiki benimsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?